Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahojky stařulky,
tak malá má vyjímečně spinkací den, dopoledne spinkala 2,5 hoďky a spinká zas, ale na dlouho to nevidím.
Takže Jindulko dnes na koupálku nejsme. Ani by nás tam neměl kdo hodit, tatínek se nám vrátil z noční a vesele spinká. A jelikož moje auto už ROK
opravuje tak jsem totálně nepojízdná.
A proto Klari je to pro mě zatím daleko i těch 20 kiláčků do Rožnova
jet busem si s tou naší dračicí vůbec nedovedu představit. Ale až budu mít autíko a děti ve škole tak bychom něco spáchat mohly Šarpi a Jani. V září by ještě mohlo být slušné počasí.
Tak Kati oslavy se blíží
šampáňo poteče proudem, selátko se rožní
![]()
Pegulko super máš metřík jen je na něm kubíček o rok starší
není?
Tak a teď abych si Vás znovu přečetla, protože jsem určitě něco zapomněla.
Jo a už je sice po obědě, ale mí synové si dnes poručili lívanečky z kynutého těsta
takže jsem stála u pánvičky a smažila a smažila a smažila. Víte co je to za množství pro 4 chlapy? Zejtra dělám kuře, to se dělá samo ![]()
Jo a dnes jsem Týnku poprvé stříhala. Teda jen ofinku lezla ji do očí no ale byl to boj, takže teď v podstatě žádnou ofinku nemá
![]()
Ahoj bábrlinky,
Marci, tý brďo, tak vy už jste ostřínaný??? My nemáme co, mám na oslavu připravenou pro Rozinku docela malinkatou sponečku, ať vypadá, jako holčička a né raubíř ![]()
Koupili jsme předuzenou kejtičku. Pívo a víno poteče opravdu proudem. Ludánek se těší, že to bude ještě větší, než zapíjení narození Rozinky.
To zase doufám, že ne, protože se všichni koupali v kádi pro psa a na přístřešku nade dveřma byly sosedovi ponožky ![]()
Nafukuju balonky, až mě z toho bolí pusa a prsty od uzlování!
Péťa s Madlenkou si ještě asi vesele chalupaří, co holky???
To budete mít doma veselo, kočičky, papoušky a želvičky ![]()
Koupili jste botičky?? Jak se v nich Madlence špacíruje??
Jani, vy jste slavili rok nedávno, to bylo slziček, viď??? Takže nejsem divná ![]()
Jak na spinningu??? Jsi kabrňák!!!! Jakej byl dortíček??
Terko, špagety super!!! Už vím, co ti připravím, až k nám s Elinkou někdy přijedete.. ![]()
Máš nějaký spešl recept?? ![]()
Jinak dneska tady byla kamarádka popřát Rozce k narozkám. Koupila jí bubínek
. Rozka je nadšená, ale ještě víc Ludánek…tluče do něj, jako hluchej do vrat..
..brzo mu ho napařím na kebuli
![]()
Jooo, úplně jsem se zapoměla pochlubit, co jsem dostala od Klárky ![]()
Recepty: ZAVAŘUJEME OKURKY II…20 nových receptů.. ![]()
Milá Klárko… já už mám letos padla, snad příští rok!!!!
Ale jinak moooooc děkuju
![]()
Ještě jsem vám zapoměla napsat, že Rozka už má 3 zuby.
Jedničku vlevo dole, jedničku vlevo nahoře a dvojku vlevo nahoře ![]()
Jo, vidíte dobře, rostou jí zuby, jen nalevo.
Dneska mě běhal mráz po zádech, jak s nima skřípala ![]()
Fujtajbl, to je zvuk ![]()
Ahoj babky, kráčím středem a raději v noci a asi tu budu sama,co?
