Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@a12 píše: Více
Taky bych rekla. Vubec to nadseni z Dominika nechápu. Daleko sympatictejsi (vzhledove, projevem, energii), mne teda je Robinek. ![]()
Ve finále rozhodují jen diváci a holt nejlepší dostane 3 body a nejhorší 1 bod? ![]()
Bodování ve StarDance:
@vendulaaa píše: Více
Jj a body od poroty z předchozího kola se holt sčítaly jenom v druhém dílu, protože v prvním nikdo nevypadl. Martina může vyhrát klidně celou soutěž. 😄
@Blondiena píše: Více
Ono to tak je každej rok, vždycky někdo, kdo moc dobře netancuje dojde až do finále.. Za mě to loni byla darja ![]()
A Vávra taky, ale tomu jsem fandila, bavil me.
Darja?
Na konci tančila jak bohyně a lesní víla dohromady ![]()
Za mě jeden z největších progresů, kam moje SD paměť sahá.
@Iv.Sa. píše: Více
No, ale mela vypadnout hned na začátku, tam byla slabá.. A mě prostě vadilo, že působila shrbene a hrozně mi to ten dojem rušilo, za mě jasnej vítěz eva.
U bronzové medaile se mi zatmělo v očích 🙃 😁
To si nepamatuji nebo jsem si nevšimla. Letos se mi hrbil v minulém kole Méďa Béďa Blažek, ale tomu zatím fandím, protože mě s Adrianou baví a jako herce ho dost můžu ![]()
Původně jsem myslela, že se body od poroty budou sčítat, ale včerejší výsledková tabulka ukázala něco jiného. Každé kolo začínají soutěžící od nuly.
Darja špatná nebyla, ale fandila jsem Adamczykové a ani si nevzpomínám, že by StarDance vyhrál někdo, kdo je úplný dřevo. ![]()
Bosak a 3. Místo ![]()
Nebo bugar, procházka myslim taky zas takovej tanečník nebyl.