Stařééénky... :o)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Tei
1546
7.7.08 12:35

Děkuji mé milé dámy za přivítání.........
Už jsem se bála, že budu nucena pokračovat na poradně, neb se mi to tu nechtělo najíždět…ale nervíky mám jen jedny a já se nemůžu rozčilovat, není to zdravé...........
Holky taky máte tak hnusno? Jsem tedy ráda, že se krapet ochladilo, ale proč proboha nemůže být nějak normálně? :evil:

Šarpi, sice nevím, kolik máš ty faldíků :lol: ale Bonnie jich má stále dost a to už je to dáma v ůetech..teď jsem si ji fotila, tak zas až bude manža svolný, t ak je sem dám…já sama neumím neumím, střevo jsem…

Katko, s těma zelenejma věcma :lol: jsme včera jeli kolem stánku a tam měli napsáno: ředkvyčky, vokurky :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
803
7.7.08 13:11

Halo, někdo jste se za mě nahoře přimluvil???
Tady leje, jako z konve 8O :wink:
Takže na dříví jen koukám z okna :lol: :lol: :lol:

Terko, fakt prodávali ředkvyčky??? a vokurky??? .. a nevětrali přes vrata peřiny, náhodou?? :lol: :roll:

Tak já mám nervy taky, jenom jedny, a stačí, že NĚKTERÉ mě pořád pokouší i tady…že.,.víme kdo.. :evil: :wink: ..tak se na poradně neukazuju vůbec.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tei
1546
7.7.08 13:37

Katko, určo prodávali ředkvyčky a vokurku, aspoň to měli napísáno na tabuli u silnice.....
akorát jsem to asi nějak nepochňápala s těma peřinama.......
 http://www.sirmi.ic.cz/smajl/467.gif

No to víš, zavařené závity.....
A ještě ke všemu tu nějakej krypl vrtá a buší a stěhuj enábytek, kdesi nad náma a to už od asi půl sedmé.........takže už asi žádné nervy nemám.........leda bych se šla podívat vedle do kýblu, esli se tam nekoupou… :evil: :evil: :evil:

Holky, Klári, Kati, a ostatní, vy se chystáte na ten srázek? Já se obávám, že bych tam musela přijet „inkonginto“ a se zavázanejma rukama, jak mě občas svrběj…no se omlouvám, ale ten poslední týden mě jaksi nadzvedl, já byla bez icq a tak jsem občas jukala na poradnu.........no a koukala jsem, že i na stařenkách zavládla- pro změnu- nuda horší jak v Brně http://www.sirmi.ic.cz/smajl/13.gif

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2908
7.7.08 14:39

Tei…tož faldů mám dost a teď jak jsem zhubla, tak jsou prázdný a když chodím, tak nahlas mlaskají :-D fotky pak dodej, ráda mrknu ;-)
Na poradny už nechodím ani nakukovat…a že bych na něco reagovala, tak to mně vůbec nenapadá. Ty co o sobě píšou, že maj „největší srdíčko a jsou neúžasnější lidičky“, tak jsou nemníň tolerantní a celkově jsou některý debaty hnus. No a bývalý stařenky jsou úplně někde jinde. A dost o poradnách, nač to tahat sem, že…
Toho stěhovacího souseda teda nepřeju. My máme souseda, kterej můj poslední trimestr prozbíječkoval, potom po mém šestinedělí zase řezal asi obklady, cca 2 měsíce, teď zase něco kutá a vždycky u toho nadělá hromadu hluku a bince…taky radosti…
A teď mi to došlo s tím kýblem :-D blik…áááá to je úleva, jak se rozsvítí :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tei
1546
7.7.08 14:53

jak jsi zhubla? co já bych za to dala, ale mně mlaskaji a jsou hezky vyplněný :roll: :twisted:
pro dnešek se loučím, papapa a mějte krásný demn…tu se udělalo hezky, tak mažeme ven

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
803
7.7.08 18:41

Terko, myslela jsem tím, že to bude taková ta rodinka, co na plotě suší prádlo, přes vrata větrá peřiny a místo skel v oknech mají noviny.
Takový určitě prodávají ředkvyčky a vokurky :lol: :lol: :lol:

Šarpi, kdeže bys vzala faldíky :roll: Mělas pod nickem fotku Madlenky v lázních a při přibližném ohledání, jsem koukala, že jsi jako tyčka 8O ..s prsama… :wink: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1590
7.7.08 20:00

Kačko,když jsi psala,že tu lítám,tak to ještě nebyla až tak pravda,ale všechno se rychle změnilo…nejenže přijela na návštěvu teta Jíťa,ale k zasádrované švagrové přibyla její dcera se svým nabíječem a na večer se tu ještě zastavil Martinův brácha…uffff…teprve teď jsem se zastavila… http://www.sirmi.ic.cz/smajl/421.gif /> Terko na srazík se teda já osobně už nechystám…holky,kvůli kterejm jsem tam chtěla jet,tak nejedou,takže nemám co řešit. http://www.sirmi.ic.cz/smajl/123.gif …nemluvě o tom,že „parta z ostravska“ opravdu není moje krevní skupina…začaly by tam řešit poradnu a to by nedopadlo dobře. http://www.sirmi.ic.cz/smajl/115.gif

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2908
8.7.08 08:05

Kjaaaro…tak tos měla dobrej návštěvní den…

Tei…já prostě kojím a hubnu a nechci už, takže jsem taková vycuclá a s prázdnýma faldama.

Na sraz nevím, jestli mrknu. Jednak už zase nemáme auto a druhak máme ubytování stejně jinde, ale je mi to blbý třeba vůči Anýskovi, která měla dost zařizování. Tak nevím a neřeším to, nechám to koňovi…

Báby tak skleroza u mě vrcholí…jsem včera koupila výborný ovocný koláče a po příchodu domů mě začala honit mlsná, tak jsem upekla docela velkej ovocnej táč. No a hádejte co jsem teď našla v tašce ke kočárku…? :roll: :roll: :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tei
1546
8.7.08 08:22

Šarpi, tak to je gooool :lol: je teda fakt, že já jsem na tom sama dost děsně, ale co se týká žvance, tak to zapomenout ani nestihnu, páč to dřív zpucnu (naopak kolikrát spíš zapomenu, že jsem dotyčnou věc již požila a pak jí hledám....... :roll: :oops: )

Klári, tak to sis teda včera užila tepla (z toho lítání) rodinného krbu, co? :wink: Doufám, že teta Jíťa je milejší, než zní podle jména......a když jsi psala o nabíječi, to se dívka ale má, já bych taky potřebovala dobít (baterky :wink: )

Katko, koukám z okna a je tam hezky, to Ti asi dnes není pomoci.......nebo už dřevíčko spapal nějakej brouček? :wink:
My ho dělali u našich o víkendu a přežila jsem to relativně bez úhony, ale zato včera, jsem byla vytrestána, zas jsem vlezla na pivo na zahrádku a zadřela si do zadnice takovou obrovskou třísku, že když mě Petr operoval, tak u toho brečel smíchy...............miláček

A co Marci a Jaňula, jak se babky máte?

A KDYŽ JSME BYLY U TÉ SKLERÓZY, TAK VÁS ZDRAVÍM AHOJKY A DOBRÉ RÁNO VÁM PŘEJI :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2696
8.7.08 08:37

Ahoj stařulky,

tak jsem včera nějak nestíhala na net, děti jsem v neděli odložila na týden u babi a protože tu bylo pusto prázdno - jev u nás velmi nezvyklý- tak jsem se za nimi k té babi vydala :D :D

No a na net nějak nebyl čas. Teda číst jsem Vás přečetla, ale napsat jsem už nestihla. A musím říct, že příspěvky s okurkama mě neskutečně pobavily.

Jinak vlastě Terez dost, žes k nám našla cestu :D.

Tak holky asi prodám kočár nebo co. Malá se v něm začala vztekat, takže chodím po procházkách tak, že kopu kočár před sebou :twisted: a malá se nese :). Tak nevím jestli teď ještě má smysl kupovat šátek, když bude za chvíli chodit, ale včera jsem došla k babi totálně vyplivlá a jak to jindy jdu hoďku, tak včera jsem to cabrtala dvě :roll: :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
803
8.7.08 08:38

Ahoj bábrlinky,

Terko, máš recht, dneska se už dříví nevyhnu, a to můj milý pelášil opět s traktorem do lesa, pro další várku :evil:
Včera jsem mu vnutila telefon, kdyby se náááhodou, něco stalo..
a..opravdu se stalo, telefon mu vypadl a táta mu ho traktorem, co jel za ním přejel… :roll:
Takže teď je nejspokojenější, stejně měl telefon na dvě věci.. :?

Naše princeznička dneska ráno objevila kouzlo kuchyňských skříněk, takže mám v kuchyni hotovou opičí dráhu.

Včera navečer jsme jeli do PA, otevřeli sport A3 a mají tam dost velké slevy, tak jsme Rozince koupili super soupravu, růžovou a oranžovými pruhy, podobnou nosí Madonna :oops: :wink:
No a já chtěla božohodový tepláky..věřili by jste, že v dámským mají největší velikost 42 8O :evil:
Sakra, co máme nosit my, pořádný ženský??? :cry:

Kjaaari, tak to máš opravdu v chaloupce veselo :lol:
Víš jak to je, ryba a host třetí den smrdí… :wink:
Co záda???

Šapri, já na sraz opravdu nepojedu, jak jsme psala, kvůli tobě a Anýskovi mě to mrzí…těšila jsem se na vás…a Jindulu taky :D
Kdypak vyrážíte rodinko na dovču, v pátek??? A co kocouři, kdo se o ně postará?? Vezete je k rodičům???

Jani, jak vy marodi, je líp?? Doufám, že jo!!!

Marci, copak, kluci tě nechtějí uvlolnit místo u PC 8O
Na chlivičku je vyšoupni, ať víme, jak se s Týnkou máte, holky :wink:

Jinak jsem na tom stejně, jak Terka, žádný jídlo hledat nemusím, protože ho dřív zblajzneme :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
803
8.7.08 08:40

Jůůů Marci, já něž napsala ten román, jsi mě předběhla :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tei
1546
8.7.08 08:58

Tak to bude Rozinka taková Bejby Madonna :wink: , to máte na stáří vystaráno...... 8)
teda ale mě by asi švihlo, kdyby si Peťa přejel mobil.........až jsem se při té představě zapotila.......stál ho totiž asi 15 tisíc, neb má takovej ten mobilopočítačodiář........ :oops: (leda by si přejel ten služební 8) :lol: )

Marci, koukala jsem na vaše fotečky, vy jste s Týnkou ale kočky.........jak je veliká? Já myslím, že bys šátek asi ještě užila, když si představím, že já toho našeho mamutíka taky tahám........Eli má skoro devět kilo :oops: a 74 centimetrů aspoň, neb už vyřazuji i oblečky této velikosti :roll: ale zase je fakt, že my ještě chodit jen tak nebudeme, zatím se jen plazíme, jak paragán :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2696
8.7.08 09:04

Teri bude mít tak 9 kg, vážili ji naposled před 2 měsíci a takových 72-74 cm. No já nad tím šátkem fakt furt uvažuju. Jo a to chození to je jen mé tajné přání.
No ptala jsem se i naší šátkařky Janiny, tak uvidím.

Tak holky drakula je vzhůru, tak zas pádím. Nebo si na tom našem klouzavém korku rozbije nos.

Jo Terez a dík za pochvalu :D :D to po ránu potěší :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1869
8.7.08 13:03

Ahoj bábušky :D

Předně vítám Terku - AHOOOOOJ :D :D Teda, jak je možný, že se soupeř na zkoušku nedostavil 8O Že on se lekl :roll:

Marci - fotečky nádherný, jdem z nich vidět pohoda a že jste si to holky super užily :wink: ZÁVIDÍM :oops: Já chci takyyyy :D

Holky moje, u nás změny :evil: Kryštof už je v pohodě, lítá po bytě a dneska vyráží s tátou ven, tak budu mít klídeček. Já jsem zjistila, že nemůžu penicilin, bylo mi z těch prášků pěkně špatně a objímala jsem mísu :oops: Holky, mě bylo jak po pořádném flámu 8O A ucho - auauauau - pořád bolelo, tak jsem si dnes odvážně řekla DOST a šla si na 2 hodiny sednout do čekárny na ušní :roll: Diagnoza zánět a hnedka píchačka. Ani to nebolelo a úleva veliká. Teď už ho mám zase zalezlý a prý to může trvat i 2 týdny :evil: A k mé úlevě mi vyměnil antibiotika a v pátek pomašíruju zase k němu do fronty :roll: Holky, kam to zdravotnictví spěje :?: :?: :?: :!

Klárko - vidím, že sis včerejšek „užila“ :twisted: Teda, holka, záda ti nezávidím - ať to co nejdřív přestane bolet a jsi zase jako rybička :wink:

Káťo - takže dneska UŽ??? Odstrčila jsi okurky, položila lopatu na písek a vyfasovala sekyrku??? Teda ten Tomík tě ničííí :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová