StarDance – máte rádi?

• Fotoalbum (31)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
6759
21.12.13 22:58
@kamiŠ píše:
Tohle už trošku tahá za uši :mrgreen:

Trochu dost :|. Tohle tedy úplně zazdili :think:.
Tak se omlouvám, že jsem vás tam posílala :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4346
22.12.13 05:02

Tak tak, mela to byt soutez o tanci, ale skoncilo to opet tak, jak jsem predpokladala:/ At je Polivkova sebesympatictejsi, Kucharka proste byla kralovnou tanecniho parketu:/na ni se fakt pekne divalo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24797
22.12.13 06:03

Tak já ač fandila Aničce, tak jsem si byla včera skoro jistá, že vyhraje Kuchařová. Takže jsem mile překvapená.
A jinak, já si myslím, že málokdo hlasuje jen podle tance. Podle mě, většina lidí do toho zaplete i svoje sympatie. To by tam potom ani Imrich dlouho nepobyl. Já nehlasovala, ale jsem za výhru Aničky ráda. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2426
22.12.13 07:11

Ahoj holky, moje trileta cacorka od zacatku rikala, ze Anicka vyhraje. cekalaazdo konce a v posteli kricela juchuu, jupii, Anicka ma zlato :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
154
22.12.13 08:20

Puvodne jsem si nechtela kazit naladu a cist prispevky a ani na ne v tehle diskuzi reagovat, protoze je mi zcela jasne, ze je tady prevaha fanynek Kucharove, ale i tak to sem napisu. 

Ano, Tatana je vyborna tanecnice, jde ji to, ale proc? Honza ma skvele choreografie, dba na to, aby vse bylo dokonale. Tatana, pro nektere i pekna (coz ja rict nemuzu, protoze ma v obliceji napichany botox a dalsi procedury), hodne sebejista a pro mne i neprijemna a tak trosku zenska s nosikem navrch. Proc si myslite, ze je s Onderem? Proc ji nedali treba k Bartunkovi? Tomankovi? Protoze potrebovali mit jistotu, ze kdyz vypadne Brzobohaty, tak jim tam zustane Kucharova. Vzdyt se podivejte na to bodove ohodnoceni. 40 bodu za neco, za co bylo minule 28? Docela velky skok.

Kdezto Anicka, ta si to tancila tak, jak chtela, jak ji je dano a nesnazila se to tancit presne tak, jak se ma. Sam Kurtis rikal, ze v kazdem tanci meli i prvek jineho. Docela me ale stvalo bodove ohodnoceni, jak porotci tvrdili, jak maji dokonaly tanec a ziskali 36 bodu. A vite proc? Aby meli Kucharova s Onderem naskok, proto.

To by bylo asi ode mne. Klidne se ted do mne pustte (za pravdu se kazdy bije). Ja jsem spokojena, verim, ze nase 2 hlasy Misovi s Anickou pomohli a preju jim to :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6759
22.12.13 08:30

@Kossuthe
Možná sis mohla příspěvky tady přece jenom nejdřív přečíst a až pak se rozčilovat. 99 % z nás tady totiž fandilo Aničce. Maximálně jsme konstatovaly, že Taťána je sice lepší tanečnice, ale vítězství přejeme Aničce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
154
22.12.13 08:32

@IvaB Mozba proto jsem ty prispevky necetla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6759
22.12.13 08:37

@Kossuthe
Pak to tedy nechápu. Máš nějaký názor, ale příspěvky se stejným nebo podobným názorem číst raději nebudeš.

No nic, buďme rády za vítězství Aničky a nekažme si advent :kytka:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
154
22.12.13 08:41

@IvaB Mam svuj nazor, proto nemusim cist prispevky ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10185
22.12.13 08:43

Pro mě byly skvělý obě. Z Aničky jsem cítila takový trochu nadhled a působilo to moc sympaticky. Na Táňu se krásně koukalo, má nádherné, ladné pohyby. Obě byly ve finále zaslouženě, vyhrát může jen jeden, tak vyhrál pár, který dostal víc hlasů. Aničce výhru přeju, ale stejně tak bych ji přála i Táně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
22.12.13 08:55

@Kossuthe, Kuchařová tu má fanoušky, ale rozhodně jich není převaha. Proč je ti to zcela jasné?

Jinak nechápu, proč by měli mít s Onderem náskok, když stejně rozhodnutí o vítězi je na lidech. A jestli by jim byly něco platné ty dva body navíc od poroty, to si jistá nejsem…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
154
22.12.13 09:00

@KPKristy Nebyly by jim platne, ale tady jde o to, ze porota nehodnoti jen podle tance.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
22.12.13 09:04
@Kossuthe píše:
@KPKristy Nebyly by jim platne, ale tady jde o to, ze porota nehodnoti jen podle tance.

Tak zrovna včera už to bylo dost jedno, ne? Sami to i říkali, že už tam jsou jen do počtu. Jinak si myslím, že v průběhu hodnotili podle tance dost. Ve chvílích, kdy já jsem si říkala, že to bylo super (a dám samozřejmě na sympatie, protože tanci nerozumím), tak odborníci přišli s nějakým špatným krokem. Neřekla bych, že to bylo nespravedlivé a už vůbec bych nekalkulovala s tím, že když vypadl Brzoš, je potřeba tam Táňu udržet do finále. To jsou zase konspirace :mrgreen:. Ale ty jsou u každé hry a soutěže…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11421
22.12.13 10:01

Tak já taky fandila Aničce a to od začátku. Některé tance jí šly skvěle, některé hůře. Tancování Kuchařové bylo moc hezké, ale něco tomu vždycky trochu chybělo, nazvala bych to „umělecký dojem“. :nevim: Ten rozhodně nechyběl Aničce. A o kráse se dá i trochu poleimzovat, ono když ženě lezou všude kosti, tak to moc krásné není. :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50124
22.12.13 11:35
@Denisa56 píše:
Pro mě byly skvělý obě. Z Aničky jsem cítila takový trochu nadhled a působilo to moc sympaticky. Na Táňu se krásně koukalo, má nádherné, ladné pohyby. Obě byly ve finále zaslouženě, vyhrát může jen jeden, tak vyhrál pár, který dostal víc hlasů. Aničce výhru přeju, ale stejně tak bych ji přála i Táně.

Vidím to stejně ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová