Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
No tak to je teda síla,chudák malej.Ale spraví se to a bude zase dobře.Tak Jani pevný nervíky a průběžně písni,jak se vám daří…držíme palce k brzkýmu uzdravení.
Díky Klári, jsi moc hodná. U mě už je to lepší, už začínám smrkat, ale malej si prostě ještě neřekne co ho trápí
Na:,–(ili jsme všechny kapky a sirupy, tak snad se to už brzo prolomí a bude fit. Alespoň že se ochladilo a dá se u nás v bytě fungovat ![]()
No to je fajn,že se ochladilo…vedro v bytovce bývá nesnesitelný,znám to,taky jsem tam bydlela. A nezkusila jsi třeba cibuli s medem nebo cukrem? Když byl Tomáš malej,tak mu to pomáhalo a je to myslím si lepší,než do něj cpát samou chemii…už tak má brouček prášků a kapek dost. ![]()
Klári - cibuli jsem dávala sobě a dokonce i rozpůlenou na uši. Dávala nám to tak mamka. Jinak malej teď spinká, tak uvidíme co dál. My jsme vlastně nevěděli co mu je
Teď mi psala holčina z domovského fóra březňátek 2007, že jim Zinnat docela rychle zabral, že už snad za 2 dny. Tak uvidíme. Já si pamatuju, že jsem Zinnat měla když jsem čekala Kryštofa a chytla jsem zánět močáku, tak je to snad šetrné.
Jinak už to chci Klári několik dnů napsat, že jsem o Pohledu četla tuším v sobotu v MF Dnes, byly tam fotky z té vichřice minulý týden a rozhovory s rodákama
Tak jsem si na tebe hned vzpoměla ![]()
To je hezký,že sis na mě vzpoměla…
Minulej tejden ta bouřka byla hnus,zrovna Martin přivezl balíky sena pro Artura,tak jsme to akorát přikrývali plachtou…pěkně jsme promokli.
Ale řekla bych,že včera to bylo mnohem horší…to bylo až děsivý…a ty kroupy…brrrrr
Ahoj holky,
tak hlásím, že jsem přežili
jak začalo foukat, zavřela jsem všechny okna a bouřku(teda jestli nějaká byla) jsem úspěšně zaspala
. No a ráno jsem koukala jak blázen, že je všude mokro. Týnčin bazén, který zůstal na terase - prázdný- byl plný vody. Takže asi pršelo dost.
Jani - tak ať je malému brzy líp a ten zinnat zabere.
Holky tak se tu snažím uklidit, protože mi zítra přijede jedna holčina ze říjňátek, ale malá je tak protivná, že se chce furt nosit a já jsem zatím neudělala vůbec nic.
Tak bych tak nejraděj zalezla do postele, s knížkou a šampíčkem
![]()
Ahoj Marci…klárka je taky pěkně protivná,ale už několik dní,nejenom dnes…naštěstí už hodinu spí,tak snad jí to ještě chvilinku vydrží.To teda budeš mít vzácnou návštěvu… ![]()
Ahoj Marci, trošku jsem šmírovala u vás v říjňátkách a to přijede Jindulka, že? Tak ji moc pozdravuj a moc si to holky užijte
My si s Jindulkou píšeme v Hubnutí a váha po porodu ![]()
Mě taky v noci probudily hromy, ale bouřka daleko, tak jsem běžela zavřít všechny okna a vytáhnout šňůry ze zásuvek. Pak hupky zpátky do postele a bouřka nás vzala oklikou
Tak jsem to ráno zase všechno vracela do původního stavu ![]()
A nerostou Týnce zoubky???
S takovou budeme brzo ukecaný baby…
…ale mohly by jsme poprosit admina,ať nám to pak změní na ukecaný stařeny… ![]()
Marci taky jsem nazízala a koukala jsem,že k vám přišla nová mamina z poradny…náhodou jsem to četla i tam,jak se ptala co se stalo a šikulky z ostravska se nepochlubily…no jinak ta mladší to tam včera zase pěkně rozjela…nafackovat spratkovi…pardooon,ale jinak to neumím napsat. ![]()
No jo no, to je to nevyzrálé mládí
V 16 matkou a rozdává rozumy. Moje máti nás měla v 18 respektive 19 letech a myslím, že rozumu pobrala daleko víc ![]()
Marci, že i já zdravím Jindulku ![]()
Koukala jsme jako blázen, co tam Miu OPĚT vyblila ![]()
Bože, nejenom, že je nevychovaná, ale nemá ani kouska úcty!!!
O slušnosti, ani nemluvím ![]()
A ty řeči, že jsme na poradně všechny jedna velká rodina…bléééé ![]()
Zlatě, že jsme vycouvaly včas, bábrlinky ![]()
Dneska jsem děsnej dříč. Prádlo vyžehleno, okurky zavařený… jo, kdo umí, ten umí…
![]()
Se musím pochválit, když to neudělá někdo jiný, že.. ![]()