Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
@petanah píše:
Půjdu proti proudu, ale ja bych nic pryč nedávala. mám děti dvě, stoly skleněné dva, schodiště bez zábrany a nestála jsem nikomu u zadku 24hodin denně a světě div se, prežily mi obě do pubertyčím víc se bude všecko decku schovávat, tím víc ho to bude lákat, např. na návštěvě.. kámoška doma zrušila i květiny, aby jí malý nevyhazoval hlínu a pak u nás byl nepříčetný, když ji viděl
nevím, obě děti mám a měla jsem dost aktivní, ale nikdy jsem nikomu nedovolila lézt na stůl, ani dřevěný.. nevidím důvod, proč by měl lézt na stůl. a když vím, že něco takového nebezpečnějšího mám, o to víc dítě pohlídám a nenechám ho v oné místnosti samotného..
Mas asi hodne a klidne deti. Ja mam syny neskutečně zive, tam nepomaha nejaka domluva nebo zakaz, ja se otocim na pul minuty a batole skace po hlave z jidelniho stolu
uplne bez pudu sebezachovy. Kazdou chvili nejake boule, monokly, modriny, starsi uz si treba i rozrazil hlavu o suplik nebo vyrazil zub
mit doma neco skleneneho, tak tomu davam tak tyden nez by tim jeden propad ![]()
My jsme měli s malým dítětem skleněný konferenční stůl i jídelní stůl, zvládli jsme to bez problémů, stůl co si pamatuju nebyl problém, horší byly šňůrky ze žaluzií, květináče atd… nejsem příznivce přestavět domácnost kvůli dětem, děti se musí naučit dávat si na věci pozor. Na rozích stolu jsme měli ochranu.