Moc vás zdravím a dneska jsmeto chalupaření pěkně natáhli
Dopoledne jsme byli plavat, manžel nás fotil abylo to SUPER, už jsme dělaly sMagdou zajímavý věci ve vodě a byla tam skvělá instruktorka. Takže nadšení ![]()
Jinak jsem vás dočetla a už si to nepamatuju, co jsem chtěla napsat, akorát:
Kači…úplně si dovedu představit jak chystáte oslavu aurčitě to bude mít Rozinka nádherný
a že roníš se nedivím, já v listopadu tak budu plakat sůl… A jen to pořádně roztočte a hlavně se pak těším na fotky ![]()
Marci…souhlasím se setkáním všema dvaceti
a Jaňula doufám taky bude moct, máme to k sobě relativně kousek, juch, už teď se těším, výborný nápad ![]()
Spaní v postýlce závidím a přeju, ať už vám vydrží, Týnka je borka, že se naučila tak rychle a ty jsi dobrá, že jsi vydržela.
S botičkama nebotíme…včera jsme byly na píchanec a pochlubila jsem se dr. a říkala, ať vydržíme, že zatím víc leze než je na nožičkách a že by ji to vlezení brzdilo. Tož tak mám vyhlídnutý takový hezký, tak je zatím budu jezdit jen očumovat ![]()
Jsem si dneska byla koupit plkáče a až doma jsem si všimla nápisu THE UFO NAVY
![]()
No a jinak zdravím Terku a Janču a Jindulu
A zítra budu žehlit a balit ty krosny věcí pro Majdu, tak budu nakukovat a asi i pravidelně přispívat:-D
Nazdar babky… Šarpi na mě jsi teda ale úúúúúplně zapoměla,ale budiž ti to odpuštěno… http://www.kolobok.us/…rt/sorry.gif /> Taky chystáme oslavu…ne že by nám byl rok,ale v sobotu máme křtiny…tak jsem odpo lítala jak šus…a jsem hotová,vyřízená,vyfluslá a těším se do postele. http://www.kolobok.us/…rt/lazy2.gif …pokud mě teda ovšem nechá cácora vyspat,dneska má zase nějakou kňouravou.
Jsem totálně zazdila Vlaďku ráno…se omlouvám…přímo ze Svitav nejsem,bydlíme v Pohledech a koně máme,to je fakt…je to takovej náš třetí pes,akorát hodně velikej. http://www.kolobok.us/…rt/wink3.gif /> Tak bábinky dobrou noc…a zítra se tu snad sejdem v hojném počtu…
P.S. Kačko už máš nafouknutý balonky? http://www.kolobok.us/…download.gif
Ahoj bábušky ![]()
Dítě spí tak můžu psát. I když už jsem zaslechla z pokojíčku zakové divné zvuky, tak snad to nic nebylo ![]()
Kačí - na spinningu jako vždy skvěle
Měla jsem strach, že to v tom vedru nedám, ale jelo se mi báječně a klidně bych dala jestě jednu hodinu. Debatovali jsme s naším instruktorem Peťánkem a zjistili jsme, že je to veselý chlapík, tak je o důved víc chodit ![]()
Jinak dort byl super, není na něm co zkazit, takže ideální pro takové hotentoty na vaření jako jsem já
Ještě v 10 večer jsem si dala dvojitý nášup ![]()
Dneska se s kamarádkou chystáme na pohár, musíme doplnit ty včera vypocelé kalorie, ještě bychom nedej Bože zhubly
![]()
Šerpi - tak vy už jedete
Jééé, vy se máte a vypadá to, že i počasí vám bude přát
Ten mini srazík určitě spácháme ![]()
Jindulko - je dobře, že jste si promluvili a snad se to pohne k lepšímu a budeš moci doma „dýchat“ ![]()
Dobré ráno babuchy, tak už mám zase pravidelnou docházku ![]()
Kláry…nasypala jsem si 3 kýble popela na hlavu, ale dneska tě zdravím úplněnejsrdečněji ze všech teda
A já jsem si myslela, že tobě jsem něco napsala, ach jo, jsem úplně dutá.
