StarDance – máte rádi?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
985
27.10.24 06:23
@Tarena píše: Více

Muzete mi nekdo vysvetlit, jak je mozny, ze ma Vodicka takovej funclub? Souhlasim tady s nazorem, ze by to melo byt o tech celebritach.
Nehlede na to, ze kdyz uz, tak ja jsem tym Mazuch nebo Pragr, pripadne Robin. Na Vodickovi moc nechapu, co je tak super. :nevim:
Na ukor Martiny pak vypadnou lepsi tanecnici. Neco jako Pavlasek, to bylo tehda trapeni pro vsechny. I pro moderatory. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13867
27.10.24 07:36
@Quinn7 píše: Více

No ještě aby to v Americe nevypadalo jinak, když to je reprodukované. :D
Někdy se mi to líbí (většinou ženský), jindy vůbec. Co se týče instrumentální stránky, tak ta mi přijde fakt krásná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13867
27.10.24 07:37
@willandraify píše: Více

Proste se spoustě lidem líbí, ma sympaticky úsměv a takovy. A byl tam uz fakt víckrát než ti jmenovaní.
Jinak ja mam z nich asi nejraději Mazucha, to je proste showman, ale pritom nezáří jen on.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50147
27.10.24 08:51

Mně se taky líbí jako chlap, ale hlasy mu neposílám :mrgreen: :mrgreen: Mazucha a toho ze Survivora mám taky rada, jsou to sympataci :pankac: Většinou až ve finále posilam nějaké hlasy :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
a12
61088
27.10.24 08:52

No, myslím, že kdyby nesel na transplantaci vlasů, tak uz je dávno venku :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7087
27.10.24 08:55
@Lily-of-the-valley píše: Více

Jsme na tom podobně ve většině názorů :wink:
Vodička je prototyp „toho bych chtěla za zetě,
syna, vnuka…“ Velmi talentovaný nabíječ pozitivní energií, a přitom působí i zdravě přísně - na sebe i na tanečnice. Krásný úsměv, ale ne cukrbliky. Baví mě všichni profíci /v čele taky s Mazúchem, výborně jsi ho vystihla, ale nejvíce hltám asi Adrianu, včera wow 👍
USA verzi jsem neviděla, ale slovenskou jsem úplně žrala, mimo jiné i kvůli „originál“ hudebnímu doprovodu. Naši zpěváci mi tady občas natrhnou ucho :wink: Ovšem zpěvačky, kapela a filharmonici - skvělé 👍

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7087
27.10.24 08:59
@MUFICE píše: Více

Přiznám se, že jsem hlasem podpořila Chili po tom zamotání do sukně, jinak asi taky teprve až půjde do tuhého :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50147
27.10.24 09:01

Všimla jsem si v publiku Rumla, jak nevěřícně kroutil hlavou, když vypadl Ježek. Ruml se s tím vypadnutím minulý týden nemohl smířit několik dní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7087
27.10.24 09:11

Vypadnout na začátku - po té dřině a z tak skvělé party, musí být fakt šupa na psychiku. Myslím, že včera měla podle výrazu v obličeji hodně /ba prožíváním nejvíce/ nahnáno Lucie.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4200
27.10.24 09:13
@Quinn7 píše: Více

Kapela je podle mě skvělá, do toho ti filharmonici… :palec: ovšem zpěv jim občas ujede, zdá se mi. Zpěvačky se mi jeví výrazně lepší než zpěváci. Dasha vyčnívá. Nejhorší mi snad přišel ten zpěv u tance Vondráčkové, to rvalo uši. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50147
27.10.24 09:18
@Iv.Sa. píše: Více

No, taky jsem čekala, že vypadne, byla předposlední. Pak když postoupila, tak jsem čekala Blažka a ono ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
985
27.10.24 09:19

Myslim si, ze Jezek byl naprosto uzasnej s takovym handikepem. Bohuzel ale chapu, ze se mohl zdat lidem nudny proste. Byl v takovym prumeru. Neurazil, nenadchnul. Podobne jako Ruml. Dalsi takovy je za me Hartl, ale ten uz bude mit vice fanousku jako uspesny spisovatel.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
a12
61088
27.10.24 09:37

Já četla tohle.
Ne ze bych z toho byla nějak moc moudrá :mrgreen:
Nevím, jestli když třeba vodička vyhrál od diváků dostal 9 bodů za diváky, byl, poslední u poroty za to dostal 1 bod, tak měl 10 :nevim: nevim, přijde mi to divný :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10860
27.10.24 09:39
@a12 píše: Více

Od poroty ziskavaji treba 20 a tak.
Ale ted fakt nevim. Ale prepoct podle mist u bodu od poroty by byl takhle spravedlivejsi. Jen mi prijde, ze by bylo hodne remiz.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
a12
61088
27.10.24 09:44

No mě právě podle tohohle přijde že nemaj těch 21 bodu atd. Ale přepočítává se to na body za umístění :nevim:
To by tam jinak bylo napsáno, že pár, co vyhraje u diváků dostane v prvním kole 10 bodů, který se prictou k bodům od poroty, které vidíme v přímým přenosu :nevim:
Ale taky mi právě přijde, že by bylo hodně remíz, úplně nechápu to, že v posledním kole má vítěz jen 3 body.. To by bylo fakt malo pri sčítání podle pořadí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová