Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
kde je otec dítěte?? no v tvém případě asi azylák, jinak nevím pod most asi nechceš
Domluvit se s kamarádkou nebo holkou, která ma taky dítě a jít bydlet společně. ![]()
Příspěvek upraven 28.07.18 v 21:05
Pokud chceš svoje bydlení budeš muset jít pracovat. Oběhni si jesle a třeba i školky jestli ti malého nevemou. Jak skloubit školu a práci nevím. Nevím jaké máš v okolí možnosti jestli by to šlo udělat dálkově. Nějaký indiviální plán nebo tak. Tatínek dítěte platí? Zapojuje se do výchovy? Bere si dítě?
no tak ted jsou prazdniny, tak občas na brigadu, něco našetřit anajít si spolubydlení, ale spíš bybylo jednodušší počkat s osamostatněním po škole…
v některých mš berou děti od 2 let. ale chce to je obvolat a dítě se musí umět samo najíst a vyčurat
Peníze na žití vezmeš jediné prací, což asi s dvouletým dítětem a školou jen tak nepůjde. Nezbývá nic jiného než bydlet u mámy nebo ten azylák. No jo, každý si musí určit priority, ty jsi zvolila dítě v 16, takže jsi taky musela počítat s tím, že to bude mít nějaké následky. Teď bys chtěla svobodu a samostatné bydlení, asi si budeš muset pár let počkat, tak jako spousta dalších mladých lidí, kteří studují.
Nějaké peníze našetřené mám a ano rozhodla jsem se proto a nelituji, že mám malého. Chci pro něj jen to nejlepší.
Jen jsem nečekala, že se to doma tak moc zvrtne..
Lepší by bylo se to pokusit urovnat doma a dostudovat, ale pokud to nejde, tak zkus nějaký inzerát na spolubydlení, je spousta matek samoživitelek v obdobné situaci, společně byste byt mohly utáhnou a ještě bys měla k sobě „parťačku“.
@Anonymní píše:
Nějaké peníze našetřené mám a ano rozhodla jsem se proto a nelituji, že mám malého. Chci pro něj jen to nejlepší.
Jen jsem nečekala, že se to doma tak moc zvrtne..
Zeptej se po školkách a jeslích, kde by ti malého vzali. A peníze na ziti-jedine jít pracovat.
Nemáš to jednoduché.
A tatínek není. Nechci tu vysvětlovat proč, je to nadlouho, prostě není… :/
Ono asi hodně záleží kde bydlíš. Jiné možnosti budou na malém městě, vesnici jiné ve velkém městě.
Každý musíme čelit následkům svých rozhodnutí. Zatni zuby a holt to doma vydrž, než doděláš školu. Se základním vzděláním jsi dneska nula. ![]()
Ahoj všichni, mám takový dotaz a chci nasbírat, co nejvíce názorů.
Abych to uvedla na pravou míru.
Je mi 18let, mám skoro dvouleté dítě, studuju a bydlím s mamkou.
Jenže teď nastali jistě komplikace, hádky atd. doma. Čekají mě ještě dva roky studia, ale jistě vím, že to doma nevydržím a chci se odstěhovat.
Jenže taky vím, že je to finančně náročné.
Taky bych školu chtěla dodělat a nevím, kdy a kde by mi malého vzali do školky + bych potřebovala peníze na žití. Tak se chci zeptat, jaky na to máte názor.
Jen si prosím nechte připomínky, že mám malého brzo atd. Děkuju