StarDance – máte rádi?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6421
27.10.24 12:47
@Iv.Sa. píše: Více

Tančí jak medvěd a tváří se jak medvěd. Vlastně působí celkem nesympaticky, až jsem překvapená. Evidentně ho lidi posuzují jen z rolí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
a12
61092
27.10.24 12:48
@Blondiena píše: Více

To ne, vyhravaj většinou ty, co tančit umí, nebo se to v průběhu naučili :mrgreen:
Ale 2. Třetí misto často dřeva jsou :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1248
27.10.24 12:48
@a12 píše: Více

Vůbec si nevybavuju, jak tančil. Asi mě ničím nezaujal. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7087
27.10.24 12:52

Mám od dob „Tydýta“ neblahé podezření, že se do hlasování zapojují škodolibí sabotéři SD :wink:
Ale „Na lovu“ byl chytrý 👍
Ovšem Pavláskova nožička a holé lýtko ze zkušebny mě straší doteď :wink: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
985
27.10.24 13:26

S Pavlaskem to bylo jedno velky trapeni. Nevadi mi jako komik, ale tohle bylo fakt utrpeni. Podobne jako minulou radu Marsalek. Myslim, ze samotnymu to bylo trochu blby, ale holt ma velkou zakladnu fanousku. :nevim: Proste je to televizni, zabavni show a sympatie vyhravaji. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
a12
61092
27.10.24 13:46
@willandraify píše: Více

No to Pavlasek to tam i naznačoval, ze uz by mu jako mohli přestat posílat ty hlasy :lol:
Ale on prostě bavil, ikdyz jsem mu hlasy neposilala, tak mě bavil.
Marsalka jsem tolik nechápala, ten nebyl tak zabavnej. Ale teda byla jsem v šoku, jak je mladej 8o jak jsme se tu bavili, ze měla ta tanečnice smůlu na tanečníky, tak jsem chtěla napsat, že az na cinu měla samy starý, ja myslela, že je starší než Blažek a ono mu je 42 :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7087
27.10.24 13:53

Pochopila jsem, že smůlu na tanečníky měla nynější od spisovatele…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106176
27.10.24 13:59
@Quinn7 píše: Více

Včera za mne výběr skladeb moc pěkný

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
a12
61092
27.10.24 14:09

To se tu psalo i ty Maškovy.. Ze mela Hanuse, marsalka a teď Blažka..
Ta od spisovatele a i nevim koho měla, ani si nevybavim, jestli v minuly serii byla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
a12
61092
27.10.24 14:19

Tak ta od spisovatele mela censkyho, pak procházku, s kterým byla druha, s bangou 4.
Pak toho godlu, takže až na něj zo měla v pohodě.. On ten spisovatel je takovej blb, ale zas tanecne dřevo není, boky rozpohybovat umí a nestydí se. Třeba u ty bojovnice mi přišlo, že by to zvládla líp, ale působí na mě zataženo, že se stydí to rozbalit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1248
27.10.24 16:09
@Venetia píše: Více

Paulové měli zazpívat v češtině Gotťákovo píseň Když milenky pláčou. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4164
27.10.24 18:29

Nestraš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7355
27.10.24 18:39
@Lily-of-the-valley píše: Více

Ona je úžasná, ale on mě taky prudí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3159
27.10.24 19:01

Viděla jsem jen včerejší díl a tance (předešlé jsem nestihla ani zpětně a kecy přetáčím). Ježek je dobrej, hendikep na něm není skoro znát, ale tanec mě nebavil, vůbec netancovali u sebe, přitom rumba je takový sex přes oblečení.
Dancingerová má pohyb v těle, je dobrá. Ten konec byl úžasnej. Ale nemám ráda Prágra kvůli Survivoru, tam se choval jako neskutečného křivák.
Hartl v sobě pohyb také má, Prucková vypadala v kostýmu nádherně a celý jejich tanec byl romantický. Vondráčková se mi líbila, jak tancovala, ale ten konec byl pokaženej. Blažek si to odšlapal, tancovala hlavně Mašková. Paulová byla také elegantní. Ptáčková prakticky nic nepředvedla, tancovali hrozně krátce. Hes tancoval pěkně (geny se asi fakt nezapřou), K. B. Hrstková také tančila moc hezky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
a12
61092
27.10.24 19:34

Proč?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek