Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Ono jde o to že v tom bytě ve kterem teď jsem jsem se svym ex
@Anonymní píše:
A proč to nezkusit? Dokud nezkusí, nepozná. Jestli to nebude klapat, tak to nebude klapat. Jestli to nebude klapat s maminkou, vždycky se dá najít nějaké řešení, třeba se pak nastěhovat s přítelem a dítětem jinam. Mám známou, dost mladou, bylo jí 20, když se ocitla v podobné situaci jako ty. Nastěhovala se za přítelem, jeho malinkou dcerou a maminkou do domku. Už jsou tam asi tak dva roky a všechno klape. Známá teď čeká dítě. Mají tam dobré vztahy, malá,,náhradní' maminku zbožňuje a maminka přítele je fajn ženská. Ono to záleží hodně na tom, jací lidi se tam sejdou.
Kluk mě má rád a tchýni to nevadí
@Zlata 1994 píše:
@Markéta80 tchýni jsem sympatická
@Zlata 1994 jak dlouho jste spolu? Ono návštěva a pak být spolu pořád je jiné. Stěhovat se máš do bytu nebo baráku? To je taky rozdíl jestli budete mít bydlení oddělené nebo všichni v jednom bytě ![]()
@Zlata 1994 tak zkus nejdřív jak tu radí přespávat, chodit na víkendy, pak na dýl, když to bude ok, tak se postupně přistěhovat. Takhle jsme to udělali s přítelem. Nejdřív přespával, pak si postupně sestěhoval věci, ale ke mně. Nemáme tu sice dítě, ale máme tu na domečku moji maminku a zatím ťuk ťuk klape to dobře a všichni jsme spokojení.
Tak nakonec to nechám tak jak to je, stehovat se chci jen a nim a klukem