Stařééénky... :o)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2908
9.7.08 11:59

Tei…stojan na kola…já nemůžu :-D :-D

Jonasko…tož my ty Valachy jen tak lízáme a nevíme jestli si vybrato Hanou nebo Valachy ;-) Bystřice p.H. Ale Často jezdíme do ValMezu, naposled v sobotu pro „šup šup plínky“ ;-)

Katy…já tě náhodou obdivuju…a nevím jak to říct, tak na to jdu nenápadně oklikama :-)

Kláry…záda blbý :-(

Baby, tak můj kondiciogram dneska ukazuje den Blbec a evidentně to enní vadnou elektronkou Ě třenáct :-D Ráno jsme s Majdulou společnými silami rozflákly talířek, dědictví po manželově babičce. Tak jsem vyrazila zkusit štěstí do města :-D V bance jsem zjišťovala datum takovým způsobem , že jsem čekala, žemi paní poradí i rok, v drogerii jsem chtěla krém a když se paní zeptala jakej, tak jsem na:,–(ila bystrý výraz a řekla „no…to já si teď nevybavím název, ale je modrej a drahej…“. No a pak jsem si říkala, že se už s nikým bavit nebudu, ale potkala jsem sousedku, ce se vyptávala na naše kocoury a tady jsem si nevzpomněla na slovo čistokrevný„, tak jsem jí oznámila že naši kocouři jsou "…tooooo…no značkoví…“. Radost mně udělala Madlenka, které moje komentáře vyhovovaly a smála se na mně… :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tei
1546
9.7.08 11:59

Tak babky, krásný den, pro dnešek se s Vámi loučím, jdu taky máknout, ať nemám z Katky depresi, že je taká akční :wink:

pacapusu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
803
9.7.08 12:26

Terko, stojan se ti fakt poved :lol:
Do toho mýho zadku, by se dala zaparkovat i babeta :roll:

Šarpi, tak to je fakt vážný..... dneska se radši zavři se značkovejma kocourama do skříně :wink: :lol:

Babky, koukám, nikde nikdo, asi všechny pracujete, že..???
On vás ten humor, na můj účet přejde http://www.beruska8.cz/…lici1/97.gif

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1869
9.7.08 12:46

Teda babky, stojan na kola - dost dobrý a značkový kocouři mě dorazili :lol: :lol: :lol:

Jinak otevírám depresivní okénko :?
Lehnul nám i taťka :evil: Přišel s malým z procházky úplně KO a zrovnika jel k doktorce. Já už z nás fakt nemůžu :cry: A malej? Škoda slov. PO dlouhé době měl tu čest, že jsem ho krmila. Což o to, baštil krásně, ale po jídle je čas na antibiotika. A to je kámen úrazu. Holky, on vám má takovou sílu, že mě prostě přepere :oops: :oops: :? ATB jsou sirupek a musí se nechávat v lednici. 30 minut před podáním mu odliju dávku ať to nemá tak studené. Říkám si, sedí v židličce, nemůže se nic stát. A on si mlaďoch šermuje rukama, tak mu je zpacifikuju svojí paží. A hnedle si hodí hlavu do strany a mezi zuby si dá jazyk 8O No jak to dopadlo?? Nic jsem do něj nedostala, ale všechno bylo prostě všude :roll: Tak další a hezky studenou dávku. Ještě jsem po něm ječela (stydím se, ale nervy mi pracují), tak byl tak v šoku, že pak to šlo. Při jídle se mi pěkně posr@l, ale durch, tak jsme šli přebalovat. Další problém 8O Prostě si nechtěl nechat dát plínku :roll: Holky, já už byla tak mimo, páč mi pořád není úplně dobře a potím se jak …, že jsem ho prostě pleskla po zadnici jen to mlasklo. Takže dneska naše mrně zažilo první lepanec bez plínky…

No a já mám výčitky, že jsem strašná matka co nezvládá své dítě… :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2908
10.7.08 08:08

Ahoj při čtvrtku…teda tady je jak po vymření… :o

Jonasko…teda vy si ty nemoci vybíráte 8O to je síla. Tak se všichni brzo vykurýrujte. A matka jseš dobrá…nervy můžou ujet každýmu.

Tady u nás je normálně podzimní počasí :-( Prý přes víkend mají přijít tropy, tak jsem zvědavá…tak pěkný den přeju :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1590
10.7.08 09:38

Ahoj babky… …tak jak je při čtvrtku?…já nic moc,záda stejný a to mě dneska čeká s malou očkování a kyčle… :? ..vůbec se mi nechce…a vláčet se sedačkou s malou taky není žádnej med,když záda bolí…musím to nějak přežít.
Jaňulo nejsi špatná máma…nervy ujednou občas každýmu a u vás se teď není čemu divit…jste všichni nemocní,o to je to horší.Jeden plácanec na zadnici ještě nikomu neublížil. :wink:
Kači ty nás nějak zanedbáváš…ty okurky tě nějak berou… http://www.sirmi.ic.cz/smajl/167.gif Šarpi to počasí je hnus fialovej,snad se to už konečně spraví. http://www.sirmi.ic.cz/smajl/411.gif

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
803
10.7.08 10:33

Ahoj bábrlinky,

Jani, neměj výčitky, takový přes prdelku, ještě bude!
Já na malou zvyšuju hlas, ale vždycky si říkám, nechovej se jako tvoje matka, nechovej se jako tvoje matka, která na mě křičela, při sebemenším nesmyslu. Ty geny… :evil:

Okurky jsou zavařený, ale počítám, že se OPĚT někdo ozve a bude mi chtít udělat radost… :roll: :evil:

Kjaari, Klárce je dneska 7měsíců??? 8O ty brďo, to letí… :cry:
Já bych chtěla zase to malinkatý a hlavně hodňoučký miminko…

Dneska jsem rušila rezervaci na Mlýnhotelu a oni mi vrátí celou zálohu 8O
To jsem příjemně překvapená, čekala jsem 50% nebo nic!

Jani, takže už i pavel lehnul?? To aby se teďka o vás staral Štofi, když je ready :D

Jdu dělat, že dělám…pa…

terko, co prádlo, už se samo pověsilo??? Nebo mu dáváš ještě jeden den??? :wink: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1869
10.7.08 10:41

Ahoj stařenky :D

pěkný den vinšuju :wink: Tady je sice zataženo, ale nějak jsem i ráda, že nám do oken nepaří slunce :roll:

Klárko - Klárce je dneska 7 měsíců??? Tak to je přesně na den o 9 měsíců mladší než Štofi :D :D Doufám, že to dobře počítám :oops: Ať už ty zatracený záda nebolí a u mudr dopadnete dobře :wink:

Káťo - jojo, jsme jak rodina Lazarů :twisted: Včera jsme s Pavlem leželi na gauči, oba plínku kolem krku, tak mu říkám, kdo se o nás bude starat??? A zrak nás obou padnul na naše dítě hrající si na zemi s kostkama. No jo, nastal čas zatím splácet rodičům dluhy, tak už malýho učím vařit čaj :wink:

Šerpi - tak Bystřice p. H. :?: Znám :! A to jezdíte pro šup šup plínky do ValMezu do Kasáren???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2696
10.7.08 12:40

Ahoj babuchy

tak jsem přečetla co jste za dva dny napísmenkovaly a.....nic si z toho nepamatuju :oops: :oops:

Tak aspoň co moje děravá hlava vstřebala.

Všem marodům brzké uzdravení. Jani už umí Kryštůfek čaj? :D

Kati Tobě samozřejmě veliký převeliký obdiv.http://www.sirmi.ic.cz/smajl/49.gif

Jinak my máme šáteček doma, takže jsem z Týnušky dělala pokusného králíčka a zkoušely jsme úvazy. No a první výlet bude do Fryčovic na výstavu růží. Myslela jsem v neděli a můj milý jde do práce od 6 - 18 :twisted: jo a dnes večer je v práci taky takže pokud mě raubířka bude spát, trávím večer na pc, tak kdo má zájem. No ale vzhledem k tomu, že včera šla zas až ve 23 :roll: jsem v klidu.

Tak pa babušky, uvařila jsem si skvělou ovesnou kaši, zalila přesnídavkou zasypala cukříkem a kakaem, jdu baštit. Ať žijou diety :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2696
10.7.08 12:46

Jo a Klárce vše nej k pidinkám
http://www.sirmi.ic.cz/smajl/121.gif

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2908
10.7.08 12:56

Vše nej Klárince k mininarozeninkám :-)

Katko…tak to jsou v Mlýnhotelu velice slušní, to je super. Tak my budeme prý mít auto asi zítra odpoledne, tak snad pojedeme vůbec někam… Máme domluvený srazy s kamarádama kolem Jihlavy, tak jsem už natěšená :-) No a pokud pošta dnes dodá tu Manducu, tak budou i výšlapy, juchajdááá :-)

Marci…tak užívej šátek :-) ať je v něm Týnečka spokojená.

Pro nás ve 4 dojede kamarád, odveze nás na grilovačku a azse nás večer přiveze. a mají skoro roční holčičku, tak se těším, že si Madlenka pohraje :-)

Marci…brou chuť k obědu :-)

Jonasko…jojo, ty šup šup z kasáren. Berete je taky? J jsem s nima moc spokojená, mají i ty s pružným zapínáním a prdelkový vlhčený ubrousky mají taky bezva :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2696
10.7.08 13:07

Tak jsem se rozhodla zkouknout fotky, ale musím reagovat hned na Kátiny.

Máte úúúúúúúžasnou postel. A Rozárka hlídá velmi zodpovědně :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2696
10.7.08 13:13

Teda to bylo krátký prohlížení, no holky kde máte webovky?

Jani Ty ovšem máš fotek spostu. A krásných. Kryštůfek je krásný :)

Jo Klari - teda myslím, že si to zařizovala Ty- nevíš jak to vypadá s tou naší galerkou?
Teda aspoń doufám, že ještě není a že jsem tu informaci nikde nepřehlídla, i když u mě je možné všechno :roll: :roll:

Holky já vždycky nasekám chyb a pak upravuju a upravuje a upravuju

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
803
10.7.08 18:46

Marci, s postelí to byla operace :?
Jeli jsme si do Ikei pro doplňky, ale když jsem ji viděla, sedla jsem si na ní, a že bez ní nejedu domů :lol: Stála prosím 490kč :D
Nakonec jsme postel i sebe do auta poskládali!
Cestou, to bylo řečí.. :roll: .., ale stálo to za to.. :wink:
Jak šátek, už jste měly holky premiéru???

Šarpi, dorazilo dneska nosítko??? Prosím tě, co máte s aotem, vždyť už bylo doma, ne???

Kjaaari, jak dopadla včelička?? Kolik vážíte a měříte??

Jani, tak co tchýně?? Přežila jsi to bez úhony, anebo jsi ještě nevylezla ze skříně?? :wink: :lol:

Terko, halo…že ty věšíš to prádlo.. 8O

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2696
10.7.08 20:01

Kati 490 Kč 8O 8O 8O 8O . To já jsem ji teda viděla v ikei dražší.

Tak naše malá dnes spinká, tak mám volný večer a jsem tu sama :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová