Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Peti, tak to se něčeho podrž
![]()
Právě točím cd Joe Cockera…GREATEST HITS… ![]()
Když mám „nostalgickou“, tak si ho pouštím, a zpívá, jen pro mě… ![]()
Mám k němu krásný vzpomínky…na svojí první lásku…
, ale i na porodní sál, (než mě vzali na císaře) kde jsem si ho pouštěla.. ![]()
Jééééé.....
to se máš, tak krásnej poslech ![]()
Já jsem rodila s Nešvilským krůžkem, to jsem jela od rána dokola pořád jen jedno jejich CD a pak samotnej porod byl s Ryvolákama, ale to už jsem moc nevnímala…úplně jsem měla pocit, že rodím pod celtou v lese, u táboráku
![]()
Ahoj bábušky ![]()
teda, vy si pamatujete co jste poslouchaly u porodu?
![]()
Já jsem měla teda takový šupec, že vůbec nevím
Byla to taková rychlovka, že jsem se ani nespotila
Joooo, rodit bych mohla za prachy ![]()
U nás to vypadá o víkendu taky na pořádnou oslavu, psal brácha, že už jsou v nemocnici a švagrová RODÍÍÍ!!! Bude to veliké překvápko, nevíme ani pohlaví ani jméno. Pohlaví nám prďolka nechtěl ukázat a na jménu se rodičové nemohli dohodnout
![]()
Peti - krásnou dovolenou, ať vám vyjde počasí a vše nejlepší k narozeninám
![]()
http://www.beruska8.cz/…lonky1/3.gif
Terko - tak co??? Už ses probrala??? Co bylo v noci???
Jani, neprobrala…takhle nějak si představuji předsmrtné delirium.........
A stále nevím, na co reagovat…
Snad jen- katko, užijte si oslavua čekám fotk,jak je rozka zabořená do veselého dortu a taky maminka, aby byla vidět ![]()
Jinak tedy, to budou hody, tak přemýšlím, esli bych se tam mezi homolkovýma neztratila
![]()
Klári, to samé s křtinami, jasný?
Šarpi, krásnou dovču, taky se chystám směr Třeboň, když jsou takové tropy tropické.....tedy dá-li mi muž na benzín…vlastně na naftu, to je ještě horší…
A k žehlení jen toliko, že nás nevyžehlené prádlo asi vystěhuje z bytu, za chvíli......sice nevím, jak hodlá platit nájemné majitelce, ale to je mu asi jedno...... ![]()
Ahojte holky
chtěla bych se k vám přidat ![]()
Je mi 30 roků(12.3.)a jmenuji se Eva můj manžel má 31 (30.10.) a jmenuje se Zdeněk máme spolu krásnou dceru Adélku
ale vydím že jste tady dlouho nepsaly
budu moc ráda když mě mezi sebe vemete ![]()
Ahoj Eva a Adélka