Stařééénky... :o)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6927
10.7.08 21:20

je, to vubec ne :lol: :lol: ja jen videla jak vas hafik kouli ocima a co dela Bara a musela jsem se smat. V pohode :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2696
10.7.08 21:20

nespinká ani omylem a vždy když se natočím k pc velice nahlas dává najevo jak se jí to nelíbí

ne ne jindulka je v Karlových Varech

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1869
10.7.08 21:23

Marci - no teda, ta se má - Jindula. Jeli si užívat na fesťák??

Masožravko - na kolik má Bára???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2908
10.7.08 21:31

Jonasko…joooo Dara veVM, to je aspoň kšeft, tam já vždycky naslintám kýbl a většinou odjíždím s něčím, co zaručeně Madlenka potřebuje 8) :oops: V kočárkách tam mají super výběr, už tam mám vyhlídlý golfky (značku si nepamatuju :-* ) a pro autosedačku tam určo taky pojedeme, máme taky vyhlídlou ;-)

Jestli nám začne dítko usínat v 10m samo a v pohodě, tak to bude prima. Majďula sice usne v pohodě, ALE jedině s náma v obýváku, ideálně ve svém houpacím křesílku. To teda na dovču neberem :twisted:

Katy…nooo, auto jsme měli zprovozněný a přes víkend jsme s ním jezdili,ale v pondělí ho manžel odvezl do servisu a ještě se tam musely dodělat nějaký věci :roll: Jejich cena mě vyrazila dech a mělo to být do dvou dnů hotové, takže od pondělka si pro něj zítra odpo manžel jde… :evil:

Manducu posílali v PO, tak zítra jdu na poštu, jestli ji přes poledne nepřivezou.

Téééda Marci, ty jsi už kecalka, hezkýýýýý juch juch hop :-D Já jak se poslední dobou přiblížím k PC, tak z Majďuly je meluzína, takže nejak moc nestíhám…

Jo a grilovačka byla super, kamoš nás zase odvezl domů a mám nacpaný faldíky a jsem zase trošku vymluvená :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6927
10.7.08 21:31

jonaska: co nakolik?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2908
10.7.08 21:35

Cha, prej předešlý příspěvek upraven 1×…to tak, 3× jsem do toho lezla a ještě tam určo mám nějakej kiks :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6927
10.7.08 21:36

Kolik ji je?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2696
10.7.08 21:40

Myslíš že by je pozval sám velký Bartoška? :D

Ne ne jeli za příbuznýma. A na RAdhošti se jim líbilo ale prý tam byla spusta lidí. No Nat to nevadilo, ta to prospinkala v šátečku :wink:

Mě ta holka snad neusne :evil:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1869
10.7.08 21:40

masožravko - mělo tam být a kolik jí je :oops: :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2908
10.7.08 21:42

…a mně se nedaří odhlásit, tak tu MUSÍM nakukovat :-D

Marci…a jak to máte s denním spaním? už lepší? Nám teď Majďula začala dobrovolně usínat i doma a o hodinu dřív než byla doteď zvyklá…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6927
10.7.08 21:43

taky se mi nekdy stane, ze v hlave mi bezi veta a to c napisu nema hlavu ani patu :lol: , na materske je to pochopitelne :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1869
10.7.08 21:45

Marci - nejvyšší čas na makovicový odvar :wink: Ale co by je Bartoška nepozval na nějaký mejdánek :wink: Alespoň by si to tam užili :lol:

Šerpej - já tam taky strašně slintám :oops: Hodně si čtu diskuzi na MMB o kočárcích a potom když jedeme kolem tak se jdu do Dary podívat jak vypadají v reálu. Někdy je to sakra rozdíl :roll: Júúúú, já chci taky na grilovačkuuuuu http://img.mimibazar.cz/foto/i/7.gif

Holky, já píšu jak tatar, ale už nemám sílu to po sobě číst :oops: :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1869
10.7.08 21:47

Masožravko - už vidím metřík, teda ty už máš doma velikou slečnu :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6927
10.7.08 21:47

jen o par mesicu :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1869
10.7.08 21:52

POkud dobře počítám tak o 6 měsíců a týden :wink: snad je to dobře, úplně cítím jak mi mozek odumírá :cry: 8O

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová