Stimulace ovulace

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2238
31.10.11 08:01

Já právě když tak taky přemýšlím o Brně a nebo Pardubice, ale spíš to Brno.Kámoška byla tady u nás a říkala že z toho má divnej pocit,že se jí tady taky nelíbí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
706
31.10.11 17:03

My jsme objednaní na prosinec do IVF jedno z vyhlášených v Praze, ale čekáme 4 měsíce, mají toho hodně, tak jsou dlouhé čekací lhůty. Kéž by jsme tam už nemuseli :think:
Já zvažuju, že si dr řeknu o tu injekci a utrogestan, když už je mi stejně blbě tak at mi dá vše, třeba se to povede. Takhle nemám jistotu, že vajíčko praskne.
Nevíte holky zda je ovulace jen když praskne a ukáže se pozitivní test nebo zda je i ovulace s tím, že vajíčko nepraskne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15866
31.10.11 17:25

Vajíčko musí prasknout a uvolnit se až potom se může oplodnit :palec: Mě tentokrát clostik zabral, ale chce ještě aby trošku dozrály a ve středu ráno dostanu Pregnyl aby se uvolnily :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2238
1.11.11 07:09

kaczule tak to je fajn že ti konečně zabral,oni říkají že když ti nezabere ten první tak ten druhý už jo.No mě sice zabral první ale stejně z toho nic není :cry: .
Domco,me nakonec utrogestan taky nedal, rikal at ho radsi neberu že to zkusíme prvně bez nej (vetsinou hned jak ho zacnu brat tak zacnu spinit a do 5ti dnů mam MSa navíc mi po něm bylo fakt zle).
Ty jo normalne doted jsem nevedela co je to deprese, ale po tomhle klostiku uz chapu nektery sebevrahy 8-o .Je to fakt mazec, predstava ze bych to mela cely zivot tak si snad taky nekde hodim masli.Normalne bulim i kdyz se podivam doma na kytku-asi ze malo kvete,kdyz najdu drobek na podlaze-neumim ani zametat atd atd.asi mi fakt hrablo ale doufam ze to brzo ustoupi-protože spotreba kapesniku je velika.uz i pes na me cumi co mi jako je :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
706
1.11.11 14:34

Ted jsi mě fakt pobavila :-D já to nechci zakřiknout, ale dobrala jsem ho a je mi lépe.
Minulý měsíc když jsem ho brala jsem jela autem a normálmě jsem se všude ztratila, měla jsem tendence najíždět do jednosměrek, fakt jak blázen, jak když mi to v té hlavě někdo vypne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2238
1.11.11 14:48

Ty jo o aute mi radsi ani nemluv,stojim na zelenou, proste prijedu na semafor vidim zelenou a stojim,nastesti stojim i na cervenou.jsem jak v jinem svete,ale bohuzel se mi tenhle svet vubec nelibi.chci se vratit uz do reality!!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
706
1.11.11 17:33

Chudáci holky co se chystají na umělé oplodnění, to musí být dost náročné, obdivuju je.
Doufám, že to nyní bude poslední měsíc, zítra jdu na ten ultrazvuk, tak si řeknu o tu injekci, je mi to blbé, ale řeknu jí to a zeptám se i na ten utrogestan, protože já občas měla lehce pozitivní test před MS a pak jsem to dostala a test nic a dr mi říkala, že to jsou ty časné potraty, že to nemusí nic znamenat. Ty jdeš v pátek na ultrazvuk? my to máme zase o pár dní :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2238
1.11.11 17:46

Tak proč by ti to mělo být blbý.myslím že ten pregnyl ti píchne v pohodě a ten ultrogestan dávají spíš když máš krátkou tu druhou část cyklu(je tam spíš horší načasovat aby jsi ho nezačala brát dřív než budeš mít ovu! a aby ti tu MS hned nevyvolal)já bych měla jít na UTZ až v úterý,ale doufám že mi pregnyl píchné nejdřív ve čtvrtek-páč mužskej je pryč a přijede až na víkend :-(.Já doufám že už to ted taky vyjde protoze uz se jinak asi zblaznim.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15866
1.11.11 19:17

Ahoj holky, dneska se to v práci nějak protáhlo, jelikož jsme měli den otevřených dveří a zítra ráno jdu na pregnyl a pak to vidím zas tak do 6 v práci :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2238
1.11.11 19:39

Ahoj, tak to tak nepřeháněj s tou prací!!!a nebo chceš být stráááááášně moc bohatá!!! :lol: a co ti vlastně řekli na tom ultrazvuku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15866
1.11.11 19:40

No mám 3 dominantní folíky (1× 17 mm a 2× 20 mm, myslím :mrgreen: ) ale chtěl aby ještě trošku dorostly a zítra ráno dostanu pregnyl aby se uvolnily a my se mohli snažit :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2238
1.11.11 19:51

tak to je paráda-aby z toho ještě nebyli trojčata!!!!!
to by bylo radosti :lol: ,co?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15866
1.11.11 20:01

Tak to myslím, že nehrozí. Při mém štěstí nepočítám ani s jedním natož hned 3 :-?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
706
1.11.11 20:30

Já měla taky 3 a tak jak píšeš ty i větší a nic :nevim: nechápu to.
Ale držím moc palec :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2238
1.11.11 20:32

A třeba zrovna jo :lol: za tu vsechnu snahu,stres a zklamání by to byl pěkný dárek,hm??? :lol:
Budu ti držet palce. To tě te´d tady 3 dny neuvidime,co? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital