Stařééénky... :o)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2696
31.7.08 15:53

Ahojky stařulky,

tak malá má vyjímečně spinkací den, dopoledne spinkala 2,5 hoďky a spinká zas, ale na dlouho to nevidím.

Takže Jindulko dnes na koupálku nejsme. Ani by nás tam neměl kdo hodit, tatínek se nám vrátil z noční a vesele spinká. A jelikož moje auto už ROK :twisted: opravuje tak jsem totálně nepojízdná.

A proto Klari je to pro mě zatím daleko i těch 20 kiláčků do Rožnova :( jet busem si s tou naší dračicí vůbec nedovedu představit. Ale až budu mít autíko a děti ve škole tak bychom něco spáchat mohly Šarpi a Jani. V září by ještě mohlo být slušné počasí.

Tak Kati oslavy se blíží :) šampáňo poteče proudem, selátko se rožní :) :)

Pegulko super máš metřík jen je na něm kubíček o rok starší :wink: není?

Tak a teď abych si Vás znovu přečetla, protože jsem určitě něco zapomněla.

Jo a už je sice po obědě, ale mí synové si dnes poručili lívanečky z kynutého těsta :roll: takže jsem stála u pánvičky a smažila a smažila a smažila. Víte co je to za množství pro 4 chlapy? Zejtra dělám kuře, to se dělá samo :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2696
31.7.08 15:56

Jo a dnes jsem Týnku poprvé stříhala. Teda jen ofinku lezla ji do očí no ale byl to boj, takže teď v podstatě žádnou ofinku nemá :oops: :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
803
31.7.08 19:56

Ahoj bábrlinky,

Marci, tý brďo, tak vy už jste ostřínaný??? My nemáme co, mám na oslavu připravenou pro Rozinku docela malinkatou sponečku, ať vypadá, jako holčička a né raubíř :wink:

Koupili jsme předuzenou kejtičku. Pívo a víno poteče opravdu proudem. Ludánek se těší, že to bude ještě větší, než zapíjení narození Rozinky.
To zase doufám, že ne, protože se všichni koupali v kádi pro psa a na přístřešku nade dveřma byly sosedovi ponožky :evil:
Nafukuju balonky, až mě z toho bolí pusa a prsty od uzlování!

Péťa s Madlenkou si ještě asi vesele chalupaří, co holky???
To budete mít doma veselo, kočičky, papoušky a želvičky :D
Koupili jste botičky?? Jak se v nich Madlence špacíruje??

Jani, vy jste slavili rok nedávno, to bylo slziček, viď??? Takže nejsem divná :oops:
Jak na spinningu??? Jsi kabrňák!!!! Jakej byl dortíček??

Terko, špagety super!!! Už vím, co ti připravím, až k nám s Elinkou někdy přijedete.. :lol:
Máš nějaký spešl recept?? 8O

Jinak dneska tady byla kamarádka popřát Rozce k narozkám. Koupila jí bubínek 8O . Rozka je nadšená, ale ještě víc Ludánek…tluče do něj, jako hluchej do vrat.. :evil: ..brzo mu ho napařím na kebuli :wink: :lol:

Jooo, úplně jsem se zapoměla pochlubit, co jsem dostala od Klárky :oops:
Recepty: ZAVAŘUJEME OKURKY II…20 nových receptů.. :evil:
Milá Klárko… já už mám letos padla, snad příští rok!!!!
Ale jinak moooooc děkuju :evil: :evil: :evil:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
803
31.7.08 20:01

Ještě jsem vám zapoměla napsat, že Rozka už má 3 zuby.
Jedničku vlevo dole, jedničku vlevo nahoře a dvojku vlevo nahoře :D
Jo, vidíte dobře, rostou jí zuby, jen nalevo.
Dneska mě běhal mráz po zádech, jak s nima skřípala :roll:
Fujtajbl, to je zvuk :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2908
31.7.08 21:40

Ahoj babky, kráčím středem a raději v noci a asi tu budu sama,co?

Moc vás zdravím a dneska jsmeto chalupaření pěkně natáhli :-) Dopoledne jsme byli plavat, manžel nás fotil abylo to SUPER, už jsme dělaly sMagdou zajímavý věci ve vodě a byla tam skvělá instruktorka. Takže nadšení :-)

Jinak jsem vás dočetla a už si to nepamatuju, co jsem chtěla napsat, akorát:
Kači…úplně si dovedu představit jak chystáte oslavu aurčitě to bude mít Rozinka nádherný :-) a že roníš se nedivím, já v listopadu tak budu plakat sůl… A jen to pořádně roztočte a hlavně se pak těším na fotky :-)

Marci…souhlasím se setkáním všema dvaceti ;-) a Jaňula doufám taky bude moct, máme to k sobě relativně kousek, juch, už teď se těším, výborný nápad :-)
Spaní v postýlce závidím a přeju, ať už vám vydrží, Týnka je borka, že se naučila tak rychle a ty jsi dobrá, že jsi vydržela.

S botičkama nebotíme…včera jsme byly na píchanec a pochlubila jsem se dr. a říkala, ať vydržíme, že zatím víc leze než je na nožičkách a že by ji to vlezení brzdilo. Tož tak mám vyhlídnutý takový hezký, tak je zatím budu jezdit jen očumovat ;-)

Jsem si dneska byla koupit plkáče a až doma jsem si všimla nápisu THE UFO NAVY :lol: :lol:

No a jinak zdravím Terku a Janču a Jindulu :-) A zítra budu žehlit a balit ty krosny věcí pro Majdu, tak budu nakukovat a asi i pravidelně přispívat:-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2908
31.7.08 21:41

Kači…jste krásně zubatí, my zatím nic

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1590
31.7.08 22:45

Nazdar babky… Šarpi na mě jsi teda ale úúúúúplně zapoměla,ale budiž ti to odpuštěno… http://www.kolobok.us/…rt/sorry.gif /> Taky chystáme oslavu…ne že by nám byl rok,ale v sobotu máme křtiny…tak jsem odpo lítala jak šus…a jsem hotová,vyřízená,vyfluslá a těším se do postele. http://www.kolobok.us/…rt/lazy2.gif …pokud mě teda ovšem nechá cácora vyspat,dneska má zase nějakou kňouravou.
Jsem totálně zazdila Vlaďku ráno…se omlouvám…přímo ze Svitav nejsem,bydlíme v Pohledech a koně máme,to je fakt…je to takovej náš třetí pes,akorát hodně velikej. http://www.kolobok.us/…rt/wink3.gif /> Tak bábinky dobrou noc…a zítra se tu snad sejdem v hojném počtu…
P.S. Kačko už máš nafouknutý balonky? http://www.kolobok.us/…download.gif

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1869
1.8.08 07:14

Ahoj bábušky :D

Dítě spí tak můžu psát. I když už jsem zaslechla z pokojíčku zakové divné zvuky, tak snad to nic nebylo :roll:

Kačí - na spinningu jako vždy skvěle :D Měla jsem strach, že to v tom vedru nedám, ale jelo se mi báječně a klidně bych dala jestě jednu hodinu. Debatovali jsme s naším instruktorem Peťánkem a zjistili jsme, že je to veselý chlapík, tak je o důved víc chodit :wink:
Jinak dort byl super, není na něm co zkazit, takže ideální pro takové hotentoty na vaření jako jsem já :oops: Ještě v 10 večer jsem si dala dvojitý nášup :D
Dneska se s kamarádkou chystáme na pohár, musíme doplnit ty včera vypocelé kalorie, ještě bychom nedej Bože zhubly :lol: :lol: :lol:

Šerpi - tak vy už jedete :! Jééé, vy se máte a vypadá to, že i počasí vám bude přát :D Ten mini srazík určitě spácháme :wink:

Jindulko - je dobře, že jste si promluvili a snad se to pohne k lepšímu a budeš moci doma „dýchat“ :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2908
1.8.08 08:26

Dobré ráno babuchy, tak už mám zase pravidelnou docházku :-)

Kláry…nasypala jsem si 3 kýble popela na hlavu, ale dneska tě zdravím úplněnejsrdečněji ze všech teda :oops: :wink: A já jsem si myslela, že tobě jsem něco napsala, ach jo, jsem úplně dutá.
Křtiny budou určitě krásný, má Klárka nějaký spešl šatičky? My jsme křtili v dubnu a měli jsme spešl teplý dupačky a kabátek ;-)

