Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Jo je normální kluk, celkem skromný. Moc často se nevídáme, je moc časově vytížený tak aspoň že se na něho můžeme dívat takhle „online“ v telce ![]()
To je fajn
, my takhle v 1. řadě koukali s chutí na našeho kamaráda Edu Zubáka. Taky byl v Bailandu jako choreograf. Ač chvilku, ale přece. ![]()
@kamiŠ píše: Šaty Kostkové dobré, moc dobré, ale zato ta ofina
![]()
Taky se mi konečně líbily šaty Terezy Kostkové, černá jí podle mě pasuje a tady jim to opravdu sluší
@Gozra píše:
A nechápu, kde ta Kuchařka ty hlasy pořád bere.Ač lidi výkon chválí, tak jí nemusí. Tak proč posílaj teda hlasy?
@Kobliha51 píše: Že by kvůli výkonu, protože je to taneční soutěž?
Jo tak výkony předvádí skvělé. Buď vystrkuje p… nebo k… ten poslední večer doslova přímo na porotu. Za mě je za hranicí vkusu - jen zatočit kabelkou a může do Perlovky ![]()
@MartinaIrena píše:
Jo tak výkony předvádí skvělé. Buď vystrkuje p… nebo k… ten poslední večer doslova přímo na porotu. Za mě je za hranicí vkusu - jen zatočit kabelkou a může do Perlovky
@Jitka Hr. píše:
Mne by se Marek libil v roli prezidenta., prave proto, jaky je fajn clovek… toho by snad nepomlouvali politici na jednani (viz odvysilany zaznam z ct24), kde politici debatuji nad smrti Mandely…zase ostuda…slysely jste to tez?
@KPKristy @kamiŠ @Hanulínek
Holky to je vtipný, dočítám a narazila jsem na Vaše příspěvky ohledně toho rozhovoru. Založila jsem na to téma diskusi (okopírovala jsem přepis toho rozhovoru ze sněmovny a napsala pod to, že to nepotřebuje komentář) a hned první příspěvek mě odzbrojil (cituji):
A co tě na tom tak pohoršilo? Myslím konkrétně tento rozhovor? Jestli chápu dobře, tak základní myšlenkou je, že se Rusnokovi nechce na pohřeb Mandely, a já se mu nedivím, pokud má denně nějakou povinnou večeři či oběd, jak sám říká. A raději by byl pro Zemana, jako hlavu státu…což na pohřeb asi poletí hlavně prezidenti všech zemí
Nic jiného v tom nevidím. A pokud někomu vadí mluva a samé „vole, vole“, tak ať si vzpomene na sebe, jak mluví on sám nebo jeho rodina v soukromí, a jak mluví na veřejnosti ![]()
Další politiku komentovat nechci ![]()
Tím bych jen chtěla říct, že mě potěšilo, že nejsem sama, kdo chování některých našich politiků vnímá jako totální buranství
Dnešní šaty, dle mého, skvostné
. Konečně si návrhářka odpustila ty příšerné volánky.
Zdravim holky, jsem na mobilu, tak omluvte absenci diakritiky ![]()
Ance to velice slusi ![]()
@IvaB píše:
Ovšem passo opět naprd.
No nevim co pořád vymýšlejí s tou hudbou.
Klobouk dolů, taky Tatanu nemusím, ale dneska super a má krásně nalíčené oči, vypadá fakt nádherně