Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
to angellik23: máš stále ty bolesti? mě se to zase vrátilo a víc než předtím, včera jsem i lehce zašpinila. Tak nevím zda je to z těch hormonů ![]()
Teplota se mi drží zatím na 37,2 ![]()
Ahoj jo mam porad,je to asi tim ze mam z tech hormonu zvetseny jeden vajecnik,hledala jsem to pak na netu, jak to poznáš a kdy ho máš zvětšený a jsem v prvni kategorii a příznaky uplně sedí. my je ted meril na tom UTZ a ten co boli je fakt velky
ale ten utros by mel pomoct.spinit muzes z toho utroše,je to docela normalni.ale treba je to nejaky uhnizdovani
.kolikaty uz jsi den?
Jsem už tuším 12 den po ovulaci. To špinění bylo včera a fakt jen malinké a jen jednou, nemít bílé kalhotky tak si toho ani nevšimnu.
Kde jsi našla to o vaječnících? nemáš odkaz?
ty jo to bylo napsany v nejakým příbalovým letáku protože jsem hledala normalni velikost vajecniku
Mírná hyperstimulace (stupeň I) se projeví mírným zvětšením vaječníků (velikost vaječníků 5 - 7 cm), nadměrnou sekrecí steroidů a bolestí v břiše. Léčba není nutná, pacientka by však měla být poučena a pečlivě sledována.
Hyperstimulace středního stupně (stupeň II) s ovariálními cystami (velikost vaječníku 8 - 10 cm) se projeví bolestí břicha, nevolností a zvracením. V takovém případě je nutná symptomatická léčba a pravidelné kontroly pacientky.
Závažná hyperstimulace (stupeň III) s velkými ovariálními cystami (velikost vaječníků více než 10 cm), doprovázená bolestí v břiše, dušností, retencí solí, ascitem, hydrotoraxem, zvýšenou koncentrací hemoglobinu, zvýšenou viskozitou krve a shlukováním destiček s nebezpečím tromboembolie vyžaduje hospitalizaci .
To zní teda fakt dobře
myslíš že to přežijeme tuhle léčbu? ![]()
A netušíš kdy se to vrátí do normálu? už mě to zmáhá, hlavně ta únava a nevolnosti.Chci být zase plná energie ![]()
no já doufám že jo
.ja si myslim ze jak ty hormony prestanem brat tak to bude ok.teda jako fyzicky ale psychicky asi ne
ja prave premyslim jestli si mam jit pak pro dalsi recept nebo ne.rikal ze to muzem zopakovat 4×.ale vlastně ja zapomnela ze ho uz potrebovat nebudu
!!!já jsem se ted nejak zazracne dobyla energii.uplne ziju tim ze zacnu jezdit na koni.ve ctvrtek mam prvni lekci a uz se ji nemuzu dockat. no ty si tech hormonu jeste uzijes do sytosti(ale treba taky ne-věřím ze ne) jestli pujdete do toho CARu. Já musím muže taky na to nějak zpracovat,aby tam uz zasel a nebo pripadne spolu.
Cvičím ale ne denně, tak 4× týdně.
Mě ze začátku nic nebylo ta únava mě zasáhla asi tak 5 dní zpět, už jen 2 dny a konec. Docela jsem zvědavá co nám tam řeknou, jdeme tam těsně před vánoci, tak budeme mít o čem přemýšlet. Asi bych chtěla zkusit tu inseminaci, pokud to správně říkám
ale umělé nechci, zatím ne.
no zní to hrozně když to tekhle napiše-upne jsem si predstavila jak se dela inseminace u krav.je to des ze tohle musime podstupovat ale bude lip!!!ja jsem premyslela ze bych to taky zkusila ale moc se mi nechce. Tancuju brisni tance tak si rikam ze to je na to treba taky dobry
.jsem ted nejaka lina,ale co ted beru ten utros tak se mi nalada nejak zlepsila.
Mě ale taky když jsem ho začala brát bych řekla, že se mi zlepšila nálada, nebýt té únavy tak je to pohoda. Bylo by fajn kdyby jsme tam už nemuseli jít
však budu brzy vědět ![]()
Ještě jsem ti zapomněla napsat,že jsem si zkoušela vykládat karty a ptala jsem se na tebe
a tak nějak se to už blíží ke konci
.
Jé to jsi moc hodná, to umíš takové věci? a k jakému konci se to blíží?
K tomu nejlepšímu přece
.ale bohužel mi to nevychází na tento měsíc,ale doufám že se mýlím a že vám to teď vyjde.Kamarádka pracuje s kyvadlem a včera z ní vypadlo že se zase ptala na me.rikala jsem ji ze chci dvojcata a ona se zacala tlemit a pak to z ni vypadlo ze to vypada ze to tak bude.
Jé a co k tomu potřebuješ? že by jsi se na mě zeptala. Mě také jedna pani předpověděla dvojčata kluka a holku a to je už asi 7 let zpět. A jaký měsíc ti to tam vyšlo?
Dobrý den, může se kvalita embryí mezi jednotlivými cykly zlepšit nebo zhoršit? Děkuji. Odpověď