Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Téda holky, vy jste špiónky
![]()
Jo jo jsem to já, jen maskovaná ![]()
Vím o vás od Jaňuli, dlouho jsem totiž nikde neviděla Kačku, tak jsem se hned vyptala, co se děje. Tak snad to nevadí ![]()
Pravým jménem jsem Martina, ale nějak líp slyším na tu Barču. V podstatě je jen málo lidí, kteří mi říkají mým oficiálním jménem ![]()
A holky, jak se všechny máte?
Jani - nemluv mi o jídle a hubnutí. Moje hubnutí je asi nenávratně v pr…i
![]()
Ahoj bábušky ![]()
Marci - jak dopadla noc??? Zvládla Týnka celonoční pobyt v postýlce???
Na koupiliště se dneska chystáme taky, ale až kolem 5 hod až přijede Pavel z práce. Tak nějak si neumím představit, že jsem tam sama se Štofim a honím ho po celém areálu
Jooo stařenky, není nad ty malilinkaté spící miminka co se ani nehnou ![]()
A po koupandu valíme opět k babičce na knedlíky
Tentokrát borůvkové ![]()
Klárko - chacháááá, sedneš na Arčího a máš to dole!!!
Ahoooj Barčo! Káťi jsem psala, že ses po ní ptala, tak se určo ozve, jen co se prokouše hromadou prádla ![]()
A kde máme Šerpi a Terku???
Jindulko - jak u vás??? Promluvili jste si doma???? Moc na Tebe myslím… ať už je to v pohodě ![]()
Ahoj bábrlinky,
POTÁPKA…
…kdo to asi může bejt??? Barčo..nazdááár
Že ty jsi krásná jako štěstí a štíhlá, jako laň a nechceš nás tady jenom provokovat, tak mlžíš ![]()
Jak se má Rozárka??? Co potápění??? Dovču jste prý museli zrušit, kvůli malýmu marodovi ![]()
A kde se te´d potápíš…kromě v hromadě práce??? ![]()
Jaňulo, ta ty mě začínáš zlobit
. Zase budeš mít knedlíky…a dokonce borůvkový…
. Mňam!!! Kdyby ti něco nááááhodou zbylo…
..číslo znáš… ![]()
Na koupaliště si nechám letos zajít chuť, nevejdu se do plavek a v triku a teplákách, bych tam byla jaksi podezřelá ![]()
Koukám, jak jsi včera ponocovala ![]()
Šarpi, jooohohooo, tak ty budeš mít narozeniny????
.Když se odjíždíš a vracíš se z dovolený?? ![]()
U nás to brzo vypukne,,koupili jsme dokonce nový sezení a slunečník, ale možná by to rovnou chtělo i nový barák ![]()
Včera jsme se dohadovala v babi, která chce upíct Rozce dort. Nejradši by udělala máslovej a po:,–(ila do něj panenku v pletených šatečkách.. ![]()
Musela jsem rázně zasáhnout, aby byl oříškový, s nutelovým mazáním… ![]()
Koupili jsme malý dřevěnou skládačku a kostky a tu soupravu, co v ní bude, jako baby Madonna ![]()
Od dědy dostane velkou tatru na písek a uvažuju ještě o traktoru.. ![]()
Marci, takže jsi nakonec Týnku ošulila a chrupala v postýlce??? Týý brďo, jsi jednička!! Hlavně, vydrž Prťka, vydrž
![]()
Dneska bude zase pařák, koupálko si užíjte, já frčím s malou do civilizace, ukázat jí babičce..ona to má totiž k nám děsně dalako… ![]()
Jinak oslavy budou probíhat nespíš dva víkendy, protože Ludánek má velkou rodinu…a já sice malou, ale nemají rádi Homolkovi.No, je to složitý…
![]()
Frčím …mějte se krásně…pozdrav i Svitavám a Praze… čao
![]()
Káťo, ponocování nebylo, padla jsem za vlast hned při reklamě při Zoufalkách, takže jsem usnula dřív než malá Týnka
Asi bych se měla Týnušky zeptat jak to dopadlo
![]()
Užijte si civilizaci, teda v tom parnu do auta - BRRRRR
![]()
nezávidím
Tak, kolik mi ještě zbývá do kecalky???
Káťo, číslo mám, tak jestli nějaké knedlíky zbydou, tak ti je pošlu po MMS
![]()
Krásný den holčiny.
Jaňul - gratulace ke kecalce.
Jsem Vám chtěla písnout, ale malá si to vyžaduje pozornost. Jééé, to je těmi vedry. Tak papapapa, jdeme si hrát.
To je herečka, ještě před vteřinkou řvala a teď mi tady povídá. No, přesto jí zkusím zabavit a až usne, tak písnu. ![]()
Ahojík babky,
teda, když tu nejsem, tak vy se vždycky rozjedete
a já pak nestíhám udržet v hlavě, na co jsem chtěla reagovat…takže: všechny vás zdravím.......a přeji krásný den.....
Těm co jsou někde na koupališti, to jenom tiše závidím, jak už to psala Katka, mám stejný problém.........leda by se vrátila móda těch plavek, z konce 19 století.......volány až ke kotníkům.....no, zase by mě to, spolu s mojí základnou solidně stáhlo ke dnu ![]()
Marci, Ty jsi statečná a supr, že se Týnka chytla…
Já jsem pro jistotu, spaní s námi v posteli zatrhla už od začátku.......v mojí posteli holt má místo jen můj chlap.......taková jsem macecha ![]()
Tak a budu si Vás muset přečíst znovu, neb již nevím, co kdo psal..taková jsem bába senilní
![]()
Nazdárek stařuchy…
no to jsou zase romány…evidentně nemáte co dělat… http://www.kolobok.us/…whistle3.gif …vtipkuju,jsem ráda,že to tu frčí a doufejme,že to tak bude i dál…
Marci je super,žes to vydržela a necouvla…jen tak dál,nepovoluj. http://www.kolobok.us/…rt/good2.gif /> Ach jo,jsem stařena stará a absulutně si nepamatuju,co jste psaly,takže reakce až jindy… http://www.kolobok.us/…rt/sorry.gif
Juuuuuuu, babky, to je super, že byl někdo tak hodný a namáhal se napsat, odkud jsme…kdyby to náááhodou někoho zajímalo..........
Děkujeme za péči.....no, nevím, jak se narovnám, ještě teď jsem od smíchu v pase zlomená.......
![]()
Jindulko,
taky jsem tak nějak doufala, že mi třeba v hlavě sepne a mně to dojde, co tím chtěl Sherloch Holmes vyjádřit, jestli to třeba bylo tajné.........ale asi na to nemám mentální kapacitu ![]()
Hlavně si říkám, koho by to asi tak mohlo tady zajímat?
Holky nevíte? ![]()
Malá se teď prospala chviličku. Teď tu řádí jak černá ruka. Máme napuštěný bazének, ale počkáme tak na třetí hodinu, teď je tam pařák. Jsem věšela prádlo, takže se přidávám do skupiny pradlenek:)
Včera jsme s manžou o tom už nemluvili. Jak jste mi radily, abych mu řekla, jaké by to bylo opačně, to už tady bylo několikrát a i z jeho strany, jak já bych se cítila, kdyby on se takto choval k mé mamce. No teď to nechám být a jsem zvědavá, co bude pak povídat. Jinak jsem smutná, jen ta malá prďolka mě drží nad vodou.
Ty co jste na koupališti, tak si to užijte mocinky. My fakt jen ten bazének:) Já se taky připojuji k těm stařenkám, které by chtěli raději plavky s volánky až ke kotníkům:)
Baruško - ahojkyyyyyyy, moc tě zdravíme. Koukala jsem, jak rostete jako z vody.
Macelko - gratulace ke spaní v postýlce. Já Ti nevím, my spíme v postýlce jen přes den. Jakmile jí dám do postýlky - hudruje. Když jí položím na svoji postel, chrní ani tam nemusím být já. Takže my asi budeme brzy pořizovat klasickou postel:) A co doma, nezlobí a máte se určitě krásně viď?
Jaňul - já bych si také dala knedlíček ![]()
Kačí - zvládněte cestu v pohodě. A tedy, vy už budete mít rok. Toto holky utíká, to snad není možný.
Kjary a kolikpa ti je, že už jsi stařena stará? Tedy pokud to není tajné ![]()
Tery - no tedy, já to nějak nechápu a do paličky mi to nejde. Hlavně mě třeba zaráží, že ten kdo to vytvořil je tu zcela nový - že by nějaký záměr. Co tím chtěl asi básník říct???
Holky, tak jsem si taky přečetla tu diskuzi a bavím se - hlavně věta tajemné Cindy - nechci tady provokovat - mě rozesmála. Myslím, že celé to téma bylo myšleno za účelem provokace.
Jsem opravdu ráda, že je tady nějaký administrátor a má to tady řád ![]()
Na Poradnu teď opět chodím, naše březňátka se tam vrátila, páč nám blbnul starý server a nešly nám načíst stránky. Ale už jsme s Barčou vedli diskuzi (že Baruš
), že se taky přesuneme sem a celé fórum si zamkneme - a bude
Jen nevím co na to ostatní holky ![]()