Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Clarkia píše:
Přesně s tím souhlasím.
Kdo zná TK tak osobně a důvěrně, aby mohl něco tvrdit o nafoukanosti? Dojem neznamená pravdu. A kdo zná naopak AP tak dobře, aby mohl neochvějně tvrdit opak? Nikdo z Vás. Soudíte povrchně jen z televizního přenosu a pocitů zatížených stereotypy.
@Burj Chalifa píše:
Kdo zná TK tak osobně a důvěrně, aby mohl něco tvrdit o nafoukanosti? Dojem neznamená pravdu. A kdo zná naopak AP tak dobře, aby mohl neochvějně tvrdit opak? Nikdo z Vás. Soudíte povrchně jen z televizního přenosu a pocitů zatížených stereotypy.
A o čem jiném to celé je? ![]()
Tys nás tu taky nazvala obtoloustými mařenami, ačkoli nás neznáš. Není to stejný? Už bych toho nechala…
Špatně čteš
- naopak, výslovně jsem zde nikoho na EM nemyslela.
(viz citace…To pochopitelně není na nikoho zde na EM, aby nebylo sebemenších pochyb
).
Holky, prosím, nekažte soutěž plnou noblesy zbytečnými hádkami! ![]()
Vždyť je jedno jestli vyhraje,,Mařena nebo Bařena", hlavně, že jsme si to my diváci užili, naladili se příjemně na svátky a hádky si nechte do ryze hádacích diskuzí typu očkování, pribiňáky… ![]()
Všem přeji krásnou 4.adventní neděli a příští rok u SD zas! ![]()
@Burj Chalifa píše: Špatně čteš- naopak, výslovně jsem zde nikoho na EM nemyslela.
(viz citace…To pochopitelně není na nikoho zde na EM, aby nebylo sebemenších pochyb
).
No jasně…
@Hanulínek píše:
Holky, prosím, nekažte soutěž plnou noblesy zbytečnými hádkami!
Vždyť je jedno jestli vyhraje,,Mařena nebo Bařena", hlavně, že jsme si to my diváci užili, naladili se příjemně na svátky a hádky si nechte do ryze hádacích diskuzí typu očkování, pribiňáky…
Všem přeji krásnou 4.adventní neděli a příští rok u SD zas!
Tak konkrétně já, abych tedy mluvila za sebe, jsem psala, že mi je jedno, kdo vyhraje, a že jsme ráda, že vyhrála Anča. Pak jsem se vyjádřila k pokrytectví, které vidím v popírání plastiky, ačkoli je zjevná. A hned jsem za závistivou. Uzavřela bych to tak, že kačeří pysk nikomu nezávidím, a kdybych ho chtěla, není to dneska tak nákladné, abych ho nemohla mít.
Jinak ano, je zbytečné kazit to tady hádkami, ale já se nehádám, jen se mi nelíbí, že tu nejde vyjádřit názor (ať takový či makový), aniž by někdo nemoralizoval
![]()
@KPKristy píše:
Tak konkrétně já, abych tedy mluvila za sebe, jsem psala, že mi je jedno, kdo vyhraje, a že jsme ráda, že vyhrála Anča. Pak jsem se vyjádřila k pokrytectví, které vidím v popírání plastiky, ačkoli je zjevná. A hned jsem za závistivou. Uzavřela bych to tak, že kačeří pysk nikomu nezávidím, a kdybych ho chtěla, není to dneska tak nákladné, abych ho nemohla mít.Jinak ano, je zbytečné kazit to tady hádkami, ale já se nehádám, jen se mi nelíbí, že tu nejde vyjádřit názor (ať takový či makový), aniž by někdo nemoralizoval![]()
Česká žena vždy skončí u toho, zda někdo má či nemá „úpravu“.A završí to tím, že na to - heč
- má taky.Tedy jako kdyby chtěla…no nic, jsme v Čechách a na ženském fóru. ![]()
@Burj Chalifa píše: Česká žena vždy skončí u toho, zda někdo má či nemá „úpravu“.A završí to tím, že na to - heč- má taky.Tedy jako kdyby chtěla…no nic, jsme v Čechách a na ženském fóru.
A že tě to tu tak baví ![]()
@KPKristy píše:
A že tě to tu tak baví
Občas je to tu velmi zábavné ![]()
Docela mě mrzí, že se do dikuse občas nasáčkuje někdo, koho daná věc příliš nezajímá a jen potřebuje prudit. A tím nemyslím jen tuhle. Pak lidi reagují, aniž by se je kdo na něco ptal… ![]()
@KPKristy píše:
Docela mě mrzí, že se do dikuse občas nasáčkuje někdo, koho daná věc příliš nezajímá a jen potřebuje prudit. A tím nemyslím jen tuhle. Pak lidi reagují, aniž by se je kdo na něco ptal…
Ono je potřeba se v diskusích někoho na něco ptát? A odpovídat na nějaké otázky, jen pokud je vyvolán? Nejsme ve škole. Každý si píše tam, kam uzná za vhodné
Mimochodem, pan Bugár byl skvělý, snažil se, pobavil…
@Burj Chalifa píše:
Ono je potřeba se v diskusích někoho na něco ptát? A odpovídat na nějaké otázky, jen pokud je vyvolán? Nejsme ve škole. Každý si píše tam, kam uzná za vhodnéMimochodem, pan Bugár byl skvělý, snažil se, pobavil…
Ne, to není. Já jen, žes tu nediskutovala, ale jakmile došlo na názory, které se přímo netýkají tance, tak jsi nás přišla setřít. Nemám ti to za zlé, to fakt ne, jen mi to přišlo zvláštní ![]()
@KPKristy píše:
Ne, to není. Já jen, žes tu nediskutovala, ale jakmile došlo na názory, které se přímo netýkají tance, tak jsi nás přišla setřít. Nemám ti to za zlé, to fakt ne, jen mi to přišlo zvláštní
Nikoho nestírám, to je na každém, jak si to bere osobně. No a já jsem bojové plemeno, říkám věci naplno, nekorektně. Nicméně jsem moc ráda, že SD je kultivovaný, noblesní pořad pro široké diváctvo. Drží si úroveň. Jak chválím I. Bugára, nemohu nevzpomenout herce Navrátila nebo Vydru.Jsou tam sice za dřeva vybraní záměrně, ale bez nich by to prostě nebylo ono.
No, tak Imrich byl oproti ostatním dřevům nejlepší! Já si to teda nepamatuju, ale dostalo se jiné dřevo až na třetí místo?
![]()
/dřevy myslím ty staré páprdy
/
@KPKristy píše:
No, tak Imrich byl oproti ostatním dřevům nejlepší! Já si to teda nepamatuju, ale dostalo se jiné dřevo až na třetí místo?![]()
/dřevy myslím ty staré páprdy/
Vydra ![]()