Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Dragobella píše:
Toho já úplně nesnášim..pokaždý když ho vidim, tak bych![]()
Tak už máš zabaleno? Já balim teď a nadávám jak špaček
No jo, mám zabaleno. Ale jen traktory pro kluky. Ještě přijdou kalendáře pro rodiče a babičky a to je teprve opruz. Sto metrů papíru, kroutí se to, to budu taky nadávat ![]()
@KPKristy píše:
Ovšem Bolek. Zlitej jako ubrus, mlel tam cosi mimo mísu, šmarjá…
Taky jsme si doma říkali, že je asi nalitej
![]()
@MUFICE píše:
Taky jsme si doma říkali, že je asi nalitej![]()
Ten je za poslední dobu pořád
, semlela ho doba, pak nezdar s farmou, holt do toho spadnul.
Se divím té jeho ženě, že to trpí, 3 děti spolu maj
, není zrovna v lehký situaci.
@Gozra píše:
Ten je za poslední dobu pořád, semlela ho doba, pak nezdar s farmou, holt do toho spadnul.
Se divím té jeho ženě, že to trpí, 3 děti spolu maj
, není zrovna v lehký situaci.
Podle mě Bolek leje odjakživa ![]()
@KPKristy já myslím taky, že je to standart, vlastně ani nepoznám kdy je a kdy není
jako náš pan prezident ![]()
@zuzice píše:
@KPKristy já myslím taky, že je to standart, vlastně ani nepoznám kdy je a kdy neníjako náš pan prezident
asi tak nějak jen je blbý, že to ani není moc vtipný, v tom druhým případě ![]()
Koukala jsem až včera, líbilo se mi to moc, šaty, lidi i tance ![]()
Ale jak už tu někdo psal, Drexler boduje úplně divně
A hlavně u toho druhého tance, tak Anu vychválili do nebes a známky docela nis moc a Tanu přechválili. Mně se to jejich tango zas tak moc nelíbilo, nevim, nepřipadlo mi moc tangový
U mně na samý desítky určitě ne ![]()
@kamiŠ píše:
asi tak nějak jen je blbý, že to ani není moc vtipný, v tom druhým případě
Mně ani ten Bolek už nepřijde vtipnej. Je to mimoň. Však se podívej, kam ho chlast dovedl, přišel o veškerej majetek…
Ale tak není to veřejný činitel, jen hérec
Ten ať se třeba uchlastá, jeho věc že je na mizině. Jen je mi líto aničky, jak ji zase schodil ![]()
@KPKristy píše:
Mně ani ten Bolek už nepřijde vtipnej. Je to mimoň. Však se podívej, kam ho chlast dovedl, přišel o veškerej majetek…
Tak si nemohu pomoct, ale myslím že vyhraje kuchařová, dejme jí za pravdu, tančí skvěle, ale občas myslím že to oblečení přechází určité meze, je to sice nádherná ženská, ale ale ale…do televize, do taneční soutěže no nevím…
@medun píše:
Tak dneska to Tereze, ale moc sluší.
Na poslední díl jí konečně dali pořádný šaty i vlasy a make up, že ![]()