starší matrace

384
6.10.05 13:17

starší matrace

Ahojky,
dostala jsem od známé postýlku i s matrací,kterou bych si chtěla nějakým způsobem vyčistit.Ale nevím jak na to :oops: Nemáte s tím některá zkušenosti?Také jsem přemýšlela,že ji dám do čistírny,ale nejsem si jistá zda mě ji tam vyčistí.Prosím poraďte nezkušené,ale čistotné mamince :)

Předem díky.Paulinka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
131
6.10.05 13:32

Matrace

Ahoj,
taky máme starší postýlku, ale matraci jsem koupila raději novou… Nevím, jestli jde nějak vyčistit, ale měla bych strach z používání chemie pokud by to nebylo profesionálně vyčištěno v čistírně a po jiném mimču (pokud by nebylo moje) bych matraci taky nepoužívala…
Tak nevím, asi jsem ti moc nepomohla, že ?

Měj hezký den
Veronika

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1029
6.10.05 14:09

Ahoj,
taky budeme mít postýlku starší, darovanou a do matrace určitě zainvestujeme a koupíme novou. Matraci by možná v čistírně vyčistit zvládli, ale ta používaná chemie by pro mimčo určitě nebyla to pravé ořechové.
Takže jsem neporadila - ale alespoň názor by byl. To se snad taky počítá. :D

Tobia + Fazolka 26+6tt

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1535
6.10.05 14:09

Ahojky,
též jsme dostali postýlku starší a matraci koupili novou…řekla jsem si, že už takhle jsem ušetřila na postýlce… ptala jsem se jen v jedné (menší) čistírně, kde mi řekli, že matrace nečistí…
Pa a zdravého mrňouska :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1468
6.10.05 14:16

Ahoj Paulinko,

také máme starší postýlku. Manžel ji obrousil a znovu nalakoval. Matrace však byla pročuraná a proleželá, a tak jsme raději koupili novou. Pevná s kokosovým vláknem a snímatelným potahem nás vyšla na 800. Myslím, že je to dobrá investice.

Beruška

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
384
6.10.05 14:21

Děkuji holky za rady a myslím,že bude také rozumnější koupit novou.Přeci jenom to mimčo ze začátku tráví nejvíce času v postýlce,na rozdíl od nás :lol:

BeruškaLosík:Prosím tě a kde jsi koupila tu matraci?Je to dobrá cena.

Mějte se holky,papa Paulinka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
853
6.10.05 15:18

ahooj my kupovali matraci také novou a to polokokosovou z polska za 400kč jinak matrace se sem většinou odtamtud dováží

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
107
6.10.05 15:24

Ahoj,ono záleží na tom, z jakého materiálu ta matrace je.Pokud je molitanová,tak ji můžeš vyprat ve vaně-napustit vanu,přidat nějaký šetrný prášek k dětské pokožce (raději méně), ponořit a promačkat.Nikdy jsem to nedělala (asi to bude dřina,potom z toho tu pěnu dostat),ale tento postup byl napsán u matrace,kterou jsme malé kupovali.
Jinak čistírnu bych také nedoporučovala,přesně jak psaly holky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2114
6.10.05 16:39

Ahoj, my sme si matraci ve starsi postylce vycistili. Presne lezela 3roky na pude nezabalena i s postylkou. Nase matrace ma snimatelny povlak ale ten sme se neodvazili sundat a vyprat pac mi bylo temer jisty ze uz to na ten molitan nenandame. Takze to manza cele vycistil kartacem a vodou s (presne nevim ale bud jar nebo cistic na koberce) nijak to neoplachnul a nechal uschnout. Zadny problemy nam to doted nedela jen byla nevedoma chyba ze sme tu postylku neobrousili a nenatreli pac se ted loupe a mala ma plny ruce oloupany barvy takze v nejblizsich dnech na to vlitnem. Sany.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1468
6.10.05 20:59

Ahoj.
Já jsem z Ostravy, ta firma je místní. Má i zásilkový obchod přes internet - www.sambaby.com. Kupovali jsme se slevou - jo známosti. Matrace je celokokosová - má kokos z obou stran a určitě je dovezená z Polska. Zkus se podívat i do obchodů u vás. Pokud budeš pro mimiska kupovat i další věci, je to fajn po internetu. Přibližně od 2000,– - 2500,– se neplatí žádné poplatky za dopravu a balné.
Beruška

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky