Stařééénky... :o)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1869
3.7.08 15:45

Sice pozdě, ale jsem taky pro fotoalbum :D

Klári, zrovinka mi psal pan Dufek a navrhnul mi náhradní termíny, no není zlatý??? Že ty jsi s ním už mluvila :wink:

Jinak nás Kryštof u mamky taky jí pravidelně psí granule a vypadá to, že mu náramně chutnají :lol:

Bábušky, chytněte se něčeho - máme okna na západ a včera odpolko jsme na balkoně měli 59 stupňů 8O 8O 8O

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1590
3.7.08 16:51

No Jaňulo tak v tomhle bohužel prsty nemám…a zlatej…to on je :lol: …počkej,až ho uvidíš,má co dělat,aby všechno to zlato unesl… :wink: A jinak jsem ráda,že to funguje,moc by mě mrzelo,kdybyste si na moje doporučení něco vybrali a pak byl nějakej problém.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1869
3.7.08 16:59

Ale za to ty přeci nemůžeš :wink:

Já myslím, že se to vyřeší a spokojenost bude na všech stranách :wink:

Má tolik zlata??? Ufff, snad to není mafián :twisted:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2908
3.7.08 18:10

Tak máme doma autko a zítra jedeme do Brna k zubaři :-D po půl roce se dozubím a zub snad nebudu už vnímat. A taky doufám, že nebude moc vedro a nerozpustíme se cestou ;-)

Jonasko…59 stupňů je slušný, to nevyvětráte ani v noci, co? 8O Prosím tě, nechci prudit, ale potkaly jsme se na poradnách a máš jen jinej nick? nebo to nemám řešit? :-D

Madlenka ví, že nesmí lézt do fontánky, tak si k ní lehne vždycky zády a vrazí tam nohy 8O je fakt, že o tom původně řeč nebyla :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1590
3.7.08 19:26

Abych pravdu řekla,že tak vypadá nebo spíš vypadal…přeci jen už trošku zestárnul…šediny dělají své. 8) Ale bejval to štramák…je pořád,ale tak nějak jinak. :wink: Šarpejko tak v tom smradlavím Brně pozdravujte a ať je na tebe ten doktor přes zuby hodnej…jinak bude zle. Madlenka je pěkný kvítko. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2908
3.7.08 19:59

Tak manžel si spustil instalaci něčeho strašně dlouhýho na PC a já jsem kýchla a bohužel u toho držela myš a po kýchnutí jsem zmáčkla pravý tlačítko a celou tu srandu jsem někam přepnula :-D :oops: :oops:

Magďula je kamikadze - leze si sama otvorem v cestovní postýlce a dolů vyskakuje bokem, přes rameno :-D náš malý kaskadér

V Brně budu pozdravovat :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1869
3.7.08 20:07

Šerpej - chviličku jsem si s vámi psala ve stařenkách pod nickem Jaňula. Pak jsem přestala stíhat :cry:

Holky, já už do toho kopnu!!! Aby toho nebylo málo, tak malej chytil snad zánět do očiček. Mysleli jsme, že mu „jen“ teče rýma, měl to v úterý, včera nic a dneska s plnou parádou. Tak kapeme a zítra povalí s Pavlem opět k murd. Kdy už tohle skončí??? :?

Těch 59 jsme měli na balkoně, my byli pěkně zalezlí doma v zatemněném bytě a sledovali teploměr jak leze nahoru. Pavel to pro jistotu vyfotil a v zimě až nám bude klemra, tak se na to budeme koukat :wink:

Šerpej - cestu do Brna teda nezávidím, ale zítra už by snad mělo být chladněji, tak snad jim předpověď vyjde a dobře se vám pojede :wink:

Klári - poslal mi další termíny, takže to vypadá spíš na srpen :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
803
3.7.08 20:47

Ahoj bábrlinky,
Kjaari, tebe já se nebojím, místa je tu dost. Artur půjde do děcáku, ty do chlívka a hafani se přitulí, podle mě tuze rádi k Dorotce.
Ale co taková Jaňula, Terka a Šarpi, co jsou v bytovce??? Asi budete nocovat v prádelně… :lol:

Jani, tak to je mazec, takový pařák. Fujtajbl!!! To my máme v baráčku chládek, máme zdi 80cm silný, takže na nás si nepříjdou.. :evil: :lol:

Šarpi, takže automobil je už doma, príma :D
Madlenka je taky pěkný číslo :lol: . Ale to je dobře, alespoň o ni víš!!

Jani, takže se vám marodění protahuje??? Ach jo :( Myslela jsem, že se dočtu lepší zprávy!

Marci, jak u tebe??? Asi máte v chalouce veselo!! Jak si lkuci užívají prázdniny???

Bábrlinky, jdu chrupčit, trapič to už zalomil, pořád má chuděra asi spánkový deficit z naší „dovolené“ :roll:

Papa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2696
3.7.08 21:00

Taky bych šla chrupčit, ale náš trapič ne a ne zalomit. Jsem ji vymáchala v řece a je nějaká zbytečně čilá. :roll: A z bytu už mám holobyt. Dnes jsem vše uklidila, protože mě nebavilo pořád opakovat ne ne ne a naše malá dračice se na mě usmála bezzubým úsměvem a kramařila dál :twisted: :) tak letělo vše do skříněk.

Kluci se mají fajn, ale já jsem nějaká vyšťavená a to je teprve začátek prázdnin :roll:

Tak už mi zas leze do kabelů.

jo a Kjaaari, já četla: já malá, s velkýma pRsama a koněm.Tak mi tam ty prsa nějak neseděly tak jsem četla podruhé a ono tam bylo psama :D :D :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1590
3.7.08 22:03

No stařuchy vy mi teda dáváte…no můžete být v klidu,já k žádné na výměnný pobyt nepojedu…ani v chlívku,ani v prádelně teda nechci spát… http://www.sirmi.ic.cz/smajl/123.gif /> Marci prsa sice velký mám,ale psi jsou teda rozhodně větší… http://www.sirmi.ic.cz/smajl/283.gif …a s tím úklidem na tom jsem stejně,Klárka si našla zvláštní způsob přemisťování a kam chce,tam se dostane…akorát mám Houstne problém,jak zajistit moje krásný velký palmy proti škodiči…jak se jí zalíbí velký květináče,je průšvih…pomoooooc… http://www.sirmi.ic.cz/smajl/415.gif

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
803
4.7.08 09:12

Dobré ránko bábrlinky,

chchá, tak nejsem jediná slepejš :lol: . Taky jsem četla PRSAMA :lol:
Sem si říkala, že to je divný, ale stejně na to Toma radši upozorním, ať si dá na ně majzla… :wink: :lol:
Kjaaari, já jsem ale popleta..ty do děcáku a Arčí do chlívka.. :oops: :wink:
Jen nevím, kam ubytujeme Šarpi kočičky 8O . Bych se bála, že ráno budou vypreparovaný na kuchyňským stole :oops:

Babky,u nás se večer děly věci 8O . Ne, nemyslím v ložnici… :oops: ..vy máte myšlenky… :roll: ..ale venku..hromy, blesky lítaly, fuj, byla ve mě malá dušička. A to je jen tak ničeho nebojím, jen pavouků a někdy tchýně :evil:
No, snad vád neodnesly přívalový deště, babky v bytovce, určitě néé, ale Kjaari a Marci, všechno v pořádku???

Mažu žehlit, už nemůžu skoro otevřít dveře do pokojíčku..kdyby náhodou opravdu některá z vás přijela.. :wink: :D

A co ta Terka??? Už má asi zavařený závity 8O

Papa a krásný den :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1590
4.7.08 09:45

Čusík bábrdlata… ..no tak vám teda povím,že u nás to taky byla sodoma gomora…taky tu padaly pěkně velký kroupy a bylo jich hodně… :? Strašný…i psy jsme museli vzít domů,byli na pilulky. Jinak jsme bez vážnejch škod.
Marci jak jste dopadli vy? :roll: A vůbec všechny jak jste to přežily? V bytovkách se konečně dalo trošku dejchat,že?! :wink:
Jaňulo co malej,je to lepší? To je super,že tam má ještě volný termíny,horší by bylo,kdyby nic neměl a ještě nekomunikoval.Jani tam je krásně v zimě,když je sníh…je tam dobrá trasa na běžky.
No a Terka je ještě v Třeboni u maminky,zkoušku nakonec nedělala,protože profesora prý odvezli do nemocnice s nevolností…beztak má metrák a kousek a není nejmladší,tak mu to horko nedělalo dobře.A přijede až v pondělí…a notebook jí zabavil manžel…krkoun jeden. :evil:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1869
4.7.08 10:40

Ahoj bábrlinky :D

malej - no děs, uplně zalepené oči a nemohl je otevřít ani po kapičkách. V noci jen sýpal, tak jsem je s Pavlem hned ráno vyslala k doktorce a ještě tady nejsou 8O A to má prosím pán tvorstva vypnutý mobil, takže vůbec nevím co se děje :roll:

Tady taky byla v noci pěkná buřina, ale mám pocit, že nás jen obešla a hnala si to na hory. Alespoň prší a je větší vlhkost, tak větrám jak šílená :wink:

Klárko - tak to je dobrá zpráva :! My chodíme na běžky docela rádi. Sice poslední 2 roky jsme nebyli - těhotenství, malej - ale kdyby nebylo zbytí, tak pojedeme v zimě. Hlavně tam nemáte kopce jak u nás, takže bych nemusela pořád padat :wink: Já vám bábušky jedu z kopce, začnou mi slzet oči, většinou vyjedu ze stopy a už se válím jak medvěd brtník :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1590
4.7.08 11:06

No tak to bych teda chtěla vidět,jak se válí medvěd brtník… :lol:
Dej vědět,co malej,až si pán tvorstva zapne mobil…za tohle bych je zakousla… :evil:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1869
4.7.08 12:07

Už se mi vrátili a s pěknou plnou igelitkou s léky pro malého. Dostal jiná antibiotika - Zinnat, kapky do uší, do očí a na vytírání pusinky. Mudr má dovolenou, tak zaskakovala jiná a ta je poslala na ušní. Tam mu zjistili, že má začínající zánět ouška. Jinak má angínu. Doktorka prý říkala, že si to všechno vybral tak blbě naráz. Pokud se uši do 5 dní nezlepší, nastupujeme do nemocnice :evil:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová