Ideální stavebnice pro 4 letého?

970
8.5.25 14:49

Stavebnice pro 4 letého

Dobrý den, krom klasického lega a magnetické stavebnice (máme Coblo) doporučíte nějakou stavebnici k narozeninám pro 4 letaka? Budou se na to skládat 2 babičky, tak klidně něco dražšího.

Moc děkuji!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1830
8.5.25 15:10

Jsou takové stavebnice, odstupňované podle věku kluka, měli jsme kdysi jednu z těch jednoduchých. Když se to správné složí/jsem na to mírně momentálně zaostalá, nesložím ani podle návodu nic/, tak to bliká, houká, svítí atd. Jmenuje se to Boffin. Plus jiné číslo a k tomu odpovídající cena. Zeť s vnukem si velice vyhráli. Šikovné dítě si to složí později samo, má to varianty. A taky byl náš favorit dřevěná vláčkodráha v boxu z umělé hmoty. To je prakticky nezničitelné a kombinovatelné. Ještě jsme měli něco jako velké lego, ale byla to tematická sada /hasiči, záchranáři, policajti/, vypadalo to po sestavení jako budova s vozidlem a dala se do toho dát i baterka, aby to svítilo. Tam na název už fakt nesepínám. Nabídka byla z Mimibazaru. Zde se prodávají i nové hračky. Konkrétně tu poslední jsem nikdy v obchodě neviděla, tu jsem objednala tady…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2769
8.5.25 16:39

V tomto věku asi Lego duplo, prostě rozšířit sbírku o to co ještě nemáte - zvířátka, auta, abecedu, výběr mají dobrý. Když nechas krabici a schovas návod, ještě to pak za hezké peníze případně prodás.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ounou
8.5.25 17:14

Boffin je sice od 8, ale je výborný. Syn má oblíbené i obyčejné Kaple. Ještě u nás má úspěch cokoliv od Teifoc (cihličky, míchá se malta a skládá, pak výrobek zaschne). Ještě jsem viděla dřevěné Walachia, ale ty zatím nemáme vyzkoušené.

• Citovat
  • Upravit
1845
8.5.25 17:42
@Ounou píše: Více

Rozhodně nedoporučuji Walachia - sruby, rouběnky. Nemají stabilitu! Vyplázla jsem 1500 Kč nanic!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
970
8.5.25 17:45

@K. Rocánková dupla máme právě několik sad, syna už to tolik nebaví

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Snopy123
8.5.25 17:51

@Pe.M.1 on ještě běží MMB? To je super. Jeho éra s MMA byla tak 20-15 let zpátky. To tam nakupoval snad každý :)

• Citovat
  • Upravit
85403
8.5.25 17:53

@Mamca_1234 Naseho bavi obycejna Seva.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ounou
8.5.25 18:07

@Mamca_1234 Podle mě je ve čtyřech na Duplo velký. Ještě mě napadá, že lego má i modely, které něco umí, např. střílet, lodě, co fakt plujou po vodě apod.

• Citovat
  • Upravit
Ounou
8.5.25 18:08

@BeaL Tak díky za doplnění. Jsem se na to právě dívala a vydalo to dobře.

• Citovat
  • Upravit
970
8.5.25 19:13

@Ounou my máme už i klasické lego, to u nás frčí, ale mě nebaví furt hledat ty malé součástky. Pořád něco hledame… Tak bych ráda nějakou jinou stavebnici zase :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1830
8.5.25 19:34
@Snopy123 píše: Více

Nevím, zda Mimibazar funguje, já tam tu stavebnici, podobnou legu, co byla na baterky, tehdy koupila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
320
8.5.25 19:43

Stavebnice Kid K’nex :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie