Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Kobliha51 no pravě to je divné. Imrich urcite nepostoupil kvuli vykonu, ale sympatiim
A kdyz je Kucharova vsem tak nesympaticka, kde ty hlasy bere?
@zuzice píše:
@Kobliha51 no pravě to je divné. Imrich urcite nepostoupil kvuli vykonu, ale sympatiim
Tak Imrich kvůli sympatiím a Kuchařová, protože umí tančít, protože je krásná a protože tancuje s Onderem. Ono to bude u každého kvůli něčemu jinému. Mě je např. i sympatická, ačkoliv dříve nebyla.
@zuzice píše:Ženské milujou Ondera
@KPKristy píše: Ženské milujou Ondera. Osobně to teda nechápu, takovej květákovitej zajda, ale ženské středního věku na něj asi letí
To je taky možné. Můj typ by to tedy nikdy nebyl, ale sto lidí, sto chutí. Dali dohromady nádherný a šikovný pár. Myslím, že to vyhrajou.
@Kobliha51 no teď už by to bylo hodně špatný, kdyby nevyhráli. Můj tip na finále byli právě Matěj s Alicí a Taťána s Honzou, přála bych to bývala Matějovi, takhle je to u mne jasný. Anička i Imrich jsou sympatičtí, milí lidé, ale nezlobte se na mne, aby vyhráli tanenčí soutěž to fakt ne. Takže příště musí jít Imrich, finále Anča s Táňou a Táňa vítězství.
@KPKristy píše: Ženské milujou Ondera. Osobně to teda nechápu, takovej květákovitej zajda, ale ženské středního věku na něj asi letí
To spíš, než Ondera tak Kurtiše
![]()
@clovek bohužel to taka asi bude ![]()
taky jsem fandila matějovi, myslím, že měla na finále, Anička to má tak trochu vydřené, nemá to přirozeně v sobě, takže tanečně určitě Táňa
Já měla Matěje taky docela ráda a Stodůlková je moc sympatická. A souhlasím, průpovídky Ebena jsou perfektní.
@clovek píše:
@Kobliha51 no teď už by to bylo hodně špatný, kdyby nevyhráli. Můj tip na finále byli právě Matěj s Alicí a Taťána s Honzou, přála bych to bývala Matějovi, takhle je to u mne jasný. Anička i Imrich jsou sympatičtí, milí lidé, ale nezlobte se na mne, aby vyhráli tanenčí soutěž to fakt ne. Takže příště musí jít Imrich, finále Anča s Táňou a Táňa vítězství.
Takhle si myslím, že to bude…
@Clarkia píše:
Matěj byl můj favorit, takže jsem zklamaná.![]()
Jako nezlobte se na mě, Imrich dělá co může, ale mě už nebaví. A to je dokonce Kniha džunglí moje srdcová záležitost od dětsví (v čele s Balúem).
Anička byla včera super!Tanečnici má super, to jo. Ale do první trojky jako pár nepatřej.
Rozhodně ne na úkor Matěje.
Moc jsem jim to přála, i jejímu tanečníkovi. Protože minule kritizovali jeho choreografii, kdežto Ondera chválili do nebes, bylo mi toho tanečníka Polívkový už líto.
Přesně tak, Imrich mě už nebaví…
Docela mě to překvapilo že vypadl Ruppert, no hlavně kvůli Alici, znám jí osobně a je to super ženská. Imrich mě překvapil, tančí dobře, ale určitě di finále nepatří. Kuchařová je bezpochyby nejlepší…
@KPKristy píše:
Mně se líbilo, jak včera poukazoval na negativné komenty v diskusích. Že lidi dělají hrubky, to je pěkně usadil.
Chápete, že někdo je schopný napsat „simpatycký“?![]()
![]()
To se mu povedlo
Někdo takový se určitě najde, stačí se podívat na tyto stránky a člověk najde hrubek
![]()
@zuzice píše:
Mně Kuchařová nevadí a líbí se mi jak tancuje. Hlasy jsem ale neposílala nikomu.
@clovek píše:
Anička i Imrich jsou sympatičtí, milí lidé, ale nezlobte se na mne, aby vyhráli tanenčí soutěž to fakt ne. Takže příště musí jít Imrich, finále Anča s Táňou a Táňa vítězství.
Tak s tím souhlasím
Osobně si myslím, že měl jít do finále Matěj s Alicí a Kuchařová s Onderem.