Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Iv.Sa. píše: Více
Tančí jak medvěd a tváří se jak medvěd. Vlastně působí celkem nesympaticky, až jsem překvapená. Evidentně ho lidi posuzují jen z rolí.
@Blondiena píše: Více
To ne, vyhravaj většinou ty, co tančit umí, nebo se to v průběhu naučili ![]()
Ale 2. Třetí misto často dřeva jsou ![]()
@a12 píše: Více
Vůbec si nevybavuju, jak tančil. Asi mě ničím nezaujal. ![]()
Mám od dob „Tydýta“ neblahé podezření, že se do hlasování zapojují škodolibí sabotéři SD ![]()
Ale „Na lovu“ byl chytrý 👍
Ovšem Pavláskova nožička a holé lýtko ze zkušebny mě straší doteď
![]()
S Pavlaskem to bylo jedno velky trapeni. Nevadi mi jako komik, ale tohle bylo fakt utrpeni. Podobne jako minulou radu Marsalek. Myslim, ze samotnymu to bylo trochu blby, ale holt ma velkou zakladnu fanousku.
Proste je to televizni, zabavni show a sympatie vyhravaji. ![]()
@willandraify píše: Více
No to Pavlasek to tam i naznačoval, ze uz by mu jako mohli přestat posílat ty hlasy ![]()
Ale on prostě bavil, ikdyz jsem mu hlasy neposilala, tak mě bavil.
Marsalka jsem tolik nechápala, ten nebyl tak zabavnej. Ale teda byla jsem v šoku, jak je mladej
jak jsme se tu bavili, ze měla ta tanečnice smůlu na tanečníky, tak jsem chtěla napsat, že az na cinu měla samy starý, ja myslela, že je starší než Blažek a ono mu je 42 ![]()
Pochopila jsem, že smůlu na tanečníky měla nynější od spisovatele…
To se tu psalo i ty Maškovy.. Ze mela Hanuse, marsalka a teď Blažka..
Ta od spisovatele a i nevim koho měla, ani si nevybavim, jestli v minuly serii byla.
Tak ta od spisovatele mela censkyho, pak procházku, s kterým byla druha, s bangou 4.
Pak toho godlu, takže až na něj zo měla v pohodě.. On ten spisovatel je takovej blb, ale zas tanecne dřevo není, boky rozpohybovat umí a nestydí se. Třeba u ty bojovnice mi přišlo, že by to zvládla líp, ale působí na mě zataženo, že se stydí to rozbalit.
@Venetia píše: Více
Paulové měli zazpívat v češtině Gotťákovo píseň Když milenky pláčou. ![]()
@Lily-of-the-valley píše: Více
Ona je úžasná, ale on mě taky prudí.
Viděla jsem jen včerejší díl a tance (předešlé jsem nestihla ani zpětně a kecy přetáčím). Ježek je dobrej, hendikep na něm není skoro znát, ale tanec mě nebavil, vůbec netancovali u sebe, přitom rumba je takový sex přes oblečení.
Dancingerová má pohyb v těle, je dobrá. Ten konec byl úžasnej. Ale nemám ráda Prágra kvůli Survivoru, tam se choval jako neskutečného křivák.
Hartl v sobě pohyb také má, Prucková vypadala v kostýmu nádherně a celý jejich tanec byl romantický. Vondráčková se mi líbila, jak tancovala, ale ten konec byl pokaženej. Blažek si to odšlapal, tancovala hlavně Mašková. Paulová byla také elegantní. Ptáčková prakticky nic nepředvedla, tancovali hrozně krátce. Hes tancoval pěkně (geny se asi fakt nezapřou), K. B. Hrstková také tančila moc hezky.