Státnice - již zítra a já se hroutím

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
31.5.22 16:23
@Modesta píše:
Tak co, holky, jak jste dopadly? Já to dala. Komise byla strašně hodná, pěkně jsme si popovídali. Předseda komise povídal, že nechápe, proč mi vedoucí bakalářky vytýká to, co mi vytýkal, každopádně jsem si to obhájila a mám pokoj. Nemít 4 děti, šla bych dál. Takhle se už těším na to, až budeme zase trávit celé dny na hřišti a dělat bábovky a honit se…

Manžel se taky těší, že se život vrátí do starých kolejí

Doufám, že jste všechny dopadly jako já.

Obrovská gratulace!!!

• Citovat
  • Upravit
44228
31.5.22 18:36

Gratuluji všem, kdo to dnes má :kytka: Mám to taky úspěšně za sebou :andel:

Byli hodní, ale během dopoledne jsem viděla aspoň 3 lidi, co nějakou zkoušku neudělali. Během příprav jsem vnímala za sebou jednu takovou neúspěšnou státnici, zkoušející opravdu dolovala, jestli dotyčný tématu rozumí nebo ne.
A měla jsem šťastnou ruku. Z těch 68 okruhů, které jsem na dva předměty měla, jsem si vytáhla 4, které jsem měla více méně uchopené.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44228
31.5.22 18:41
@Modesta píše:
Tak co, holky, jak jste dopadly? Já to dala. Komise byla strašně hodná, pěkně jsme si popovídali. Předseda komise povídal, že nechápe, proč mi vedoucí bakalářky vytýká to, co mi vytýkal, každopádně jsem si to obhájila a mám pokoj. Nemít 4 děti, šla bych dál. Takhle se už těším na to, až budeme zase trávit celé dny na hřišti a dělat bábovky a honit se…

Manžel se taky těší, že se život vrátí do starých kolejí

Doufám, že jste všechny dopadly jako já.

Taky mi oponent diplomky v posudku vytkl to, co vedoucí pochválil ve svém hodnocení :mrgreen:
Beru to s nadsázkou, je to jejich práce. U obhajoby byli oba hodní.

Taky se těším na to, že budeme zase normálně žít :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6079
31.5.22 21:09

@Pears206

Taky moc gratuluji. My jsme byli tři a otázky nám vybírali členové komise. A snažili se, aby byly co nejblíže bakalářské práce. Takže mě třeba jedna otázka zabrala 10 minut, protože jsem ji měla skoro probranou už v obhajobě…

Manžel se mě ptal, jestli nechci zkusit toho Ing :lol: tak to ani omylem. Kdybych tenkrát nebyla blbá a udělala školu hned, mohla jsem to zvládnout. Takhle mi zůstane jen ten b*bec 🙂

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24868
31.5.22 21:10
:kytka:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44228
31.5.22 21:53

@Modesta Třeba se odhodláš, až děti trochu odrostou :kytka: Není všem dnům konec a výhoda je, že můžeš navázat kdykoliv. Není žádný časový limit.

Taky jsem studovala až v dospělosti na RD a říkám si, že to tak mělo být. Žádné, že to mělo být dřív, pro mě neexistuje. Po maturitě jsem měla práci na pozici odpovídající tehdejší kvalifikaci, ale změnily se zákony a na tuto pozici musí být už aspoň VOŠ. Dnes bych ji se svým vzděláním mohla opět vykonávat(Bc. stačí). Brzy jsem odešla na první MD a další navazující rodičovské dovolené. Až při třetím dítěti jsem si uvědomila směr, kterým chci jít. Příbuzný obor tomu mému původnímu(sociální správa/specka).

Všechno má svůj čas. A stejně to mám i s prací. Děkuji vyšší moci covidu, že jsem tenkrát nemohla vzít nabídky, které se ke mně hrnuly. Musela jsem být s dětmi a studovala jsem. Kdybych něco z toho vzala, nejsem dnes tam kde jsem.

Neohlížím se za minulostí. Snažím se žít přítomností a věřím lepším zítřkům.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
31.5.22 23:13

@Modesta

Tak jsem to zvládla a můžu říct, že mnohem lépe než jsem čekala! :) Nebylo to nakonec vůbec tak hrozné..ráno nějaké holky vyhodili, ale řekla sem si, že do toho dam všechno. Vybrala jsem si ty nejlepší možné otázky a obhajoba dopadla taky dobře. :)

Zakladatelka

• Citovat
  • Upravit
44228
1.6.22 03:27
@Anonymní píše:
@Modesta

Tak jsem to zvládla a můžu říct, že mnohem lépe než jsem čekala! :) Nebylo to nakonec vůbec tak hrozné..ráno nějaké holky vyhodili, ale řekla sem si, že do toho dam všechno. Vybrala jsem si ty nejlepší možné otázky a obhajoba dopadla taky dobře. :)

Zakladatelka

Gratuluji :kytka:
Pro mě bylo nejhorší dokopat se a obětovat víkend plus pondělí tomu naposledy se nadechnout, projet znovu všech 68 okruhů a pročíst příslušné zákony, jestli někde není nějaká změna. Měli jsme i kazuistiky, na to se úplně připravit nedalo. Ale vytáhla jsem si takovou, za kterou jsem mohla vidět aspoň podobně konkrétní dítě od nás. Taky jsem si říkala, že teď nebo nikdy. I u samotných státnic.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6079
1.6.22 07:58
@Anonymní píše:
@Modesta

Zakladatelka

Moc gratuluji :) tak nám to nakonec vyšlo všem, co jsme tu psaly. Mmch je to divný pocit :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6079
1.6.22 08:07

@Pears206

No to víš, já objevila, že existují online hry a na jednu takovou se dala. Původně z Ruska, hráči z Ruska a Ukrajiny to hráli i na našem serveru a lidi z ČR akorát nadávali a fňukali, jak to je strašně nefér…

No tak jsem se naučila taktiku a docela jim zatápěla 🙂 bavilo mě to přesně do chvíle, než jsem zjistila, že rok je v háji a já si budu muset školu prodloužit. A ročník po nás už měl počítačovou grafiku a to bylo neuvěřitelné síto. Kam se na něj hrabala matika. Musela jsem si školu prodloužit o 2 roky, protože jsem grafiku 1 opakovala (pak jsem musela dát ještě navazující 2).

Takže u mě za tím je pouze a jenom moje blbost. No ale zaplatila jsem za ni a poučila se. Mmch kdo došel k bakalářské zkoušce, tak ji udělal. Z tohohle ročníku všichni, ale došla tam pouze 1/3 lidí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí

Petr, Ida a miminko

• (3.7) + 3 recenze