Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Zdarééééc…zdravím z rozkopanýho rozpálenýho Brna a zubím se vesele na celej svět ![]()
Docela jsem se pobavila, ale Klára se k nám vleze i s velkejma prsama
Kocoury k vám nevezu, chudáčci moji tlustí, to by dopadli ![]()
Tak Madlenka durch prokadila autosedačku
Ale jinak zvládla cestu výborně, užila si v Brně dědu a ukázala dásně panu zubaři
A jen jsme došli domů, tak si sama vlezla do cestovní postýlky a skočila šipku dolů aniž by tam byla deka
Hned taky vyhnala kocoury od granulí, takže ti si nakřečkují granule za škraň a jdou futrovat jinam než je dítě a hlavně zadkem k ní, chudáci, takhle nám brzo zhubnou do normální váhy…
Jaňulo…a tak to jo, to už se chytám, to jsem tě párkrát na stařkách zachytila ![]()
Jinak u nás v bytovce polovina bytu v pohodě a je tu příjemně, ale ložnice a pokojíček
to je mazec. Jinak včera u nás stejná hrůza bouřka jako minulý týden, vichor zhor a liják…
Katko…ovečka Šón
je super
já se občas dívám na studio kamarád
![]()
Neudržím myšlenku do jednoho příspěvku
Jani…doufám, žemalej bude brzo v poho…moc držím pěsti, bobulka malej…
Ahojík Šarpi,to je super,že se zubíš na celej svět…tak to má být. http://www.sirmi.ic.cz/smajl/26.gif Jen jsem zvědavá,jak dlouho ti to vydrží… http://www.sirmi.ic.cz/smajl/92.gif /> No jináč su stařuchy ráda,že jste se na moji adresu pobavily…ale pořád to být nemusí… http://www.sirmi.ic.cz/smajl/123.gif /> Tak stařenky užijte si klidnej víkend…čusík… http://www.sirmi.ic.cz/smajl/478.gif
Báby zvědavý
- Jindulku pozdravím.
Jani - psala si to Ty - opět stařecká demence - zuby mě taky napadly, nemá ani jeden, a dnes když jsem ji přejela po dásýnkách si to nenechala líbit a to jindy drží a nechá si je drbkat.
Kjaaari - my se nepobavily na Tvou adresu, bavit by ses měla spíš Ty jak jsme slepé
![]()
Holky víte jak dopadlo moje uklízení? Z uspávání Týnky jsem byla tak hotová, že jsem spala 2 hodiny s ní
ALE když jsem se vzbudila, tak můj starší syn říká: mami já jsem Ti tu koupelnu uklidil, když si byla tak unavená. Holky tak jsem šla kouknout, ať ho můžu pochválit a málem jsem sedla s odpuštěním na prdel. Vypulírovaný všechny skříňky ( a že jich tam mám, mám velkou koupelnu), poličky zrcadlo. …No až jsem zamáčkla slzu. Takže jsem teď jen vytřela, a utřela prach, šla kouknout sem a půjdu hají, protože předpokládám, že už všechny spinkáte.
Tak dobrou noc
![]()
Marci, tak já rozhodně nespím..
..ještě zavařuju okurky..tak kdyby nááhodou některé z vás došly, stačí písnout… ![]()
Odpolko jsem si užila nakupování v Globusu..sakra, lidi snad nic jinýho nedělají, že nakupujou a žerou..
A ještě jsou k tomu protivný ![]()
Šarpi, takže máš „americký úsměv“
![]()
Já se nějak k zubákovi nemůžu dokopat
, a to potřebuju udělat korunku, ale bojím, bojím… ![]()
Madlenka bude pěkný číslo
, ale chudáčci kočičáci… ![]()
Když příjdu k babi, tak se všechny kočky rozutečou, jen když vidí Rozárku.
Tak já mizím, nebo ty okurky rozvařím… ![]()
Krásný víkend bábrlinky ![]()
Bože Kati teď zavařuješ?
Ty si ďábel
![]()
Jo a koukala jsem na poradnu, je tam po nás stařenkách sháńka. Tak si říkám jestli nejsme ošklivé, že jsme jim zdrhly
![]()
Tak a vážně jdu do hajan.
No jo Marci,to je vlastně pravda,přece jen se na vás to stáří už podepisuje… ![]()
A teda klobouk dolů,máš šikovnýho chlapáka…to se mi nestalo a asi ani nikdy nestane…jsem ráda,že povozí a chvilku si s malou pohraje.Teď je na měsíc v německu na brigádě…jen ať ví,co je to práce.
Kači ty dneska asi frčíš na duracel,jinak to není možný… ![]()
A to že je po nás scháňka jsem si taky přečetla,ale tak nějak mi to nevadí…obzvláště když vidím simoniny příspěvky.
Tak a já už taky frčím do hajan,to zase bude noc,malá sebou mele v postýlce a pořád kňourá…zuby zatracený.
Tak se mějte a smějte. ![]()
Ahoj bábrlinky, zdraví vás okurková královna
,
právě mi volala sousedka, neuhádnete proč
. Ať si prý příjdu pro OKURKY
. Asi jsou na mě všichni domluvený ![]()
Takže u nás začala okurková sezóna ![]()
Kjaaari, na duracel ne, ale dala jsem si vínko, ať mi to jde od ruky..
.
Marci, máš šikovnýho synka
. Mně včera tahala Rozka za kabel od žehličky, tak jsem se jí snažila vysvětlit, a´t si dá ještě voraz, že až to po ní budu doopravdy chtít, tak bude nejspíš zdrhat ![]()
Zavřete oči, odcházím…jdu se ponořit do vany s okurkama ![]()
Nazdárek stařenky…
tak jak je při sobotě? U mě teda nich moch…zase mě berou záda…ach jo…
No Kači ty jsi teda šikovná hospodyňka…to z tebe Tomínek má určitě radost.
A kdybys měla těch okurek málo,není problém,zařídíme zepár bedýnek navíc… http://www.sirmi.ic.cz/smajl/112.gif
Ahoj stařenky ![]()
Jak to jde při sobotě???
Teda Káťo z tebe už se musí kouřit
Já pro tebe sice nemám okurky, ale mohla bych být odběratel finálního výrobku, co ty na to
![]()
Marci - pořádně si to dneska s Jindulkou užijte a dej nám sem potom fotečku ![]()
Holky, noc hrůza, malej chytil záchvat kašle, tak jsme ho na střídačku nosili, teď ho má zase, nosí Pavel. Jinak to vypadá, že snad léky zabraly, no uvidíme co přinese čas. Já se potím už několikátý den a pociťuju nůž na krku, neboť v pondělí musím být jako rybička - Pavel jde do práce ![]()
Jinak nejvíc mě štve, že ty antibiotika pro malého musí být v ledničce
Kdo toto vymyslel
Tak mu je nejmíň půl hodiny předtím vyndám, odliju dávku a čekám až alespoň trošku zteplá ![]()
Tak, jdu Pavla vystřídat ![]()
Ahoj stařulky,
písnu večer, teď jsem na kompu u kluků a už mrčej. Jen odkaz na naše fotečky s Jindulou, koho zajímaly
![]()
Ahoj stařulky,
písnu večer, teď jsem na kompu u kluků a už mrčej. Jen odkaz na naše fotečky s Jindulou, koho zajímaly
![]()
Ahoj stařulky,
![]()
Ahoj babiny ![]()
Jonasko…tak ať je malej brzo vpohodě, moc držím palce.A je fajn, želéky zabraly,tak snad mu bude brzo líp
Katko…no ty jedeš…okurčičky, ale až se zima zeptá, tak ukážeš sklep plnej okurek
Tak ať to jde od ruky a co nejmíň sousedů, který tě budou chtít podarovat dalšíma okurčičkama ![]()
Já jsem dělala letos jen jahodovýa třešňový marmelády a ještě jsem v rámci výuky nechala čistit a vypeckovávat sestru
Pokud budou meruňky, takjsemochotna jei sama vypeckovat ![]()
Marci…fotky jsou super, dětičky jsou krásný a všem vám to sluší
Jo amáš šikovnýho syna a gentlemana, to je nádhera:-)
Kláry…pěkně s těma zubama bojujete
tak ať se brzy malá zubí ![]()
Katy…americkej úsměv sice mám, ale ten zub už o tom neví bo je po revizi ![]()
Manžel říkal Majďule, že by si mělanechat narůst aspoňjede zub, aby si hohla sama otevřít pikslu s džusem ![]()
Jinak my jsme začali krutě bojovat s jídlem
Zelenina tak 5 lžiček, a tojsem vyměkla a koupila Hipp
a přesnídávka škoda mluvit. Ale oč méně jíme, o to jsme aktivnější, takže už Magďula klečí na kolínkách vzpřímeně a ručkama se drží něčeho před sebou a dneska začala zkoušet z tohoto kleku vstávat. Špatný bylo, že vkočárku a málem vystoupila za jízdy…
Děcka já jsem ukecaná baba, ale zrovna mám záblesk a daří se mi reagovat na vše
tak toho využívám a zítra celej den nic nenapíšu
až večer
možná ![]()
Tak dobrou noc a krásnou neděli ![]()