Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Tarena píše: Více
Muzete mi nekdo vysvetlit, jak je mozny, ze ma Vodicka takovej funclub? Souhlasim tady s nazorem, ze by to melo byt o tech celebritach.
Nehlede na to, ze kdyz uz, tak ja jsem tym Mazuch nebo Pragr, pripadne Robin. Na Vodickovi moc nechapu, co je tak super. ![]()
Na ukor Martiny pak vypadnou lepsi tanecnici. Neco jako Pavlasek, to bylo tehda trapeni pro vsechny. I pro moderatory. ![]()
@Quinn7 píše: Více
No ještě aby to v Americe nevypadalo jinak, když to je reprodukované. ![]()
Někdy se mi to líbí (většinou ženský), jindy vůbec. Co se týče instrumentální stránky, tak ta mi přijde fakt krásná.
@willandraify píše: Více
Proste se spoustě lidem líbí, ma sympaticky úsměv a takovy. A byl tam uz fakt víckrát než ti jmenovaní.
Jinak ja mam z nich asi nejraději Mazucha, to je proste showman, ale pritom nezáří jen on.
Mně se taky líbí jako chlap, ale hlasy mu neposílám
Mazucha a toho ze Survivora mám taky rada, jsou to sympataci
Většinou až ve finále posilam nějaké hlasy ![]()
No, myslím, že kdyby nesel na transplantaci vlasů, tak uz je dávno venku ![]()
@Lily-of-the-valley píše: Více
Jsme na tom podobně ve většině názorů ![]()
Vodička je prototyp „toho bych chtěla za zetě,
syna, vnuka…“ Velmi talentovaný nabíječ pozitivní energií, a přitom působí i zdravě přísně - na sebe i na tanečnice. Krásný úsměv, ale ne cukrbliky. Baví mě všichni profíci /v čele taky s Mazúchem, výborně jsi ho vystihla, ale nejvíce hltám asi Adrianu, včera wow 👍
USA verzi jsem neviděla, ale slovenskou jsem úplně žrala, mimo jiné i kvůli „originál“ hudebnímu doprovodu. Naši zpěváci mi tady občas natrhnou ucho
Ovšem zpěvačky, kapela a filharmonici - skvělé 👍
@MUFICE píše: Více
Přiznám se, že jsem hlasem podpořila Chili po tom zamotání do sukně, jinak asi taky teprve až půjde do tuhého ![]()
Všimla jsem si v publiku Rumla, jak nevěřícně kroutil hlavou, když vypadl Ježek. Ruml se s tím vypadnutím minulý týden nemohl smířit několik dní.
Vypadnout na začátku - po té dřině a z tak skvělé party, musí být fakt šupa na psychiku. Myslím, že včera měla podle výrazu v obličeji hodně /ba prožíváním nejvíce/ nahnáno Lucie.
@Quinn7 píše: Více
Kapela je podle mě skvělá, do toho ti filharmonici…
ovšem zpěv jim občas ujede, zdá se mi. Zpěvačky se mi jeví výrazně lepší než zpěváci. Dasha vyčnívá. Nejhorší mi snad přišel ten zpěv u tance Vondráčkové, to rvalo uši. ![]()
@Iv.Sa. píše: Více
No, taky jsem čekala, že vypadne, byla předposlední. Pak když postoupila, tak jsem čekala Blažka a ono ne.
Myslim si, ze Jezek byl naprosto uzasnej s takovym handikepem. Bohuzel ale chapu, ze se mohl zdat lidem nudny proste. Byl v takovym prumeru. Neurazil, nenadchnul. Podobne jako Ruml. Dalsi takovy je za me Hartl, ale ten uz bude mit vice fanousku jako uspesny spisovatel.
Já četla tohle.
Ne ze bych z toho byla nějak moc moudrá ![]()
Nevím, jestli když třeba vodička vyhrál od diváků dostal 9 bodů za diváky, byl, poslední u poroty za to dostal 1 bod, tak měl 10
nevim, přijde mi to divný ![]()
@a12 píše: Více
Od poroty ziskavaji treba 20 a tak.
Ale ted fakt nevim. Ale prepoct podle mist u bodu od poroty by byl takhle spravedlivejsi. Jen mi prijde, ze by bylo hodne remiz.
No mě právě podle tohohle přijde že nemaj těch 21 bodu atd. Ale přepočítává se to na body za umístění ![]()
To by tam jinak bylo napsáno, že pár, co vyhraje u diváků dostane v prvním kole 10 bodů, který se prictou k bodům od poroty, které vidíme v přímým přenosu ![]()
Ale taky mi právě přijde, že by bylo hodně remíz, úplně nechápu to, že v posledním kole má vítěz jen 3 body.. To by bylo fakt malo pri sčítání podle pořadí.