Stařééénky... :o)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1590
4.7.08 12:31

No tak to je teda síla,chudák malej.Ale spraví se to a bude zase dobře.Tak Jani pevný nervíky a průběžně písni,jak se vám daří…držíme palce k brzkýmu uzdravení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1869
4.7.08 12:42

Díky Klári, jsi moc hodná. U mě už je to lepší, už začínám smrkat, ale malej si prostě ještě neřekne co ho trápí :? Na:,–(ili jsme všechny kapky a sirupy, tak snad se to už brzo prolomí a bude fit. Alespoň že se ochladilo a dá se u nás v bytě fungovat :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1590
4.7.08 12:56

No to je fajn,že se ochladilo…vedro v bytovce bývá nesnesitelný,znám to,taky jsem tam bydlela. A nezkusila jsi třeba cibuli s medem nebo cukrem? Když byl Tomáš malej,tak mu to pomáhalo a je to myslím si lepší,než do něj cpát samou chemii…už tak má brouček prášků a kapek dost. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1869
4.7.08 13:04

Klári - cibuli jsem dávala sobě a dokonce i rozpůlenou na uši. Dávala nám to tak mamka. Jinak malej teď spinká, tak uvidíme co dál. My jsme vlastně nevěděli co mu je :cry: Teď mi psala holčina z domovského fóra březňátek 2007, že jim Zinnat docela rychle zabral, že už snad za 2 dny. Tak uvidíme. Já si pamatuju, že jsem Zinnat měla když jsem čekala Kryštofa a chytla jsem zánět močáku, tak je to snad šetrné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1869
4.7.08 13:05

Jinak už to chci Klári několik dnů napsat, že jsem o Pohledu četla tuším v sobotu v MF Dnes, byly tam fotky z té vichřice minulý týden a rozhovory s rodákama :wink: Tak jsem si na tebe hned vzpoměla :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1590
4.7.08 13:08

To je hezký,že sis na mě vzpoměla… :oops: Minulej tejden ta bouřka byla hnus,zrovna Martin přivezl balíky sena pro Artura,tak jsme to akorát přikrývali plachtou…pěkně jsme promokli. :evil: Ale řekla bych,že včera to bylo mnohem horší…to bylo až děsivý…a ty kroupy…brrrrr

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2696
4.7.08 13:10

Ahoj holky,

tak hlásím, že jsem přežili :D jak začalo foukat, zavřela jsem všechny okna a bouřku(teda jestli nějaká byla) jsem úspěšně zaspala :) :) . No a ráno jsem koukala jak blázen, že je všude mokro. Týnčin bazén, který zůstal na terase - prázdný- byl plný vody. Takže asi pršelo dost.

Jani - tak ať je malému brzy líp a ten zinnat zabere.

Holky tak se tu snažím uklidit, protože mi zítra přijede jedna holčina ze říjňátek, ale malá je tak protivná, že se chce furt nosit a já jsem zatím neudělala vůbec nic.

Tak bych tak nejraděj zalezla do postele, s knížkou a šampíčkem :) :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1590
4.7.08 13:15

Ahoj Marci…klárka je taky pěkně protivná,ale už několik dní,nejenom dnes…naštěstí už hodinu spí,tak snad jí to ještě chvilinku vydrží.To teda budeš mít vzácnou návštěvu… :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1869
4.7.08 13:15

Ahoj Marci, trošku jsem šmírovala u vás v říjňátkách a to přijede Jindulka, že? Tak ji moc pozdravuj a moc si to holky užijte :D My si s Jindulkou píšeme v Hubnutí a váha po porodu :wink:

Mě taky v noci probudily hromy, ale bouřka daleko, tak jsem běžela zavřít všechny okna a vytáhnout šňůry ze zásuvek. Pak hupky zpátky do postele a bouřka nás vzala oklikou :roll: Tak jsem to ráno zase všechno vracela do původního stavu :lol:

A nerostou Týnce zoubky???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1869
4.7.08 13:16

Juchůůůůů, už jsem taky povídalka :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1590
4.7.08 13:20

S takovou budeme brzo ukecaný baby… :lol: …ale mohly by jsme poprosit admina,ať nám to pak změní na ukecaný stařeny… :lol:
Marci taky jsem nazízala a koukala jsem,že k vám přišla nová mamina z poradny…náhodou jsem to četla i tam,jak se ptala co se stalo a šikulky z ostravska se nepochlubily…no jinak ta mladší to tam včera zase pěkně rozjela…nafackovat spratkovi…pardooon,ale jinak to neumím napsat. :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1869
4.7.08 13:27

No jo no, to je to nevyzrálé mládí :wink: V 16 matkou a rozdává rozumy. Moje máti nás měla v 18 respektive 19 letech a myslím, že rozumu pobrala daleko víc :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1590
4.7.08 13:42

Nemá cenu to řešit,jsme tu a tady je fajn… :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1869
4.7.08 13:52

http://www.beruska8.cz/…ici1/124.gif

Tak pod to se podepíšu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
803
4.7.08 14:58

Marci, že i já zdravím Jindulku :D

Koukala jsme jako blázen, co tam Miu OPĚT vyblila :evil:
Bože, nejenom, že je nevychovaná, ale nemá ani kouska úcty!!!
O slušnosti, ani nemluvím :evil:
A ty řeči, že jsme na poradně všechny jedna velká rodina…bléééé :roll:
Zlatě, že jsme vycouvaly včas, bábrlinky :D

Dneska jsem děsnej dříč. Prádlo vyžehleno, okurky zavařený… jo, kdo umí, ten umí… :oops: :lol:
Se musím pochválit, když to neudělá někdo jiný, že.. :evil:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová