Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Strašně moc se mi celé roky líbí Terezka Prucková, doufám, že Patriček neodpudí moc lidí.
@dedrichov mne teda hrozne, a to jinak Terezu mam za super babu, ale vcelku bych ráda, aby vypadli.
@Iv.Sa. píše: Více
No jo, ale chili minule v podstatě bruslili po parketu několikrát malej upadli a bodů měli víc, to nechápu ![]()
@AvajBr píše: Více
Nic
Martina zase nejslabší.. Za mě by meli vyřadit vodičku ze stardance
měli by tam dát zase někoho jinyho, tohle je o ničem ![]()
@Tarena píše: Více
Ona ne, on.. Ji nikdo nezná..
se podívej třeba na instagram
On má pomalu o 40 000 sledujících vic, než ona a to ona určitě nějaký nabrala diky stardance.. Sport docela sleduju, ale ji teda neznám ![]()
Par bojovych sportovkyn znám, ale ji vůbec, ale tohle nesleduju.
@Lilian1980 píše: Více
Jj, neco takovyho u nekoho říkali uz loni, ať lidi posilaj hlasy, že se může zdát, ze to někdo má v kapse a řeknou si, ze ten muj hlas nepotřebuje.
Mimochodem, může se z jednoho čísla poslat neomezeně hlasů?
Takhle se hlasuje
Ten pár, který obdrží nejvíce SMS hlasů od diváků, dostává 10 bodů, naopak pár s nejméně diváckými SMS hlasy obdrží 1 bod. Následně se takto získané body od poroty a diváků sečtou. Ten pár, který má v součtu nejméně bodů, vypadává a soutěž opouští.
Takze kdo ma 25 od poroty vs nekdo kdo ma 15 od poroty tak to uz diváci nemusi zachranit.
@MUFICE píše: Více
Jj, vypadá to, že diváci posílali hlasy spíš Vodičkovi. ![]()
@a12 píše: Více
Ty jo. Mne ti tanecnici nezajimaji, ja beru, ze hodnotim ty hvezdy a tanecnik je tam jen takova „podrztaska“. ![]()
Libi se vam zpev a pisnicky? Ja musim rict, ze me ne. Asi bych si tam predstavovala jiny hlas. Kdyz koukam na ukazky z Ameriky, tak to se neda srovnat. Skoda. Mohli by treba udelat Halloweensky dil, strasitedelny kostymy, trochu neco novyho.
@Tarena píše: Více
Je to tak, ale protože se asi body z předchozích kol nesčítají, tak diváci klidně můžou podržet i toho s 15 body. Takže může vypadnout kdokoliv a je to pro nás jen tipovačka. ![]()