Stěhování - do čeho sbalit věci?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
239
31.8.12 14:57

Ahojky - také jsem nečetla vše - ale vzhledem k tomu, že jsme se před měsícem stěhovali, tak to mám ještě čerstvé :lol:.
Nádobí a vše křehké jsem dávala do krabic a prokládala to ručníky, povlečením atd. Oblečení jsem také dávala do krabic - z jednoho prostého důvodu - není to pomačkané a hlevně pak to nemusíš znovu skládat :palec:.
Hlavní rada - vše popsat - co kam patří!!!
Také označit krabice, které jsou nutné ihned vybalit - tam jsem měla věci pro malou, nějaké nádobí na vaření a pár věcí a také čistící prostředky - vše ostatní má čas :).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23
9.9.15 10:26

Ahoj, já se stěhuju docela často kvůli práci, takže v tom mám praxi. Ze začátku to bylo trochu chaotické, dlouho mi trvalo než jsem našla nejjednodušší způsob stěhování. Nejlepší je si nejdřív věci roztřídit, co si nechat, co prodat, co potřebuju hned jak se nastěhuju, atd. Taky si krabice popsat, co tam zhruba je a kam to patří. Vždycky mi chybí krabice, tak si je vezmu z obalove-materialy.cz a nemusím se dál starat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Elenna24
22.2.16 11:17

Petusina: Nás čeká stěhování teď v květnu a musím říct, že už teď z toho mám hrůzu, obecně stěhování nemám ráda, ale stěhovat se navíc s půlročním dítětem je obzvlášť děsivý, takže potřebuju fakt hodně krabic, ale chtěla bych nějaké silnější, abych je nemusela hned po přestěhování vyhodit, ale ještě je využívat například na vyřazené dětské oblečení a podobné věci, tak se zkusím podívat na ty obalové-materiály, jestli tam něco seženu.

• Citovat
  • Upravit
1
31.3.16 17:04

Elenna vy mě děsíte :-D taky budeme stěhovat s úplně maličkým prtětem:) v nejbližší době 2×…Teď se stěhujeme do rodinného domku k rodičům právě kvůli očekávanému mimču (náš stávající byt je příliš malý…) takže alespoň využijeme hlídání, a zhruba jak bude mít malé aspoň 10 měs tak bychom si chtěli najít něco vlastního…Máme kamaráda s dodávkou, takže to chlapi odstěhují bez firmy, krabice mám nějaké nastřádané ve sklepě, použijeme i bedýnky z chalupy a 3 větší krabice jsem si ještě objednala, taky z těch obalove-materialy.cz přítel tam objednával nějaké upínače a stěhovací lana či co tak se to i s poštovným vyplatilo..v obchoďácích už ty krabice na odnesení právě ani moc nevídám, sem tam jenom nějaké menší a to nepotřebuju…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
482
30.1.17 11:02

Oblečení do pevných pytlů, všechno ostatní do krabic od banánů. Moc dobře si pamatuju, jak nám celá rodina sháněla krabice, ale na stěhování nic lepšího není.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4.2.17 18:17

Malaloui: Už jsou dneska i jiné možnosti než jen banánovky bez dna, což mě štvalo nejvíc :) Při posledním stěhování mi kámoška doporučila si půjčit plastové zavírací krabice a příště už bych neváhala ani minutu. Přivezli mi krabice domů, takže žádný lítání po obchodech apod. a z nového bytu mi je zase po vyklizení odvezli :dance: Stačí stres s balením :zed:, ještě shánět krabice po krámech, takže doporučuju :-) :potlesk: smarthop.cz

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
18.2.18 19:44

K těm knížkám - když se stěhovala ségra, tak řešila stejný problém, má doma asi milion knížek a nevěděla co s tím :mrgreen:. Ale na netu objevila eshop, kde pujčují věci na stěhování a odtud si vypujčili takové ty plastové přepravky. Ta stránka je https://www.obalove-materialy.cz/, tak se tam zkuste podívat a kdyžtak se zeptat, jak to teď pujčují (ségra se stěhovala už docela dávno).

• Citovat
  • Upravit
11
30.8.19 18:30

Lidl

V lidlu mají tunu banánových krabic. Dnes jsem si byla pro 6× kusů :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie