Stařééénky... :o)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2696
5.7.08 22:50

Ježíííííííš teď koukám, kolikrát se mi to odeslalo :roll: :roll: :roll:

Tak veliká omluva.

Bábrle já jsem dnes na oslavu, naše Týnďule má zub :D :D :D . Zatím takový malinký bílý nic, ale je tam.

S Jindulkou bylo super, zkecaly jsme kdeco. Jen toho času bylo nějak málo.

Teda Kati já bych jim ty okurky asi otřískala o hlavu. Já zkoušela zavařovat 2× v životě, pokaždé mi zkvasily, takže nakupuju hotové. Zmizí to v nich stejně rychle jak doma dělané a mám to bez prácehttp://www.sirmi.ic.cz/smajl/80.gif

Jo a se synem, dnes v tom pomáhání pokračoval, takže jsem konstatovala, že jsem si ho dobře vychovala :D :D . A holky fakt pomáhá bez nátlaku.
 http://www.sirmi.ic.cz/smajl/101.gif

TAk a končím a mažu do hajan.

Krásnou neděli přeji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1869
6.7.08 17:41

Ahoj bábušky,

U nás velký obrat. Po obědě mě začalo pekelně bolet ucho, bolestí jsem až brečela, tak mě Pavel sbalil a jeli jsme na pohotovost. No, náš mladej mě nakazil, takže mám angínu, prý teďka hodně řádí a Pavel má počítat, že ji chytne taky. Vyfasovala jsem antibiotika, ale ucho pořád bolí jak čert :evil:

Tak se holky mějte a hlavně ZDRAVÍČKO :! :! :!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2908
6.7.08 20:20

Ahoj babky :-)

Marci…obrovská gratulace k prvnímu zoubku Týnce :-) to je paráda

Jonasko…ty brďo, tak to jste teda pěkně marodní :-( tak doufám, že se z toho brzo vylížete…bolení ucha je pěkně hnusný :-(

Madlenka dneska objevila chuť melounu, tak vždycky z kousku vycucávala šťávu :-) a jinak jsme dneska zase bojovaly s obědem 8O

Pěknej nedělní večer a mějte se. A doufám, že Katka není ve sklepě zazděná flašama s okurkama ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1590
7.7.08 08:37

Ahoj bábiny,tak jak je po víkendu?…já nic moc,záda mě zase berou a teď teda není nejlepší doba…všichni jsou pryč a já mám na krku švagrovou se sádrou na noze,veškerý zvířectvo a samozřejmě malou…takže celkem děs. :? No musím to nějak přežít. Malá už se přemisťuje po celým bytě,tak za ní sice lítám,ale aspoň není otravná.
Jaňulo tak to máte teda pech,pěkně se to na vás sesypalo,ale bude zase dobře. :wink:
Marci ten zub vám teda závidím,stále hodně špatně spíme,slintáme kýble a zub nikde. :? Fotky jsou moc hezký,máte holky krásný princezny. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
803
7.7.08 09:57

Ahoj bábrlinky,

tak jestli jste si myslely, že jsme se utopila v „okurkový lázni“, tak néééé :D
Kdo od teďka řekne, nebo napiše OKURKY, je ....... :evil: ..zloduch… :wink:

Marci, super fotky, všem vám to moc sluší. Věřím, že se vám pusy nezastavily. A co Týnka s Natálkou, netahaly se za vlásky :lol:
Jik OOOOBR gratulace k zoubku :D 8O
My pořád, ještě nic, a to bude Rozince za měsíc rok :oops:
Jinak jako u Klárky, slintá jako bernardýn, no, ještě, že se tak neoklepává.. :roll:..to by mě kleplo, sliny by byly, úplně všude 8)

Jani, jak je dneska?? Co ucho??? A jak je bobíkovi???

Kjaaary, jak u vás v chaloupce, abys měla v zadku vrtuli, viď?? :wink:

Šarpi, Madlenka je číslo :lol: A šikulka obzvlášť :wink:
Mně se Rozka po:,–(ila a postavila, až kolem 9měsíce, ale na lumpárny, to byla už od mala. Pevný nervy!!! :D

Musím vám oznámit, že můj milý si vzal dovolenou…v sobotu navozil z lesa dříví, takže mi to začíná.
Už vás ani nezvu, minule jste nedorazily… :evil: …jediná, kdo se nabídla, byla SIMČA..ale asi si dělala pr@el :lol: :lol: :lol:

Jinak včera jsem sázeli tuje, dozvěděla jsme se, že je neumím sázet, natož držet a už vůbec přišlapovat hlínu.
Takže kdybychom se už neviděly, jsme umlácená lopatou anebo rýčem a jsem zakopaná pod těma zatracenejma tujema :roll:

Krásný den :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tei
1546
7.7.08 10:01

Ahojky holky, babky, bábušenky, mladice…
Tak se mezi vás vítám, chcete mě? Prosím prosím smutně koukám, nemůžu přeci hustit do hlavy jen Klárce a Kačce po ajsku, to by se ty závity brzy zavařily jim :roll: :wink:

já jsem taaaaak ráááááda, že jste to tu spáchaly..........super nápad, tleskám…

Kači, hodná holka, že měla starosti o moje závity, drtila jsem jako šroub, jenže pana docenta cestou do školy kleplo a zkouška se nekonala, takže tento čtrtek znovu..průser ovšem je, že já zas minimálně polovic zapomněla, neb mám hlavu děravou jako cednik......

Marci, super že už máte zoubek, my jsme zatím dásně holé, cumláme si pusu a vypadá jako důchodce poté, co si vyndal zubní protézu :lol:

Šarpej, a jak Madlence jedou kocouří granule? :wink: My tedy naštěstí zvířenu nemáme a rodičů šarpejka Eli toleruje, ale jaksi je pod její úroveň si ji moc všímat…no a Eli se zatím jen plazí a než se doplazí psíka otravovat, ta zvedne majestát a odkráčí.........jen si navzájem kradou plyšáky :evil: :twisted:

P.S. Co se zas dělo na poradně, jak jste to řešily? Já už tam lezu jen když jsem extrémně duševně vyrovnaná......jinak bych tu zas mohla okusovat stolek a to by mi tatouch dal :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1590
7.7.08 10:09
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2908
7.7.08 10:21

Tei nazdar…tož vitej zase mezi námi :-D
Granule Majďáč zatím naštěstí nejí, zatím je jen syslí v ručičkách. Hele rodiče mají šarpejku jo? :-D a jak se má kamarádka moje :lol: by mně zajímalo, jestli má na těle víc varhánků než já :wink:

Kláro není do tebe hezký říkat slovo OKURKY, když si ho Katka zakázala. Tolik OKUREK musela zavařit a chápu, že jí teď vadí a ty to prostě nerespektuješ a napíšeš si jen tak OKURKY…co tím jako sleduješ?! 8) :D :D :D

Katko…jooo, tůje, to je věda :-D tak a ať máte krásnej živej plot a ty to přežiješ ve zdraví ;-)
Jinak Majďáč je číslo, tak jak začne běhat, tak začnu asi šedivět :-D
Jo a na zub máme nachystáno 2 měsíce, dokonce na 2 a tím jaksi končíme :-(Ale sliníme kvalitně, to zas jo

Jdeme ven, zatím čusky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1590
7.7.08 10:39

No jen tak jsem chtěla Kačence připomenout,jak příjemné chvilky strávila u zavařovacího hrnce…kecám…chtěla jsem ji jen trošičku nadzvednout…ale fakt jenom trošičku. http://www.sirmi.ic.cz/smajl/31.gif /> Bábinky,kdyby jste mě viděly,jak tu ve stoje píšu,tak se as smíchy svalíte…sedět mi nejde,to bolí jako čert…no a vrtuli bych teda v zadnici fakt potřebovala…s těma bolavejma zádama jsem ráda,že se aspoň ploužím… http://www.sirmi.ic.cz/smajl/44.gif

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1590
7.7.08 10:40

Jééé Terezko jsem tě zapoměla přivítat…se teda děsně omlouvám…tak tě tu dcérečko vítám… :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
803
7.7.08 10:57

Já tušila, že se od SVITAV nějaká poznámečka přižene :evil:
Potvoro :evil: :evil: :evil:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1590
7.7.08 11:08

…Kači taky tě mám ráda… :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
803
7.7.08 11:13

Ahoj Terko, vítej :D
Já myslela, že už más zkoušku za sebou a ono si toho zkoušejícího kliďo píďo klepne… :roll: To je pech.. 8O :?
Neboj, něco ti v tý hlavince blonďatý, určitě uvízlo :wink:
Co Eli, nešidíš jí???

Šarpi, DĚKUJU!!! :D
http://www.beruska8.cz/…ici1/226.gif /> Kjaari…http://www.beruska8.cz/…ici1/197.gif

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1590
7.7.08 11:19
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
803
7.7.08 11:21

Mizím, máte na mě špatnej vliv :evil:
Právě mně explodovali vajíčka v kuchyni, zapoměla jsme na ně… :oops: :evil: , že se vaří..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová