Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Heh, moje mama byla taky o hlavu mensi a par kilo lehci nez ja… ![]()
@74paja tak to budeš nejspíš po otcovi.
Já se ptám na psi a těch co tomu rozumí!! Ne, na lidi, takže pokud k tomu nevíš, tak nepiš, děkuji.
Já bych to tipovala, že tatínek není tatínek. Jinak mi to přijde divné. Leda ještě, že by jeden z nich bych extrémně malý, proti tomu jaký měl být. Třeba v štěněčím věku podtržený atd.
Možný je úplně všechno
stejně jako u lidí může štěně dědit po někom předešlém v jeho rodu. ![]()
A nebo taky fenka mohla,,zahnout."
![]()
Moje máma má 182cm, táta 187cm a já? 164cm a stojím našponovaná jak tyč. Jsem prý celá prababička ![]()
@74paja píše:
A hlavne anonymne, je to citlive tema!![]()
Intimni no ![]()
@74paja píše:
A hlavne anonymne, je to citlive tema!![]()
Víš jak je to citlivé pro tu fenku, když ví že zahla a bojí se, že to praskne. ![]()
A proč by to nemohlo být možný
víš jaký měli rodiče ta fenka s pejskem? jsou to geny, jako u lidí ![]()
Záleží taky na jejich předcích..to že má pes 2 a půl kila, neznamená, že jeho matka neměla pět kilo a třeba jeho štěně nebude po ní
je to pes s pp? jestli ne, tak jak bude vypadat vám nemůže nikdo říct..znám jorkšíry bez pp, co mají deset kilo
nevím teda, jestli máte na mysli tohle plemeno..nebo třeba čivavu apod.
Já sice nejsem odborník, ale podle mě je důležitá výška, ne váha. Ten pes, o kterém ti mluvila, mohl být výškově jak rodiče, ale třeba byl vyžraný ![]()
Já myslím že si čubina vrzla se sousedem a teď to prasklo
chudák otec, zase jeden co má doma kukačku ![]()
@Missy_X @Aspera děkuju! Já si myslím, že jorkšíři se prodávají líp, když ti prodávající řekne, oba rodiče byli malincí, jenže fena bývá nejčastěji po psovi. Takže si prostě myslím, že „otec“ byl ten větší druh jorkšíra. Jako ten její je obrovskej, to nemůže být z dvou drobečků ![]()
@Krkael @74paja pejska máme jako překvapení na Vánoce, proto anonymně. Náhoda je bl…, tak proč to veřejně věšet na net. A co je Vám vůbec do toho? Nemáte k tématu co říct, tak sem nepište.
@K-Black píše:
Já myslím že si čubina vrzla se sousedem a teď to prasklochudák otec, zase jeden co má doma kukačku
taky bych to tak viděla. prostě ten pes je trojnásobnej oproti „jeho“ rodičům. Nebo nevím, čím ho krmila ![]()
Je možné, aby se psovi a feně, co oba váží do 2,5kg v dospělosti narodila fenka, která má v dospělosti 4,5kg a je 3× větší než oni? Mně to totiž tvrdí kamarádka, ale mě to připadá jako blbost. Rozumí tomu někdo? Poradíte? Zamluvili jsme si štěně, ale mám ted strach, aby z něho nebyl slon