StarDance – máte rádi?

• Fotoalbum (31)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
510
23.6.15 21:18

No tak z toho, že tam bude Leoš, moc nakřivo nejsem. :mrgreen: Ale na Machálkovou se docela těším…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10017
24.6.15 06:13

Taky mne ten Mareš do toho nesedí, neumím si vůbec představit jak tam zapadne, rád strhává pozornost sám na sebe a tam bude jeden z několika

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24016
24.6.15 17:56

Já myslím, že to bude s Marešem dobrý, je takovej exhibouš, bude dělat legraci :nevim: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6759
7.7.15 21:48

Opravdu se velmi těším,“ dodala Cajthamlová, která je tak po Leošovi Marešovi, Leoně Machálkové a Lukáši Tydýtovi Pavláskovi další odtajněnou celebritou mimořádně oblíbené taneční show.
(http://www.super.cz/…-cadkem.html)

Tak vám teda nevím… :think: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
510
8.7.15 10:50

Já se pořád těším, že tam dají nějakou milou mladou babu, napadla mě třeba Elsnerová, a oni tam strčili tu chytrolínu Cajthamlovou. :roll: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2730
13.7.15 18:47

Ahoj tanečnice :mavam:, já se těším na Leonu Machálkovou, na svůj věk krásná baba a bude i šikovná. Líto je mi doktorky, budí dojem, že jí lidi nemaj rádi, ale třeba se pletu.
Pro Mareše bude pak potupné, když vyhučí první. A šašek Pavlásek z toho udělá fražku, jen jak bude „blbě“ čučet. :mrgreen:. Jsem zvědavá, kdo bude další a taky co předvedou. Jak se bude kdo vyvíjet, kolik do toho vloží i od srdíčka.
Představovala bych si, že by mohla tančit i Terezka Kostková, takže by to mohli mít soupeři velice těžké.
Z těch tanečníků jsou tam jedni a ti samí, jsem zvědavá, kdo se tam dál ukáže. Však je spousta jiných a mezi tanečníky hodně známých vysloužilců, které bych tam ráda viděla.
Edit: píšu z tabletu a nestačím se divit, co sem přistane :lol:.

Příspěvek upraven 13.07.15 v 18:53

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16906
13.7.15 18:50

Nechci číst všech 82 stran. Nikdy jsem pravidelně následovala, ale letos mám chuť koukat. Mate tu někde seznam tech, co budou tančit? Vim jen par jmen.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2730
13.7.15 18:59

Zatím nás jen napínaj, vím jen o těhle čtyřech. Další čtyři nám odkryjí snad do konce srpna. Show začíná myslím od října, tak mohou natahovat. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
510
13.7.15 19:21

No já hlavně doufám, že tam nebude zas Onder. :pocitac: :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6759
13.7.15 19:58

@Izzz
Nečti. Všechno jsou to naše komenty a fandění při minulých ročnících. :lol:
Ale vítej mezi námi a přidej se k fandění.
Seznam účinkujících zatím není zveřejněný, dávkují nám to postupně, tak musíme vydržet. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6759
13.7.15 20:05

Mě by taky zajímalo, kdo bude letos v porotě. Polovina loňské byla tragická (Révay, Balaš). Snad bude mít dramaturgie letos lepší ruku při výběru :think:
Zdenda Chlopčík ale snad chybět nebude. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16906
13.7.15 20:09

@lebi a me se onder zrovna libi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3753
13.7.15 20:13

Tam bude Cajthamlová a Pavlásek??? Šmarjá jooozef

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
510
13.7.15 20:13
@Izzz píše:
@lebi a me se onder zrovna libi

Fakt? Já už jsem na něj v minulé řadě byla alergická. :mrgreen:
Já mám zase slabost pro Tománka. :lol: Ale ten je starší než ostatní, tak tam už asi nebude…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6759
13.7.15 20:17
@lebi píše:
Já mám zase slabost pro Tománka. :lol: Ale ten je starší než ostatní, tak tam už asi nebude…

Mohli by ho dát Cajthamlové. Jenže on je vysoký a ona malý pívo a to by blbě vypadalo, tak asi nee :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová