Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Děkuju Sati a všem adminům,že nad náma drží ochranou ruku… http://www.sirmi.ic.cz/smajl/137.gif
Jaňulo - já jsem pro zamčenou diskusi všema deseti. Nějak se mi na veřejném fóru už nic moc nechce rozebírat. Obzvlášť když vím, že ty slepice z březńátek na BC mě pořád šmírují. Večer písnu holkám mail a uvidíme ![]()
Jinak tu diskusi jsem absolutně nepochopila. Asi nějaký šmírák, co se děsně nudí
![]()
Kačko - úspěšně hubnu - mám nahoře 2 kila
Vůbec nechápu, jak se mi to povedlo.
Potápět se jezdím pořád, sice málo, ale přeci. Hodně tady na jeden lom, co mám cca 10 km od baráku a za 14 dní jedeme do Rakouska na horský jezera - tak jsem celá natěšená ![]()
A taky peru jako o život, jen s tím žehlením je to horší ![]()
Holky, ale víte co??? Mě to docela zvedlo náladu - mám totiž pocit důležitosti a nepostradatelnosti
Někdo na nás neustále myslí a nemůže bez nás žít
![]()
Barčo - já jsem pro to taky všemi deseti
S mým hlasem můžeš počítat
Snad když budete zrovna pryč nepojedeme do Chotěboře
Ale Rakousko vám závidím, jela bych hned. … Mno já bych jele hned KAMKOLIV
![]()
A holka - hubneme stejně, taky mám 2 kilča nahoře
To mám ještě z té nemoci a pak že se při marodění hubne - HOUBY
![]()
Klárko kuš - jsi v nejlepších letech http://img.mimibazar.cz/foto/i/45.gif
… já bych tajemné Cindy, nejradši vzkázala ještě, že tady by asi nic nerozdmýchala, ani kdyby chtěla........a jestli si nějak ulevila tím, že sem napsala něco, co absolutně nikoho nezajímalo, tak je to fajn......je mi jí sice líto, že nemá kloudné věci na práci, aby zabila tu přemíru volného času.......
![]()
Sati, děkujeme, tohle byla malá ukázka toho, proč jsem se přestěhovala sem, za holčinama, co mám ráda..........a vůbec, proč to tady okecávám co je komu do toho, kdo to neunese, ať si předpaltí terapii, že ? ![]()
Jonasko… a komu chybíte?
Já chodím na různá fora…tady, občas kouknu i na Přítelkyně, Baby Café, Rodinu…
No mějte se…
Jdu okukovat zase jinde ![]()
No ono Jani něco na tom bude,že někomu asi scházíme,protože jinak si teda vůbec nedokážu vysvětlit,proč takovýho zájmu…nejdřív nás tu napadala danča.mareš a teď nějaká cindy…
Takže milá cindy…ať seš kdo seš,nech nás prosím na pokoji…konflikty jdi vyvolávat tam,kde ti to dovolí a budou se tam s tebou hádat,tady to máš marný.
tak se jdu napráskat.....tak dlouho jsem se kousala do rtu, až jsem si ho prokousla a stejně jsem na poradnu napsala, ten asi ze všech nejdelší příspěvek v historii poradny........
No protože jsem hlava horká tak mě to mrzí, že jsem se k tomu snížila, ale nějak jsem si nemohla pomoct, svrbělo mě to na jazyku .........
Já už jsem holt taková, huba nevymáchaná.......
Já jsem tam taky napsala…ale lituju akorát toho,co jsem neudělala…ne toho,co jsem udělala. ![]()
Klári, máš pravdu…já ve skutenosti lituju toho, že už se mi tam nevešlo ještě tech pár vět, co jsem měla na srdci........ ![]()
Tak stařuchy moje,jen pro doplnění…za „záhadným nickem Cindy1“ se ve skutečnosti skrývá SimonaH.
A přesně kvůli tomuhle jsem pro uzamčenou diskusi. Nemůžu si pomoct, ale poslední dobou se to šmíráctví hrozně rozmáhá. Není to jen tady, ale na všech „drbárnách“ A že já bych i tom mohla vypravovat - bohužel.
Jen víte, co nechápu - kde ti dotyční berou čas na to, všechno sledovat? Jsem ráda, že stíhám svoje domovské diskuse ![]()
Kjaaro - hrozně jsi mě potěšila, konečně diskuse, kde nejsem nejstarší
![]()
Kačko - jukla jsem na fotky ze Seče - taky jsi se mohla ozvat, k nám už je to odtamtud jen kousek ![]()
Jinduli - jestli tě to uklidní, tak u nás je taky pěkně dusno ![]()
Jsem právě dala dítko do postýlky, ale na spánek to teda nevypadá ![]()
Ahoj ženský…vítám Barču ![]()
Tak jsem se na vás těšila, celej den jsme si válely šunečky na chalupě a vidím, že se tu zase někdo do nás nasíral a hlasuju všema deseti i kapsama pro uzamčenou diskuzi.
Jinak na dvoču jedeme v sobotu k Třeboni, na celý týden a v srpnu už mi bude 31, heč, tak jsem mladá ![]()
Jdu uspávat dítko a sloupat ze sebe celodenní nánosy slunce ![]()