Stěhování od přítele - neshody o majetku

Napsat příspěvek
Velikost písma:
ncc1701
2.7.13 11:30
@Koriťáková píše:
Bohužel dělá sám na sebe tudíž si může odejít kdy chce a rodiče mi nepomůžou, protože ani jeden už nežije a všechny sourozence mám na Moravě a já jsem v Čechách. Takže jsem na všechno sama. Ani ti kamarádi by mi moc nepomohli on je do baráku prostě nepustí.

Tak takhle odevzdaně? Tak sbal jen malou, nejnutnější věci a běžte na autobus.

• Citovat
  • Upravit
2.7.13 11:35

@martina.se Mě je z toho také zle. Pořád si říkám, jak jsem s takovým člověkem mohla být 8 let.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2.7.13 11:37

@ncc1701 To jsem si také říkala, že vemu to nejnutnější hlavně at už ho nevidím, ale zase známá mi říká ať nejsem hloupá a nic mu tam nenechávám. Jenže to se lehce řekne, ale těžko udělá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9754
2.7.13 11:38
@ncc1701 píše:
Neznám nikoho, kdo by v naléhavé situaci odejít nemohl. Já měla debilní práci, debilní vedení a když přijel brácha přivézt mi cédéčka, dovolili mi jít si pro to. V posledním zaměstnání jsem se stěhovala během pracovní doby na služební odchod. Když řekneš, že ti volal soused, že musíš okamžitě na otočku domů, tak tě nepustí?

hmmm asi mas pravdu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9754
2.7.13 11:39

@Koriťáková A jeho mati nechodi do prace? Nebo na nejaky vetsi nakup?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
2.7.13 11:41
@Koriťáková píše:
@martina.se Mě je z toho také zle. Pořád si říkám, jak jsem s takovým člověkem mohla být 8 let.

stane se.. v takovém případě bych zvážila, zda jsou ty věci nutné.. můžeš odejít sama s nejnutnějším a o zbytek se potom třeba i soudit, nebo to nechat plavat a být ráda, že jsi pryč.. no, nemáš to rozhodně jednoduché.. Já bych brala ty bouchače, na ty si jentak někdo nedovolí.. a klidně přes policajty. Jenže zase kdyby to mělo vidět dítko, tak se na to celé radši vykašlu, vezmu osobní věci a tradááá.. je to Eda, fakt že jo.. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2.7.13 11:43

@kar-maa Jeho máti má důchod je pořád doma a na nákupy jí vozí synáček. Já se musím se stěhováním přizpůsobit podle toho, jak může moje známá, která má dodávku a ne podle toho, kdy tchýně se synáčkem nebudou doma.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11750
2.7.13 11:50

@Koriťáková chapu, ze jde o princip a o investovane penize, ale ja bych ty veci ani nechtela, kdybych je s nim mela spojene… Pokud to vylozene nepotrebujete k preziti, tak at si to sezere… Od neho je to zoufaly vykrik, posledni vec, kterou na vas ma a kdyz odjedes a uz to nebudes resit, tak mu ublizis vic nez kdyz mu doprejes, aby se s tebou pretahoval o lampu.
Samozrejme nejsem v tve situaci a verim, ze pokud si nakoupila vybaveni bydleni ze sveho, tak je to od nej hodne nefer, ale v tento moment bych byla asi rada, ze uz ho nemusim videt…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13119
2.7.13 11:51

@Koriťáková víš co? já bych prostě povolala sourozence z Moravy. Však od toho jsou, pak vzala dodávku a začala stěhovat. Být tebou, tak se nejdřív předpřipravím - všechny doklady, fotky, videa, knížky…k tomu už by ses pak nemusela dostat. Samozřejmě bych sbalila komplet vše pro dítě - kdyby si zavolal policajty, tak jim prostě řekneš, že si balíš věci pro dítě, nebo jestli chtějí, abys tam vše pro dítě nechala - vše postýlku, hračky, oblečení, skříň - věř, že se ti to bude hodit. Nech mu tam polovinu nádobí, vem si svoje a dítěte peřiny, povlečení - ono to dnes stojí hodně peněz, tak mu to tam přeci nenecháš. Pokud je dítě větší, vem mu video a televizi, asi těžký nábytek mu necháš… ale ty budeš potřebovat aby ti zbyly peníze na ledničku a pračku, bez toho se asi neobejdeš, ne? Komplet svoje oblečení, jestli máte foťák, kameru - prostě to drobné, co zabalíš do krabice s oblečením, oblepíš krabici a on ani nebude vědět, co balíš. Připrav se na to, udělej si seznam a pak jen stěhujte - nejlepší jsou krabice od banánů… držím palce, ale fakt to nevzdávej a kdyby pyskovala tchýně, tak jí řekni, to chcete aby vaše vnouče odcházelo bez svých věcí s holým zadkem?…Nedej se

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9330
2.7.13 12:03
@Koriťáková píše:
To není tak jednoduché se odstěhovat, když nebude doma, protože bydlíme u jeho rodičů v RD. Tudíž jeho matka ho bude hned informovat. V dobrém se rozejít nejde, protože odcházím i s jeho dcerou a to nemůže překousnout, proto mi dělá naschvály.

možná dotaz trochu mimo, ale dcera už je plnoletá a má právo rozhodnout, že půjde s tebou??? nebo je to vaše společná dcera :think: Co se zkusit zeptat nějakého právníka, tady na rodině taky asi funguje právní porada. Jinak po třech letech společné domácnosti jste jako rodina, ale dokázat tu společnou domácnost, když tam nemáš trvalý pobyt :think: :think: asi by to museli dosvědčit ti, co tam s vámi bydlí, ale to si nejsem jistá, že udělají…asi ti nezbyde nic jiného, než fakt vyhlídat chvilku až budeš mít volný barák a věci si odstěhovat a nebo se na to vyprdnout a odejít jen s tím co pobereš a s dcerkou…je to hrozně hloupá situace a přeji ti hodně sil

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2693
2.7.13 12:19

To chce rychlou akci. Poschánět kamarády/ky. Naházet věci rychle do krabic, pytlů a nábytek do auta, na korbu a odjet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3833
2.7.13 12:36

Vem to úprkem! sbal dceru a její věcí a své, ty nejnutnější a jdi. Udělala jsem to samé, ale od manžela. Odjel do práce, já zavolala kamarádce, naházeli jsme věci do černých pytlů, přijel přítel s autem, druhý kamarád s károu a šla jsem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14110
2.7.13 12:46

Taky bych to udělal tak, naházet věci do pytlů, to tchnyě bědět nemusí a pk hzonem to naházet do auta a jet…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14110
2.7.13 12:46

Taky bych to udělal tak, naházet věci do pytlů, to tchnyě bědět nemusí a pk hzonem to naházet do auta a jet…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4476
2.7.13 15:02

Ja jen tak ciste teoreticky: Co kdyz on pak na ni poda trestni oznameni, ze mu ty veci ukradla?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný