Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj, po dlouhe dobe si jdu pro radu.
I ja jsem dospela do faze, ze resim nejakou formu antikocepce..
Prasky mi vzdycky delaly zle, nesedly mi ani jedny.
Telisko mi nabizi dr.ted..Ale nejak se mi do nej nechce
A zbyva sterilizace..
Bude mi 39,deti mam velke a dalsi neplanuji..
Je tady nekdo kdo ji ma a napise svou zkusenost.
Ano/ne
Predem dekuji
Ahoj, je mi 32. Nechala jsem si ji udelat u tretiho CS ve 29. Jsem spokojena
Já mám už dva roky a negativní následky zákroku nepociťuju absolutně žádný (snad jen ta cena, co člověk musí vysolit najednou
)…mě to přineslo jen samý pozitiva…včetně pravidelně na den chodící menstruace, což jsem do té doby nikdy nezažila ![]()
Takže za mě určitě ANO
Nechala jsem si udelat sterilizaci pred 5 mesici. Jsem po dvou sc. Zatim obrovska spokojenost, prestaly mi migreny a mykozy, na ktere jsem trpela pri brani HA.
@Dana26 Mám už více jak 10 let a naprostá spokojenost. Pokud už dětí opravdu nechceš, je to ideální řešení. Já nikdy nelitoval.
Ja mam tri deti, posledni v 38 letech. Sterilizaci mam dva roky a vubec nemuzu najit zadne proti. Mozna jedine cena kolem 10000kc, ale zase rozpocitano do konce plodneho veku…
A ano, je to laparo.op. v anestezii. Ale jinak jen mini jizvicka v pupiku a kliiiid. I ten sexualni zivot je o necem jinym, kdyz uz nemusis na zadnou antinu myslet. Jen si musis byt fakt jista, ze dalsi dite nechces. Ani kdyby treba se neco stalo a byl by jiny partner nebo tak neco. Jinak si platis IVF v plne vysi sama.
@Anonymní píše:
@Dana26 Mám už více jak 10 let a naprostá spokojenost. Pokud už dětí opravdu nechceš, je to ideální řešení. Já nikdy nelitoval.
Nelitovala..Jsem žena ![]()
Je mi 39..Mam dve deti..
Partnera ted nemam. Takze porizovat si dalsi dite nehrozi..
Dekuji za reakce
Holky a jak je to s chuti na sex?
Prasky me totiz vzdycky utlumovaly
@Dana26 píše:
Holky a jak je to s chuti na sex?
Prasky me totiz vzdycky utlumovaly
Nemam problem ![]()
@Dana26 píše:
Ahoj, po dlouhe dobe si jdu pro radu.
I ja jsem dospela do faze, ze resim nejakou formu antikocepce..
Prasky mi vzdycky delaly zle, nesedly mi ani jedny.
Telisko mi nabizi dr.ted..Ale nejak se mi do nej nechce
A zbyva sterilizace..
Bude mi 39,deti mam velke a dalsi neplanuji..
Je tady nekdo kdo ji ma a napise svou zkusenost.
Ano/ne
Predem dekuji
měla jsem jít, ale po výčtu rizik šel nakonec na sterilku můj chlap.. a super.. já nemusím nic zobat a on má jistotu.
@martina.se píše:
měla jsem jít, ale po výčtu rizik šel nakonec na sterilku můj chlap.. a super.. já nemusím nic zobat a on má jistotu.
Rizika? Musím vyhledat. Chystám se.
@bublinek píše:
Načítám citovaný příspěvek, čekejte prosím…Rizika? Musím vyhledat. Chystám se.
tak jako je to operace, rizika tam jsou.. navíc mi to dr ani moc nedoporučil - asi kvůli předchozím problémům. Ale fakt jsem měla v plánu, jen u nás se rozhodl riziko vzít na sebe chlap..
@martina.se
Psala jsem na zacatku, ze partnera ted nemam..A chci to poresit u sebe..
Rizika jdu pohledat