Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Pampeliskam píše:
@KPKristy ja teda Pavlaska nesnasim
No, mozna i tak bych to rekla ![]()
Mě Pavlásek nevadí, ale doufám, že tam z toho nebude dělat šaškárnu
Já už jsem tu psala, že mi v této sestavě nesedí dobrá polovina účastníků, ale nebudu jim dávat černý puntík takhle dopředu, když ještě nic nepředvedli. Počkám si ![]()
Ovšem s porotou neudělali vůbec nic, chjo ![]()
@Conulka myslim, ze jo. Jednou jsem ho videla v diskuznim bloku, kde se asi mel prave chovat normalne a furt hral tu svoji hru na blbost. Me to neprijde vtipny, kdyz nekdo nevi kdy se to hodi a kdy ne.
@Pampeliskam
Takže něco jako Luděk Sobota zamlada?
Nemám ráda ani jednoho ![]()
Stardance mám ráda..
ale zase jak kteří mi jsou sympatičtí no..
milovala jsem v nějaké té serii Schmitzera..:o))) tančit teda neuměl ale to jakou dělal zábavu ho posouvalo výš a výš..jeho tanec v podání Rockyho byl boží..jsem si málem ucvrnkla..
letos sestava teda nic moc.. ![]()
@Pampeliskam píše:
@Conulka myslim, ze jo. Jednou jsem ho videla v diskuznim bloku, kde se asi mel prave chovat normalne a furt hral tu svoji hru na blbost. Me to neprijde vtipny, kdyz nekdo nevi kdy se to hodi a kdy ne.
No, podobne se chova Kohak. Taky tenhle styl humoru nevyhledavam, protoze mi to chvilema prijde, jakoby delali blbce z publika..
@IvaB asi tak, Pavlasek byl skvely v reklamach na tmobile, ale protoze tam delal ty bejkarny. Kdyz nekde jen sedi a ma mluvit, tak vtipnej neni. Me rozcilujou tyhle sketche, vetsinou nemuzu ani Jima Carryho.
@KPKristy píše:
No, podobne se chova Kohak. Taky tenhle styl humoru nevyhledavam, protoze mi to chvilema prijde, jakoby delali blbce z publika..
To máš pravdu. Akorát Pavlásek dělá dobrovolně blbce sám ze sebe, kdežto Kohák dělá blbce ze všech ostatních okolo.
Ještě že letos ve SD netancuje on ![]()
Naposled jsem si říkala, jestli tam nebude šaškovat Rupert a nakonec byla radost se na něj dívat, takže třeba i Pavlásek překvapí ![]()