StarDance – máte rádi?

• Fotoalbum (31)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
24797
8.12.13 12:46

Mě by se bývalo líbilo finále v podání Aničky a Matěje. No nic. Beru to ale podle sympatií, ne podle umění tancovat. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2566
8.12.13 16:17

Nazdar holky!! ;)
Tak jsem Vás konečně dočetla, uf.
Souhlasím s Ebenem, že je to dost na vážkách jestli je to soutěž víc taneční nebo sbírka sympatií či jak to přesně řekl.
A začíná mi být jedno kdo vyhraje, hlavně že zůstává Marek Eben s Terezkou. :palec: :srdce:
Ta hláška o pravopisu byla bezvadná :lol: -to jak vysvětlil to,,protěžování" jsem ani nevěděla. :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10017
8.12.13 16:42
@Kossuthe píše:
To spíš, než Ondera tak Kurtiše :lol: :kytka:

Jo tak Kurtiš by se mi taky líbil :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10017
8.12.13 16:45
@MUFICE píše:
Tak s tím souhlasím :palec: Osobně si myslím, že měl jít do finále Matěj s Alicí a Kuchařová s Onderem.

Po minulém kole jsem v to doufala, takže teď už radši nedoufám v nic, ale já jsem ta poslední co může nadávat, sms neposílám :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
154
8.12.13 17:06

@clovek Ale včera byl oholený tak mu to neslušelo :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2426
8.12.13 19:14

Mne by se Marek libil v roli prezidenta., prave proto, jaky je fajn clovek… toho by snad nepomlouvali politici na jednani (viz odvysilany zaznam z ct24), kde politici debatuji nad smrti Mandely…zase ostuda…slysely jste to tez?

@Kossuthe píše:
Přesně :palec: Ty
jeho přirovnání a historky :lol: Kolikrát si říkám, že musí být hodně chytrý a bystrý, když na vše rychle zareaguje a odpověď má hlavu i patu :kytka:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2426
8.12.13 19:22

Alice mi je moc lito, je to suprova tanecnice. uzasne tanci a je mi moc sympaticka. vzdycky jsem se tesila, co nachystala za tanec. chjo.
jo a vcerejsi pisen ve fj, uzasne, ani jsem nedychala, tez skoro slzy v ocich… krasne Anicka tancila. moc se ji to vcera cele povedlo. snad budou holky souperit o prvni misto spolu a ne Imra s Anickou nebo Tanou…to by uz rostla…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
8.12.13 20:04
@Jitka Hr. píše:
Mne by se Marek libil v roli prezidenta., prave proto, jaky je fajn clovek… toho by snad nepomlouvali politici na jednani (viz odvysilany zaznam z ct24), kde politici debatuji nad smrti Mandely…zase ostuda…slysely jste to tez?

Idiotti, snad vedi, ze na jednani je snimaji mikrofony. Jsou to burani..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24016
8.12.13 21:23
@Jitka Hr. píše:
Mne by se Marek libil v roli prezidenta., prave proto, jaky je fajn clovek… toho by snad nepomlouvali politici na jednani (viz odvysilany zaznam z ct24), kde politici debatuji nad smrti Mandely…zase ostuda…slysely jste to tez?

Četla, jsou to paka, jako takhle se vyjadřovat, jako by byli někde v hospodě na pivu :zed: Nemají ani trošku úcty :roll: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2566
8.12.13 22:18

@Jitka Hr. jojo, moje řeč. Jen si bohužel myslím, že je Pan Eben natolik slušný, že by do politiky nešel.
Pokud by si to ale rozmyslel, tak jsem pro něj všema deseti- inteligentní, slušný, kultivovaný, umí se vyjadřovat, ctí rodinu a navíc má i smysl pro humor to by byl Pan prezident. :palec: ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2730
9.12.13 22:37

@Gozra píše:
A mně se líbí, že i po zhubnutí je Stodůlková pořád krev a mlíko :mrgreen:, žádná vyzáblina i s TV přidávajícíma kilama nebo nějaká mužatka. Takže jí teda :potlesk: :potlesk: :potlesk:.
Taky mě mrzí, že vypadli, ale předtím jsem hlásila, když Imro minule nevypadl, že jde do první trojky. ;) Má silnou fanouškovskou základnu, to tak je. :palec:
A nechápu, kde ta Kuchařka ty hlasy pořád bere. :think: Ač lidi výkon chválí, tak jí nemusí. Tak proč posílaj teda hlasy? :zed:

@Kobliha51 píše: Že by kvůli výkonu, protože je to taneční soutěž?

V pořádku ;), já to chápu, ale asi jsem to napsala blbě. :oops: Je mi divný, když je tolik negativních názorů na Kuchař…, že stejně postupuje, kdo jí ty hlasy posílá. Rozhodně ne ty, kt. jí kritizují. :mrgreen: Tak snad opravdu hodnotí taneční výkon, má silnou fanouškovskou základnu. Dle mého je opravdu nejlepší, má nejlepšího tanečníka, dělá opravdu krásné sestavy. ;)

Taky se těším, kdo půjde do finále a jaký tábor vyhraje - zda Tánin nebo „Aniččin“? :nevim: Pořád Imricha stavím na 3. místo :mrgreen:, holt uvidíme. Jdu ještě kouknout na přímou diskuzi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10337
9.12.13 22:41

U nás fandíme Míšovi Kurtišovi, je v rodině tak mu přejeme jen a jen postup :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2730
10.12.13 21:58
@Lusy23 píše:
U nás fandíme Míšovi Kurtišovi, je v rodině tak mu přejeme jen a jen postup :palec:

:potlesk: :potlesk: :potlesk: :potlesk: :potlesk: :potlesk: :potlesk:
Tak to je samozřejmý a hlavně o to víc cennější :D, úplně se vciťuju, taky bych byla maximální fanda. :pankac:
To držím palec, ať vyhraje. :palec: Mají moje sympatie, tak uvidíme, zda dokážou pokořit vrchol. Vzkazuju do rodiny :mrgreen:, to tango bylo naprosto unikátní, takovou choreografii jsem ještě neviděla a to mě ve společenským tanci toho až tolik nepřekvapí. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10337
10.12.13 22:16

@Gozra netušila jsem že se mu podaří rozhýbat Polívkovou ale světe div se, ta se umí kroutit :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2730
10.12.13 22:23

@Lusy23 teď trochu více chvály na oba. Anička je tvárná :palec:, překvapila v manéži u taty, kde hrála na příčnou flétnu, pak se chytla za nohu trčící vzhůru :lol: :pankac: Takže měla dobrý potencionál.
Jak je teď vyžle, musí se jí dobře hýbat. No, sluší jim to, on je sympaťák, prostě normální kluk, tanečník, ještě dělá srandičky, to je dobrá kombinace. ;)
Já totiž nemám ráda namyšlence a namachrovance, jakoby byli mistři světa nebo se hnedtak s někým nebaví, což u něj jsem rozhodně nezaregistrovala.

Musela jsem opravit hrubky, taky slovosled, mluvím nějak z cesty. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová