Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@clovek píše:
Terezy šaty asi zatím nejlepší, ale účes se mi taky moc nepozdával, v minulých ročnících byla nějak mnohem hezčí.
Souhlasím ![]()
@clovek píše:
Vím, že Kuchařová tady nemá fanklub, mne nevadí a myslím, že by měli s Onderem vyhrát, když tam zůstala tato trojka,
Jsou z těch 3 nejlepší, tak by si výhru zasloužili. Snad nevyhraje Imrich, to by byla komedie ![]()
@MUFICE píše:
Jsou z těch 3 nejlepší, tak by si výhru zasloužili. Snad nevyhraje Imrich, to by byla komedie
No tak to by mne asi trefilo, ikdyž po tomto a minulém týdnu bych se snad ani nedivila ![]()
@clovek píše:
No tak to by mne asi trefilo, ikdyž po tomto a minulém týdnu bych se snad ani nedivila
Že, nakonec to tak i bude ![]()
@Tom-Jerry píše:
Oni se k sobe hodi, oba jsou namachrovani.Me nevadi, kdyz ma nekdo sebevedomi, ale jim chybi neco jako je pokora, aspon podle me.
@IvaB píše:
Ona docela pohubla, tak jí to víc sluší.
A mně se líbí, že i po zhubnutí je Stodůlková pořád krev a mlíko
, žádná vyzáblina i s TV přidávajícíma kilama nebo nějaká mužatka. Takže jí teda
.
Taky mě mrzí, že vypadli, ale předtím jsem hlásila, když Imro minule nevypadl, že jde do první trojky.
Má silnou fanouškovskou základnu, to tak je. ![]()
A nechápu, kde ta Kuchařka ty hlasy pořád bere.
Ač lidi výkon chválí, tak jí nemusí. Tak proč posílaj teda hlasy? ![]()
@kabab píše:
Holky já jsem teprve u druhých tanců, teď u Aničky, moc se mi to líbilo. Ale byla jsem nadšená z té hudby..a ta zpěvačka, teda to byl super výkon. Kde zjistím, co to bylo za skladbu?
Ahoj
Když mrkneš na webovky StarDance, tak tam jsou u jednotlivých tanců uvedené názvy skladeb http://www.ceskatelevize.cz/…tance/rumba/
@Levandule121 píše:
A Alice měla zvláštní šaty, ale líbily se mi…
Mě se líbili moc - jako pro princeznu.
Holky, saty i ucesy se mi libily. prekvapilo me, ze vypadl Matej… posilala jsem sms jemu a Anicce.
Matěj byl můj favorit, takže jsem zklamaná. ![]()
Jako nezlobte se na mě, Imrich dělá co může, ale mě už nebaví. A to je dokonce Kniha džunglí moje srdcová záležitost od dětsví (v čele s Balúem).
Tanečnici má super, to jo. Ale do první trojky jako pár nepatřej.
Rozhodně ne na úkor Matěje. ![]()
Anička byla včera super!
Moc jsem jim to přála, i jejímu tanečníkovi. Protože minule kritizovali jeho choreografii, kdežto Ondera chválili do nebes, bylo mi toho tanečníka Polívkový už líto.
Tak to je pecka, že vypadli A+M
. To jsem nečekala, myslela jsem, že půjde Imro. Charisma má, je sympaťák, ale prostě moc netančí. Tohle bylo divný. A moje téměř šestiletá neteř to dost obrečela, skoro jakoby jí pomřela půlka rodiny. Alici miluje, byla z toho úplně hyn ![]()
Šaty všera konečně docela ušly, ale když jsem viděla sestřihy z loňska, to se vůbec nedá srovnávat. Nademlýnská nebude mou oblíbenkyní…
Terezin účes ála kastrol byl šílenej. Taková hezká holka a oni z ní pořád dělají matrónu…
Marek Eben to celé táhne a zachraňuje ![]()
@KPKristy píše:
Tak to je pecka, že vypadli A+M. To jsem nečekala, myslela jsem, že půjde Imro. Charisma má, je sympaťák, ale prostě moc netančí. Tohle bylo divný. A moje téměř šestiletá neteř to dost obrečela, skoro jakoby jí pomřela půlka rodiny. Alici miluje, byla z toho úplně hyn
![]()
Šaty všera konečně docela ušly, ale když jsem viděla sestřihy z loňska, to se vůbec nedá srovnávat. Nademlýnská nebude mou oblíbenkyní…
Terezin účes ála kastrol byl šílenej. Taková hezká holka a oni z ní pořád dělají matrónu…
Marek Eben to celé táhne a zachraňuje
Přesně
Ty jeho přirovnání a historky
Kolikrát si říkám, že musí být hodně chytrý a bystrý, když na vše rychle zareaguje a odpověď má hlavu i patu ![]()
@Gozra píše:
A mně se líbí, že i po zhubnutí je Stodůlková pořád krev a mlíko, žádná vyzáblina i s TV přidávajícíma kilama nebo nějaká mužatka. Takže jí teda
![]()
![]()
.
Taky mě mrzí, že vypadli, ale předtím jsem hlásila, když Imro minule nevypadl, že jde do první trojky.Má silnou fanouškovskou základnu, to tak je.
A nechápu, kde ta Kuchařka ty hlasy pořád bere.Ač lidi výkon chválí, tak jí nemusí. Tak proč posílaj teda hlasy?
Že by kvůli výkonu, protože je to taneční soutěž?
Jj ještě že Eben nemuže vypadnout
kvuli němu se na SD diva i muj muz ![]()
@Kossuthe píše:
PřesněTy jeho přirovnání a historky
Kolikrát si říkám, že musí být hodně chytrý a bystrý, když na vše rychle zareaguje a odpověď má hlavu i patu
Mně se líbilo, jak včera poukazoval na negativné komenty v diskusích. Že lidi dělají hrubky, to je pěkně usadil.
Chápete, že někdo je schopný napsat „simpatycký“?
![]()