Křtiny budou určitě krásný, má Klárka nějaký spešl šatičky? My jsme křtili v dubnu a měli jsme spešl teplý dupačky a kabátek ![]()
Jani…na mini srazík už se těším, už jsem manželovi říkala, ať počítá po dovče s výletem do Rožnova ![]()
Tak jsem dneska už stihla převlíknout postele, bo naše dítko moc moc kakalo ![]()
Kači…Jestli ty balonky nafukujete heliem, tak to nevcucávej zpátky do sebe
![]()
Jdu se nasnídat a ven a žehlit…holky, nebuďte na mě zlé, dojeďte mi pomoct… ![]()
Nazdar bábrdlata… Šarpi vše odpuštěno…http://www.kolobok.us/…art/grin.gif . Kruci to mě teda tak mrzí,že máme zrovna ty křtiny…určo bych ti jinak dojela pomoct… http://www.kolobok.us/…rt/dirol.gif Máme pletený šatky,však uvidíte pak na fotkách.
Kači ještě stále nafukuješ balonky? http://www.kolobok.us/…whistle3.gif
Helou babičky,
zdravím Vás VŠECHNY moc a přeju krásný tropický den.......přemýšlela jsem že dnes nevylezu ven, protože hlásili zvýšenou zátěž, pro starší občany…
Dnes mám pocit, že melu už vážně z posledního…noc byla jak z hororu…v půl třetí ráno jsem nevěděla, zda vyhodím z okna dítko, nebo sebe.......
Až se trochu proberu, tak budu reagovat, ale zatím na oko nevidím a ani dvě kafe to nezměnily,takže jdu do třetího.....
Terko ty se máš,to já do toho pařáku musím…musím ještě spoustu věcí pokoupit…ach jo…aspoň že nemusím tahat malou tím pařákem…tak to bude aspoň rychleji vyřízený…ještě musím naštudovat čtení ke křtu a naložit kuřata a …no ještě spoustu věcí…pomooooooc http://www.kolobok.us/…t/swoon2.gif
Herdek babky, vy jste akční ![]()
Peti, tak rááááda bych ti pomohla s tím žehlením, ale mám lítání, kolem oslavy..
![]()
Ale jsi holka šikovná, takže to zvládneš levou zadní, tanečním krokem a s úsměvem…
![]()
Kdy odjíždíte na dovču?? Nějak mi to uteklo ![]()
Samozřejmě všechno nejlepší k narozeninám!!! Kráááásný věk ![]()
Balonky jsem dofoukala, svázala po 4 kusech vlascem k sobě, sakra, to byla piplačka ![]()
Byla jsem okouknout dort u babi. Je opravdu......takový......veselý…
![]()
Udělám pár jednohubek, smaženky, kejtu, zeleninu a sýry a má si někdo stejskat, že má hlad ![]()
Klári, ať se křtiny vyvedou, moc se neopijte…aby to s panem farářem neseklo, anebo na něj alespoň nedejchejte ![]()
Těšíme se na fotky Klárinky !!! Tvoje taky, samozřejmě ![]()
Zrovna jsem chtěla hodit do placu, že nabízím naposledy žehlení…nebudou…
a už mě někdo předběhnul s odmítnutím…
budete prstíčkem škrabat, špendlíčkem kopat, abych vám to příště nabídla
![]()
Kači…jéééé, to bude krásný…a to jídlo zní úúúúžasně, hlady určitě plakat nikdo nebude:-) Doufám, že se Rozinka do toho dortu aspoň ukázkově zaboří ![]()
Tak jsem si přála k narozkám CD Joe Cockera a asi si budu přát i mobil. Magda pořád někomu VOLÁ a od té doby, co telefonuje, tak mobík vypadá dost obouchaně.
Holky, teď je zatmění částečný zatmění slunce…tak svářečský skla přes oko a pozorovat ![]()
Neudržím myšlenku ani na jeden příspěvek
Kačko…odjíždíme zítra, nemám nic sbalenýho, protože Madlenčiny věci teprve peru…a naše mě nikdo nevyžehlí… ![]()