Jani…na mini srazík už se těším, už jsem manželovi říkala, ať počítá po dovče s výletem do Rožnova ;-)

Tak jsem dneska už stihla převlíknout postele, bo naše dítko moc moc kakalo :oops:

Kači…Jestli ty balonky nafukujete heliem, tak to nevcucávej zpátky do sebe :lol: :lol:

Jdu se nasnídat a ven a žehlit…holky, nebuďte na mě zlé, dojeďte mi pomoct… ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1590
1.8.08 08:57

Nazdar bábrdlata… Šarpi vše odpuštěno…http://www.kolobok.us/…art/grin.gif . Kruci to mě teda tak mrzí,že máme zrovna ty křtiny…určo bych ti jinak dojela pomoct… http://www.kolobok.us/…rt/dirol.gif Máme pletený šatky,však uvidíte pak na fotkách.
Kači ještě stále nafukuješ balonky? http://www.kolobok.us/…whistle3.gif

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tei
1546
1.8.08 09:01

Helou babičky,
zdravím Vás VŠECHNY moc a přeju krásný tropický den.......přemýšlela jsem že dnes nevylezu ven, protože hlásili zvýšenou zátěž, pro starší občany…

Dnes mám pocit, že melu už vážně z posledního…noc byla jak z hororu…v půl třetí ráno jsem nevěděla, zda vyhodím z okna dítko, nebo sebe.......

Až se trochu proberu, tak budu reagovat, ale zatím na oko nevidím a ani dvě kafe to nezměnily,takže jdu do třetího.....

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1590
1.8.08 09:47

Terko ty se máš,to já do toho pařáku musím…musím ještě spoustu věcí pokoupit…ach jo…aspoň že nemusím tahat malou tím pařákem…tak to bude aspoň rychleji vyřízený…ještě musím naštudovat čtení ke křtu a naložit kuřata a …no ještě spoustu věcí…pomooooooc http://www.kolobok.us/…t/swoon2.gif

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
803
1.8.08 11:32

Herdek babky, vy jste akční 8O

Peti, tak rááááda bych ti pomohla s tím žehlením, ale mám lítání, kolem oslavy.. :oops: :wink:
Ale jsi holka šikovná, takže to zvládneš levou zadní, tanečním krokem a s úsměvem… 8) :lol:
Kdy odjíždíte na dovču?? Nějak mi to uteklo :oops:
Samozřejmě všechno nejlepší k narozeninám!!! Kráááásný věk :D

Balonky jsem dofoukala, svázala po 4 kusech vlascem k sobě, sakra, to byla piplačka :?
Byla jsem okouknout dort u babi. Je opravdu......takový......veselý… 8O :?
Udělám pár jednohubek, smaženky, kejtu, zeleninu a sýry a má si někdo stejskat, že má hlad :evil:

Klári, ať se křtiny vyvedou, moc se neopijte…aby to s panem farářem neseklo, anebo na něj alespoň nedejchejte :lol:
Těšíme se na fotky Klárinky !!! Tvoje taky, samozřejmě :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2908
1.8.08 11:52

Zrovna jsem chtěla hodit do placu, že nabízím naposledy žehlení…nebudou… ;-) a už mě někdo předběhnul s odmítnutím… :? budete prstíčkem škrabat, špendlíčkem kopat, abych vám to příště nabídla :wink: :lol: :lol:

Kači…jéééé, to bude krásný…a to jídlo zní úúúúžasně, hlady určitě plakat nikdo nebude:-) Doufám, že se Rozinka do toho dortu aspoň ukázkově zaboří :-)

Tak jsem si přála k narozkám CD Joe Cockera a asi si budu přát i mobil. Magda pořád někomu VOLÁ a od té doby, co telefonuje, tak mobík vypadá dost obouchaně.

Holky, teď je zatmění částečný zatmění slunce…tak svářečský skla přes oko a pozorovat 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2908
1.8.08 11:54

Neudržím myšlenku ani na jeden příspěvek :roll: Kačko…odjíždíme zítra, nemám nic sbalenýho, protože Madlenčiny věci teprve peru…a naše mě nikdo nevyžehlí… :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová