Stimulace ovulace

Napsat příspěvek
Velikost písma:
706
6.11.11 17:14

My máme splněno :lol: ale je to takové divné, když víš že musíš, nějak dlouhodobě to musí být na hlavu.
A kdy máš mít ty ovulaci?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2238
6.11.11 19:28

Ahoj, ja ani nevim doufam ze az v patek.muz bude cely tyden pryc tak snad to vydrzi na ten patek :roll: .no pujdu tam v utery a uvidim.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15866
6.11.11 20:18

Ahoj holky, tak než jsme jeli k našim, tak jsme se zastavili ještě u rodičů od Jirky a tam nám jeho sestra oznámila, že čekají miminko a je ve 3. měsíci a že bychom už taky měli s tím něco dělat aby si malý (malá) měla s kým hrát. Tak tak jsem udržela slzy :cry: V autě jsem se už rozbulela :cry:
A pak u našich si Jirka hrál se synovcem a 2 neteřema a já domu opět bulela. A furt jen bulím. Zítra budu mít pěkně nateklé oči.
Připadám si jak mrcha, že se nedokážu radovat s těhotenství švagroé. Já jim to přeju, ale radovat se nedokážu :cry: :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
706
6.11.11 21:00

Mě taky přišolo líto když mi kamarád řekl, že čekají druhé dítě, skoro jsem se přistihla, že jim to snad ani nepřeju, obě děti na „jeden skok“ na první pokus.
Ale co naděláme, párů co jim to nejde je hodně a v dnešní moderní době pomůžou už skoro každému. Nám určitě také :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2238
7.11.11 07:12

Jo to taky znám když s tím přišla sestřenka,nenavidela jsem se za to ze jsem ji zavidela a ze me to stvalo.za to cely tehotenstvi jsem ji videla jen jednou a to mi donesla vsechny ultrazvuky at se podivam.Tim me jeste vic nastvala a ted jsem ji videla az kdyz maly byli tri mesice.jsem hrozna ale proste to nejde :cry: . No holky vsak i my se určitě už brzy dočkáme!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
706
7.11.11 16:43

Ahojky, máte po hormonech problémy s váhou? jsem ted nějak nabrala a mám pocit, že den ode dne je to horší, jím stále stejně. Mám z toho velké obavy. Jaké máte zkušenosti?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7.11.11 18:17

ahojte muzu se take pripojit uz dva roky se snazime s pritelem o mimi a porad nic nemate nejakou dobrou uspesnou radu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
706
7.11.11 18:27

Radu mám snad jen neztrácet hlavu, ale tu tady ztrácíme všechny :-) . Co jste už zkoušli?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2238
8.11.11 07:18

Já jsem přibírala po tom ultrogestanu ale po klostíku ne.Dneska na UTZ a mam pocit ze bych si na ty vejce mela vzít proložku protože mě bolí břicho jako prase,už nemůžu ani sedět jak mě to tlačí :lol: ale na druhou stranu jsem ráda-asi to funguje :lol: :lol: .ted jeste aby fungovala ta druha pulka podle planu 8-o .
Ale věřim že ted to proste vyjde protože dostanu mimčo pod stromeček!!!!!!!a jestli ne tak už nevěřím na Ježíška :think::-)

jinak existuje jen jedna rada a to nezbláznit se!!!!
vsechny ostatni fungujou jen na vybrane jedince :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
706
8.11.11 08:48

To mi ani neříkej. A co to s tebou dělalo? jako voda se zadržovala nebo hlad?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2238
8.11.11 08:59

spis asi hlad-byla jsem hrozne nenazrana a hlavne jak mi bylo blbe tak jsem to radsi zajidala.ale ja ho brala pul roku, prvni mesic jsem nepribirala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
706
8.11.11 12:10

Ježiš tak dlouho a stejně nic?
Jsem zvědavá, moje švagrová ho brala a hlad měla ale ona byla těhotná, měla ho na podporu udržení těhotenství a ta hubla, strašně zhubla v těhotenstí a to nebyla silná před ním.
Mě zatím tak nějak tlaky jako když máš ovulaci to mi nějak drží a právě se bojí, zda ta netlačí cysta třeba, jak evidentně neprasklo to první vajíčko.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2238
8.11.11 12:49

Tak jsem byla na tom UTZ a je to na prd.v patek jdu zas ale pochybuju ze se neco zlepsi.v brichu mam akorat krece a nevim z ceho.ach jo už mě to celý leze krkem a ještě jen jsem prisla k doktorovi tak první co rekl bylo:,,TAk co???"nesnasim tuhle otazku cim dal vic!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
706
8.11.11 12:55

To je mi moc líto, a co je problém? že se ti neudělaly folikuly?
Mě moje dr řekla uplně to samé jen co jsem otevřela dveře. Nechodíš ke stejné? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2238
8.11.11 13:02

jsou malicky,ani jsem je nevidela,ale rikal ze se uvidi v patek,jenze to tam ani nebude a bude tam nejaky cizi doktor.A v pondeli uz mi to pak bude na prd protoze muz bude v prcicich.asi to proste prijit nema.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí