Stavební spoření "pro dítě"
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
- Citovat
- Upravit
Tady to je ale kecalek. Správných imformací aby tu člověk pohledal pod lupou…
Ale je sranda, jaká diskuze se dá udělat na téma tak jednoduchého produktu, jakým stavební spoření je.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
webdesign3000 píše:
Tady to je ale kecalek. Správných imformací aby tu člověk pohledal pod lupou…Ale je sranda, jaká diskuze se dá udělat na téma tak jednoduchého produktu, jakým stavební spoření je.
Tak se vyprs designere… mě všechny ty info docela pomohli a jsem ráda, že nejsem emiminu lhostejná…Ale pokud máš jen a jen ty, správné informace ohledně stavebního spoření tak přispěj a nerýpej…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak to nevím, jak se tím můžeš řídit, když někdo řekne NOC a jiný DEN… Vždyť tu jsou naprosto protichůdné informace.....
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
webdesign3000 píše:
Tak to nevím, jak se tím můžeš řídit, když někdo řekne NOC a jiný DEN… Vždyť tu jsou naprosto protichůdné informace.....
Tak tímhle fakt každýmu pomůžeš!!!
Prostě každej napsat, co ví nebo odhaduje a zakladatelka si z toho vybrala, co potřebovala a rozhodla se podle svýho.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
A proč bych měl každýmu pomáhat? Kdo chce, abych mu pomohl, tak mu pomůžu a vše vysvětlím, ale ne přes net, tady dávám jen obecné informace.
Nejvíc přes net ti pomůžu, když Ti řeknu, aby sis našla odborníka, se kterým své finance budeš řešit.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
webdesign3000 píše:
A proč bych měl každýmu pomáhat? Kdo chce, abych mu pomohl, tak mu pomůžu a vše vysvětlím, ale ne přes net, tady dávám jen obecné informace.Nejvíc přes net ti pomůžu, když Ti řeknu, aby sis našla odborníka, se kterým své finance budeš řešit.
Hele ale já přece nechtěla s nikým řešit přes net svoje finance, položila jsem jednoznačnou otázku dostala několik jednoznačných odpovědí a pokud tu pak někdo přemýšlel nad výhodností či nevýhodností SS tak to je prostě bonus diskuze. Tady se prostě disktuje a tak to beru…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Lacenko, přesně jak píší holky, na děti lze uzavřít stavebko a spořit a po 6 letech peníze vybrat a použít na cokoliv.
V dnešní době, za stávajících podmínek, je to stále výhodná forma spoření. Zvlášť pro ty, kteří si chtějí vzít v budoucnu úvěr na bydlení. Stavebko totiž už v den uzavření smlouvy fixuje úrokovou sazbu, která se po celou dobu splácení úvěru nesmí změnit. Což je obrovská výhoda proti hypotékám, u kterých vlastně vůbec nevíte, kolik nakonec zaplatíte. Znám lidi, kteří svým dětem uzavřeli spoření na milionové cílové částky. Právě proto, aby jim v budoucnu zajistili možnost výhodného úvěru. Ale to není Váš případ
JInak ohledně těch spořících účtu bych byla taktéž obezřetná. Zrovna nedávno jsem si jeden založila s tím, že tam budu mít 3procentní úrok, s čímž jsem byla celkem spokojená. Za měsíc prok změnili na 2,25%, což už je o ničem