Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
No tak z toho, že tam bude Leoš, moc nakřivo nejsem.
Ale na Machálkovou se docela těším…
Taky mne ten Mareš do toho nesedí, neumím si vůbec představit jak tam zapadne, rád strhává pozornost sám na sebe a tam bude jeden z několika
Já myslím, že to bude s Marešem dobrý, je takovej exhibouš, bude dělat legraci
![]()
Opravdu se velmi těším,“ dodala Cajthamlová, která je tak po Leošovi Marešovi, Leoně Machálkové a Lukáši Tydýtovi Pavláskovi další odtajněnou celebritou mimořádně oblíbené taneční show.
(http://www.super.cz/…-cadkem.html)
Tak vám teda nevím…
![]()
Já se pořád těším, že tam dají nějakou milou mladou babu, napadla mě třeba Elsnerová, a oni tam strčili tu chytrolínu Cajthamlovou.
![]()
Ahoj tanečnice
, já se těším na Leonu Machálkovou, na svůj věk krásná baba a bude i šikovná. Líto je mi doktorky, budí dojem, že jí lidi nemaj rádi, ale třeba se pletu.
Pro Mareše bude pak potupné, když vyhučí první. A šašek Pavlásek z toho udělá fražku, jen jak bude „blbě“ čučet.
. Jsem zvědavá, kdo bude další a taky co předvedou. Jak se bude kdo vyvíjet, kolik do toho vloží i od srdíčka.
Představovala bych si, že by mohla tančit i Terezka Kostková, takže by to mohli mít soupeři velice těžké.
Z těch tanečníků jsou tam jedni a ti samí, jsem zvědavá, kdo se tam dál ukáže. Však je spousta jiných a mezi tanečníky hodně známých vysloužilců, které bych tam ráda viděla.
Edit: píšu z tabletu a nestačím se divit, co sem přistane
.
Příspěvek upraven 13.07.15 v 18:53
Nechci číst všech 82 stran. Nikdy jsem pravidelně následovala, ale letos mám chuť koukat. Mate tu někde seznam tech, co budou tančit? Vim jen par jmen.
Zatím nás jen napínaj, vím jen o těhle čtyřech. Další čtyři nám odkryjí snad do konce srpna. Show začíná myslím od října, tak mohou natahovat. ![]()
@Izzz
Nečti. Všechno jsou to naše komenty a fandění při minulých ročnících. ![]()
Ale vítej mezi námi a přidej se k fandění.
Seznam účinkujících zatím není zveřejněný, dávkují nám to postupně, tak musíme vydržet. ![]()
Mě by taky zajímalo, kdo bude letos v porotě. Polovina loňské byla tragická (Révay, Balaš). Snad bude mít dramaturgie letos lepší ruku při výběru ![]()
Zdenda Chlopčík ale snad chybět nebude. ![]()
@Izzz píše:
@lebi a me se onder zrovna libi
Fakt? Já už jsem na něj v minulé řadě byla alergická. ![]()
Já mám zase slabost pro Tománka.
Ale ten je starší než ostatní, tak tam už asi nebude…
@lebi píše:
Já mám zase slabost pro Tománka.Ale ten je starší než ostatní, tak tam už asi nebude…
Mohli by ho dát Cajthamlové. Jenže on je vysoký a ona malý pívo a to by blbě vypadalo, tak asi nee ![]()