Stařééénky... :o)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1869
8.7.08 14:16

Náš zlobr šel do hajan a navíc mám tento týden lehro, stará se tatínek :wink:

Navíc, jak mi včera šetrně sdělil, když jsem se ptala co bude k večeři, že on má OČR na Kryštofa a ne na mě :evil: :evil: :evil:

TAk ať si to užije :wink:

Teď gruntuje, aby to jeho matinku neskolilo :lol:

Já nevím co sem chodí, stejně u nás chytne jenom angínu :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1590
8.7.08 14:18

No já jsem teda marci makovice nedala a kupodivu spí…ťuky ťuk… Šátky a nosítka se mi líbí…mám od Kačky klokanku,ale kvůli tomu mýmu chrbátu ji stejně moc nosit nemůžu…jinak je to super věc,můžeš pak skoro všechno,když máš obě ruce volný…hmmm ťukání nepomohlo…už lítají věci z postýlky. :evil:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1869
8.7.08 14:20

žádná tchýně = dobrá tchýně http://img.mimibazar.cz/foto/i/45.gif

My jsme taky uvažovali o nosítku a nakonec jsme pořídili krosnu a nosí tatínek :wink: Náš prďola už lítá jako drak, ale v kočárku se mu naštěstí pořád líbí. Jinak ZÁSADNĚ chodí jinam než my a nabírá raketovou rychlost

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2908
8.7.08 14:22

Marci…blednu závistí… ;-)

No, mě tak štve, že jsem byla hr a napřed koupila drahej Vatanai a před měsíce už začalo být nepohodlný v něm Madlenku nosti. Až pak jsem zjistila, že na ty těžší děti už není ideální :? Kdybych to byla bývala věděla a zjistila si to včas, tak koupím Manducu hned a je klid.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2696
8.7.08 14:27

Tak mám taky dítě vzhůru :evil:

Šarpej já včera seděla do jedný do rána na netu, přečetla celou diskuzi o šátcích na poradně a pak jsem stejně psala Janině, okleštila jí ceno no a objednala jsem tohle, což jde
 http://www.nosenideti.cz/zbozi.php?…

Tak jsem zvědavá, já totiž teď doma nosím v prostěradle :oops: :oops:

Dám sem fotku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1869
8.7.08 14:29

Marci - šátek vypadá moc pěkně, takový veselý letní :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1590
8.7.08 14:31

Tak stařenky já mizím…už letěla i chůvička…tak snad bude ještě fungovat…čusík… http://www.sirmi.ic.cz/smajl/478.gif

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tei
1546
8.7.08 14:31

Babkyyyyyyyyy,
jak je možné, že to naše na smrt unavené dítko, jakmile se dotkne zádama postýlky, tak je čilá a po únavě ani stopy? Já už dneska žvatlám jak dementínek, připadám si (krom toho, že i já na sobě pozoruji počáteční stádia rozkladu- děsně mi loupe kyčel) že už jsem totálně senilní a jen mi chybí si tahat kačenku na provázku, po náměstí na procházku :twisted: Pomoooooooooooooooooooc

Jo tchýně, to je kapitola sama pro sebe........já mám tchýni hodnou......ale je z jiné galaxie a tak je to takové prapodivné.....no asi to neměla v životě moc jednoduché (ona sama trochu jednodušší asi bude- a moc se stydím za to, že to takhle vidím, navíc vychovala super chlapa a mně bezva manžela :wink: ) a kord teď.....
Nechci vás tím zatěžovat, ale nějak se musím vykecat, je mi celej den dneska nějak smutno, manža má tatínka už asi 4 měsíce v nemocnici a bohužel, už i na IKEMu mu nedokážou pomoci…takže i když stále doufám, že to nějak překoná, nevím, pomalu ztrácíme naději, začali mu píchat morfium, aby neměl bolesti…holky tak je to asi v háji…a to je mu 56 :! :cry: :cry: :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2696
8.7.08 14:32

No a takhle jsme nosily doma už v KVĚTNU 8O , ale furt jsem si říkala, nepotřebuju ho ven, nepotřebuju ho ven

A jak to dopadlo :roll: :D :D

http://tinka.wbs.cz/293.jpg

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2696
8.7.08 14:34

Tak mizím taky. Pa pa

Terezko a Vy se držte.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1590
8.7.08 14:38

Ahoj Terko…to s tchánem je mi moc líto…vím jaký to je,máma mi zemřela když jí bylo 51let a mě 21…drž se…držím palce.
Marci…moc vám to holky sluší… :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tei
1546
8.7.08 14:44

Holky díky, jste moc hodný, co já, já to nějak zvládnu, i když tchána mám ráda, je s ním legrace.........

Marci, supr fotečka, bych neřekla, že ai bez šátku to jde takhle prímově…a koukám, že Týnce taky šátek chutná (respektive bude chutnat :wink: )..Eli je na něm taky stále přisátá :lol:

dnes taky mizím, mějte krásný zbytek dne......

P.S. A Tobě Jaňulo, ať už je konečně dobře

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
803
8.7.08 18:58

Ahoj ženy,

Terko, s tchánem je mi to moc líto, život je nespravedlivý, a nikdo mi nevymluví, že to není pravda. Mně odešel tatínek v 54letech.. :cry:
Držte se…

Marci, prostěradlo super, umět ho zašněrovat, pustím se do toho taky, už nevím, jak na trapiče :evil: Šátek jsi si vybrala nádhernej!!!

Já se chystám s kočárkem na reklamaci, tak jsem napnutá, co mi v obchodě poví. V záručním listu je napsáno, na co se záruka nevztahuje, ale napsaný, tam je skoro všechno, tudíž vůbec netuším, na co ta záruka, vlastně je 8O :cry:
Ale měsíc bez kočáru, to bude mazec.

Šarpi, ty nejsi špion, ty jsi super špion :lol:
Naše Dorota je děsně lekavá, na ní houknu a ta snožmo odskočí půl metru daleko :lol:
A co ti kocouři ve skříni dělali, to se schovávali, nebo chtěli mít „chvilku pro sebe“??? :oops: :wink:

Jani, koukám, humor je zpátky, takže je ti už líp. Snad tě neskolila návštěva tchýně, to by mě fakt nas… :evil:

Kjaari, co záda a návštěva??
Jak že děláte ten odvar z makovic??? Prosím recept na dvojitou dávku :wink: 8)

Jinak si musím postěžovat, Tomáš vůbec neví, jaký poklad doma má :evil:
On moc dobře věděl, proč si vybral mě,žádná lundra hubená blonďatá, by mu tady nemakala :! :! :!

Bábrlinky, asi se s váma rozloučím, jelikož mě oět čekají zítra OKURKY :cry: , takže se nejspíš ozvu, až skončí okurová sezona :?
Jestli náááhodou domluvíte sraz stařééének, nečekejte perník z Pardubic, ale sklenice okurek :D
 Nazdar

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2696
8.7.08 20:25

Kati šněrovat se učím podle www.isatek.cz

a šátek je to froté :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2696
8.7.08 20:27

tak špatně :oops: :oops:
www.isatky.cz

nějak nestíhám icq a psát sem :oops:

jo a je to úvazy a způsoby nošení, to co mám na fotce je jednoduchý kříž a už umím i koníka, to jsem chytrá co :oops: :oops: :roll:

to víš nouze mě naučila jsem vymýšlela a vymýšlela a vyšlo z toho prostěradlo :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová