StarDance – máte rádi?

• Fotoalbum (31)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
310
22.12.13 21:32
@MartinaIrena píše:
U mě o dojmu rozhodl medailonek a taky to, jak se prezentuje. Ona v mých očích pro nikoho nikdy nic užitečného neudělala. Dosud o ní vím, že: v dětském věku chodila do tanečního kroužku, vyhrála soutěž miss mléko, odmaturovala s jednou čtyřkou z Češtiny :roll:, pak studovala nějakou soukromou výšku, odjela do LatAm, kde podstoupila podle všeho pár plastik, díky který se stala Miss World, chodila s radním, který byl tak trochu mafián, ve Star Dance s ní natočili medailonek, jak se děsně věnuje charitě a pomoci nevidomým. Dost mě to překvapilo a těšila jsem se, jak bude někoho doprovázet nebo mu vařit oběd apod., protože jsem jako dobrovolnice (rozuměj zadarmo v mém volném čase, např. o víkendu) nevidomým lidem pomáhala a vím, co to obnáší.
Jo, takže si tam hačla u nějakého nevidomého malíře a s Onderem tam s ním pohovořili ve stylu, tak jak se máte? A pak přišla dobrovolnice a šla mu pomoci. :roll: Ach jo, ručičky nebojte se, vy dělat nebudete…možná mě někdo tady přesvědčí o opaku?

Krásně napsaný :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50125
22.12.13 22:29
@Dragobella píše:
@MUFICE
Asi málokdo zná Kuchařovou osobně, ale ono jde i o to, jak působí ona sama na lidi. Ano, hodnocení dle vlastního úsudku a sympatií bylo, je a vždycky bude - s tím nikdo moc nenadělá :nevim: :think:

Mně teda nepřijde nafoukaná :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
MarkétkaBeruška
23.12.13 07:44
@Burj Chalifa píše:
Kdo zná TK tak osobně a důvěrně, aby mohl něco tvrdit o nafoukanosti? Dojem neznamená pravdu. A kdo zná naopak AP tak dobře, aby mohl neochvějně tvrdit opak? Nikdo z Vás. Soudíte povrchně jen z televizního přenosu a pocitů zatížených stereotypy.

osobně TK naznám, ale znám osobně Ondera i Lucku Hunčárů a obzvlášť Lucka je velice sympatická holka, bavila jsem se s ní a sama mi řekla jaká TK je a že ani s Onderem není taková kamarádka jak to vypadá v soutěři v TV.

• Citovat
  • Upravit
10017
23.12.13 07:57

Tak abych taky něco napsala ke konci StarDance :). Osobně je mi jedno která ze dvou dam vyhrála, každá byla svým způsobem krásná, v tanci obě dvě velmi šikovné, Táňa byla ladnější, ale Anička zase asi udělala mnohem větší posun a díky StarDance opravdu rozkvetla, jako kdysi Aneta Langerová, která mimochodem taky tančila s Michalem Kurtišem. Takže vítězství jsem vlastně asi přála Kurtišovi, protože si to zasloužil, finále už si vyzkoušel právě s Anetou. Když si vezmete zpětně všechny ročníky, tak málokdy vyhraje opravdu nejlepší tanečník. Sama Batulková říkala, že její vítězství bylo obrovským překvapením, protože tanečně byla nejlepší Zuzana Norisová. To samé Vilhelmová vs Valenta. V jednom ročníku Monika Absolonová, která ani nedosáhla na finále a tak bysme mohli pokračovat. StarDance je podle mne především super pořad, kde se opravdu těžko hledá chyba, letos jen ty šaty trošku haprovaly, ale i ty se postupem času lepšily a ve finále to konečně Kostkové slušelo jak za starých časů :palec:

Mrzí mne, že na všech diskusích i tady se to zvrhlo v očerňování Táni a vyzdvihování Aničky, mne to úplně kazí závěrečný dojem z celé soutěže, o tom tenhle pořad přece vůbec není. Obě dvě by si vítězství zasloužily, ale vyhrát může jen jedna a není to nakonec opravdu jedno která :nevim:

Takže šťastné a veselé Vánoce a doufám, že za rok při StarDance zase na viděnou :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2730
23.12.13 11:07

@clovek ahoj, tak pod tvá slova bych se mohla podepsat :D :palec: :potlesk:, napsalas to úplně stejně, jak si to myslím.

Tanečně byla lepší Táňa, sympatičtější lidem byla Anička a u ní byl rozhodně vidět kus práce, finále bylo exkluzivní. V TV to nějak není takové, ale naživo to muselo být nádherné. :potlesk: Ten, kdo dělá společenský tanec nebo se v něm alespoň nějakou dobu pohyboval, sám ví, že to není záležitost na 3 měsíce, ale práce několika let. Talent je tam potřeba, ten musí být shůry, pak veliký kus práce je dřina a dřina. ;)
Krásné Vánoce a v lednu na parketě :dance: ahoj.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2730
23.12.13 11:22
@IvaB píše:
Tereza, podle mého názoru, velmi hezky. Marek je trochu prkýnko :D

Ještě dočítám :oops:, ale tanec byl super :potlesk:. Terezka je šikovná, Marek :mrgreen:, ale dřel. Kdyby šli do toho celého kolotoče jako pár, věřte, že vyhrají. :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8781
23.12.13 11:31

@Gozra a já to třeba Aničce přála hlavně kvůli tomu, jaký obrovský pokrok udělala a kam to až dotáhla.
Taťáně to šlo vždycky, jde vidět, že má talent a je fakt výborná tanečnice, skvělá.
Ale pro mě byla opravdu vítězkou Anička, protože jak jsem již psala, byl tam vidět ten obrovský pokrok, který udělala. Já ji považovala za totální prkno a velmi mile mě překvapila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2730
27.12.13 17:03

@AngelLilly souhlas a o tom to. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10017
28.12.13 13:07

Musím se ještě vrátit k finále, dneska jsem ho znova v klidu viděla a musím teda vyzdvihnout oba freestyly, perfektní tance a hlavně teda pěvecky, jak Dasha, tak především Ruppert při Piece of my life, to bylo úžasný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
MarkétkaBeruška
31.12.13 11:25

@clovek soouhlasí s Tebou, aba freestyly byly suprový, taťáne lepší taneční výkon, Anička překvapila a Ruppert tomu dodala tu omyslnou třešinku na Dortě :kytka:

• Citovat
  • Upravit
2730
1.1.14 22:47

@clovek taky jsem měla kliku, že jsem v sobotu ráno znovu shlédla finále, teda až od freestylu. ;) Předtím jsem měla pocit při prvním shlédnutí, že je lepší Táňa, výraznější, ale podruhé jsem měla názor jiný. Od Aničky to bylo daleko více procítěné, šlo to od :srdce:, líbila se mi najednou prostě zase o něco víc. Vítězství jí náleží. Ale neznamená, že bych se za výkon Táně nepoklonila, nemělo chybu rovněž. ;)
Co se týče zpěvu obou protagonistů, mám husinu :D, být naživo, tak se se ježím 2× víc. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1005
23.6.15 18:55

Dnes jsem četla na seznamu, že v nové řadě Star dance bude tančit Leoš Mareš. Nevíte někdo, kdo budou další tanečníci?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2480
23.6.15 19:04
@masima píše:
Dnes jsem četla na seznamu, že v nové řadě Star dance bude tančit Leoš Mareš. Nevíte někdo, kdo budou další tanečníci?

Leona Machálková a dál zatím nevím…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
416
23.6.15 19:39

Taky vím jen o těhle dvou…jsem zvědavá, co si tam s tím Leošem počnou :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9659
23.6.15 20:26

Už jsem na FB viděla jak tancuje. Bylo to docela vtipné ;) Normálně ho nemusím, ale možná překvapí :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová