Starý RP a nový RP - přechod

2
23.10.12 09:47

stary RP a novy RP prechod

Dobrý den, jsem ve čtvrtém měsíci těhotenství a momentálně máme doma jedno dítě, které má 2,8 roku. Vyrídili jsme si přechod ze starého systému RP na nový. Jde mi o to, že jsme to meli vyřízené už 10.9 a opět nám nepřišel zvýšený RP 11 320 kč který nám vypočítali. Může mi nekdo s jistotou ríct do kdy od podani zádosti o zvýšení RP mi musí přijít nový RP. Někde jsem četla, ze hned následující měsíc, ale uz to nemůžu nikde najít. Děkuji :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
101804
23.10.12 10:04

Ano, už by měl přijít ten zvýšený.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1985
23.10.12 10:10

Přímo na tom formuláři se určitě zadávalo, od kterého měsíce chceš posílat zvýšený RP… takže pokud jsi to podávala v září s tím, že chceš již od září a v říjnu Ti nepřišel zvýšený, tak je něco špatně. Mmch, dojde nějaký dopis domů s potvrzením nové výše RP?? Já to podávala minulý týden s tím, že chci zvýšení od října a nevím, jestli nějaké potvrzení dojde poštou?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
23.10.12 17:19

Ahoj, dneska mi prislo vyrozumeni, ze to mam zvysene od 10 mesice takze vyssi RP mi prijde az pristi mesic, asi jsme se tam spatne domluvili. A co se tyce tebe tak ti to vyrozumeni prijde taky. Ja tam kvuli tomu musela minuly tyden volat, aby mi to vubec prislo. Vsude maji bordel tak jak v cele ČR :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
291
23.10.12 21:12

@ladama349 Urcite si tam znovu zajdi.Maji tam binec asi.Ja jsem vyrizovala minuly tyden a taky cekam na dopis, jestli je vse O. K.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat