StarDance – máte rádi?

• Fotoalbum (31)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
4109
14.12.13 20:52

Jitce to dneska naramne slusi..jak ty prvni, tak i tyhle saty.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6759
14.12.13 21:03
@Dragobella píše:
Chudak Zdenda vzdycky vyzere Ebenovy ukazky :lol:

Jestli to nebude tím, že Zdenda je jediný, kdo je schopný tam něco předvést a ještě je to vtipné.
Ti dva ňoumové umí akorát hloupě plkat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2660
14.12.13 21:17

Holky, já na to dnes úplně zapomněla a koukáme na Popelku…! :oops: Najednou mrknu na mobil a mám nová upozornění na tuto diskusi… :|

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50124
14.12.13 21:22

Dneska nejlépe tančí Táňa Kuchařová a pak Anička Polívková, jsem zvědavá, jestli se obě dostanou do finále :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50124
14.12.13 21:22
@IvaB píše:
Jestli to nebude tím, že Zdenda je jediný, kdo je schopný tam něco předvést a ještě je to vtipné.
Ti dva ňoumové umí akorát hloupě plkat.

Souhlas, je s ním sranda :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6759
14.12.13 21:24

No, dnes to bude zajíměvé. Imrich tam už dávno nemá co dělat, ale má zřejmě velikou fanouškovskou základnu. Aničky a koneckonců i Taťány by mi bylo líto.
Uvidíme :think:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4611
14.12.13 21:27

Tak já nějak nevím, ale hodnocení Tani Drexler je zvláštní. Když hodnotí Ondera s Kuchařovou, tak i když kritizuje, známka je pak vysoká. Ostatní chválí a dá nízkou známku. To je trochu zvláštní. Jinak se mi dneska nelíbilo to paso doble od nich, to tango bylo hezké

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11421
14.12.13 21:33

No, jinak to dopadnout ani nemohlo.

Příspěvek upraven 14.12.13 v 21:34

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2730
14.12.13 21:34

Je to tam :pankac:, bude ženské finále. :dance:
Ale obří poklona panu Bugárovi :kytka:, můj tip vyšel :jazyk:, že bude třetí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
14.12.13 21:47

Dneska jsem koukala jedním okem, balím dárky. Ale teda šaty úchvatné, Nademlýnská konečně prozřela :palec: :palec:

Tanec Táni s šátkem přes oči byl super, i když to Drexler zkritizovala jako zbytečné. Myslím, že to mělo co do činění s příběhem, například :think: :nevim:

Passo zase k ničemu, Jitka nevybrala dobrou hudbu  :nevim:

A před Imrichem klobouk dolů, že se dostla až na třetí místo :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2426
15.12.13 08:02

Ahoj holky, nez doctu, tak jsem rada, ze uz tam zbyly jen Anicka (poslala jsem ji 2 sms) a Tana. Tana tancila krasne, myslim, ze vyhraje. saty krasne. a Marek zase perdil a Zdenda tez, kdyz oba predvadeli s minci tanec :-):-):-):-) nasmali jsme se s Petrem. vsem tanecnikum to vcera sluselo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4109
15.12.13 08:27

Určitě vyhraje Táňa, nebo by aspoň dle schopností měla. Protože i když je mi Anička sympatičtější, tak proti Kuchařový je pozadu. Už jenom jak včera tancovali s Michalem ten jive vedle sebe a ona na něj pořád otáčela hlavu. Prostě pořád mi přijde, že si nevěří a je v tom nejistá. Sama neumim tancovat, tak se mi to kritizuje lehce :mrgreen:
Vlastně ani nevim, komu bych výhru přála. Podle sympatií Aničce, ale podle umu Kuchařový :think: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
15.12.13 08:29

@Dragobella, taky si to myslím, Táňa by měla vyhrát. Tancuje dokonale! Anička je mi sympatičtější jako člověk, ale marná snaha, je to o tanci ;)

Ovšem Bolek :roll:. Zlitej jako ubrus, mlel tam cosi mimo mísu, šmarjá…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2873
15.12.13 08:55

Dámské finále. Fandím Ance.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4109
15.12.13 09:02
@KPKristy píše:
@Dragobella, taky si to myslím, Táňa by měla vyhrát. Tancuje dokonale! Anička je mi sympatičtější jako člověk, ale marná snaha, je to o tanci ;)Ovšem Bolek :roll:. Zlitej jako ubrus, mlel tam cosi mimo mísu, šmarjá…

Toho já úplně nesnášim..pokaždý když ho vidim, tak bych :poblion: :poblion:

Tak už máš zabaleno? Já balim teď a nadávám jak špaček :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová