StarDance – máte rádi?

• Fotoalbum (31)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
24797
22.12.13 18:34

Imricha jsem si ke konci úplně zamilovala. Někdy byl jako slon v porcelánu, ale byl kouzelnej…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36504
22.12.13 18:41

Skvělé dřevo byl taky Saša Hemala.Jeho mužné nesmlouvavé pohledy při tangu, myslím, vstoupily do dějin SD.Kde se to nedařilo pohybem, nastupoval výraz. :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36504
22.12.13 18:47

No a za porotce - Zdeněk Chlopčík:To je už rodinné zlato SD. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6759
22.12.13 19:14
@KPKristy píše:
No, tak Imrich byl oproti ostatním dřevům nejlepší! Já si to teda nepamatuju, ale dostalo se jiné dřevo až na třetí místo? :think: :mrgreen:
/dřevy myslím ty staré páprdy :lol: /

No, já si myslím, že loni Martin Procházka taky nebyl bůhví jaký tanečník a byl až ve finále.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
22.12.13 19:14

No jo, Vydra. Tak ten ale tančil docela dobře :)

Hemala, to bylo dílo teda :lol:. Dramatický výraz za všech okolností :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
22.12.13 19:15
@IvaB píše:
No, já si myslím, že loni Martin Procházka taky nebyl bůhví jaký tanečník a byl až ve finále.

A to je pravda vlastně. Ale tak to je zase hokejista, to je prostě samostatná kapitola :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6759
22.12.13 19:15
@KPKristy píše:
Docela mě mrzí, že se do dikuse občas nasáčkuje někdo, koho daná věc příliš nezajímá a jen potřebuje prudit. A tím nemyslím jen tuhle. Pak lidi reagují, aniž by se je kdo na něco ptal… :|
:palec: :potlesk:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25015
22.12.13 19:17
@Burj Chalifa píše:
Kdo zná TK tak osobně a důvěrně, aby mohl něco tvrdit o nafoukanosti? Dojem neznamená pravdu. A kdo zná naopak AP tak dobře, aby mohl neochvějně tvrdit opak? Nikdo z Vás. Soudíte povrchně jen z televizního přenosu a pocitů zatížených stereotypy.

U mě o dojmu rozhodl medailonek a taky to, jak se prezentuje. Ona v mých očích pro nikoho nikdy nic užitečného neudělala. Dosud o ní vím, že: v dětském věku chodila do tanečního kroužku, vyhrála soutěž miss mléko, odmaturovala s jednou čtyřkou z Češtiny :roll:, pak studovala nějakou soukromou výšku, odjela do LatAm, kde podstoupila podle všeho pár plastik, díky který se stala Miss World, chodila s radním, který byl tak trochu mafián, ve Star Dance s ní natočili medailonek, jak se děsně věnuje charitě a pomoci nevidomým. Dost mě to překvapilo a těšila jsem se, jak bude někoho doprovázet nebo mu vařit oběd apod., protože jsem jako dobrovolnice (rozuměj zadarmo v mém volném čase, např. o víkendu) nevidomým lidem pomáhala a vím, co to obnáší.
Jo, takže si tam hačla u nějakého nevidomého malíře a s Onderem tam s ním pohovořili ve stylu, tak jak se máte? A pak přišla dobrovolnice a šla mu pomoci. :roll: Ach jo, ručičky nebojte se, vy dělat nebudete…možná mě někdo tady přesvědčí o opaku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7740
22.12.13 19:24

Ja taky fandila Anicce. Vuci Tane zadne mindraky nemam, uznavam, ze je krasna a tancila skvele. Ale neco mi tam chybelo-charisma. Tahle soutez neni o tanci. Jak byste chteli, aby obycejny divak hodnotil tanec, kdyz o tom nema ani paru…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25015
22.12.13 19:29

@Fíková Jo tak s tímhle souhlasím. Mě připadá, že tančí krásně všichni. Teda jediný, kdo mi připadá fakt dřevo, je Imrich, ale tam boduje to charisma :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36504
22.12.13 19:30

Čekala jsem tedy trochu více od Šárky Kašpárkové.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4611
22.12.13 20:27

@MartinaIrena Pěkně napsáno :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50124
22.12.13 21:05
@IvaB píše:

Ten se mi teda vůbec nelíbil, to ten Imrich byl lepší :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50124
22.12.13 21:09
@Burj Chalifa píše:
Kdo zná TK tak osobně a důvěrně, aby mohl něco tvrdit o nafoukanosti? Dojem neznamená pravdu. A kdo zná naopak AP tak dobře, aby mohl neochvějně tvrdit opak? Nikdo z Vás. Soudíte povrchně jen z televizního přenosu a pocitů zatížených stereotypy.

Přesně, jsou to jen dohady, pokud jí někdo zná osobně, tak není co řešit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4109
22.12.13 21:28

@MUFICE
Asi málokdo zná Kuchařovou osobně, ale ono jde i o to, jak působí ona sama na lidi. Ano, hodnocení dle vlastního úsudku a sympatií bylo, je a vždycky bude - s tím nikdo moc nenadělá :nevim: :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová