Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Já právě když tak taky přemýšlím o Brně a nebo Pardubice, ale spíš to Brno.Kámoška byla tady u nás a říkala že z toho má divnej pocit,že se jí tady taky nelíbí.
My jsme objednaní na prosinec do IVF jedno z vyhlášených v Praze, ale čekáme 4 měsíce, mají toho hodně, tak jsou dlouhé čekací lhůty. Kéž by jsme tam už nemuseli ![]()
Já zvažuju, že si dr řeknu o tu injekci a utrogestan, když už je mi stejně blbě tak at mi dá vše, třeba se to povede. Takhle nemám jistotu, že vajíčko praskne.
Nevíte holky zda je ovulace jen když praskne a ukáže se pozitivní test nebo zda je i ovulace s tím, že vajíčko nepraskne?
Vajíčko musí prasknout a uvolnit se až potom se může oplodnit
Mě tentokrát clostik zabral, ale chce ještě aby trošku dozrály a ve středu ráno dostanu Pregnyl aby se uvolnily ![]()
kaczule tak to je fajn že ti konečně zabral,oni říkají že když ti nezabere ten první tak ten druhý už jo.No mě sice zabral první ale stejně z toho nic není
.
Domco,me nakonec utrogestan taky nedal, rikal at ho radsi neberu že to zkusíme prvně bez nej (vetsinou hned jak ho zacnu brat tak zacnu spinit a do 5ti dnů mam MSa navíc mi po něm bylo fakt zle).
Ty jo normalne doted jsem nevedela co je to deprese, ale po tomhle klostiku uz chapu nektery sebevrahy
.Je to fakt mazec, predstava ze bych to mela cely zivot tak si snad taky nekde hodim masli.Normalne bulim i kdyz se podivam doma na kytku-asi ze malo kvete,kdyz najdu drobek na podlaze-neumim ani zametat atd atd.asi mi fakt hrablo ale doufam ze to brzo ustoupi-protože spotreba kapesniku je velika.uz i pes na me cumi co mi jako je ![]()
Ted jsi mě fakt pobavila
já to nechci zakřiknout, ale dobrala jsem ho a je mi lépe.
Minulý měsíc když jsem ho brala jsem jela autem a normálmě jsem se všude ztratila, měla jsem tendence najíždět do jednosměrek, fakt jak blázen, jak když mi to v té hlavě někdo vypne.
Ty jo o aute mi radsi ani nemluv,stojim na zelenou, proste prijedu na semafor vidim zelenou a stojim,nastesti stojim i na cervenou.jsem jak v jinem svete,ale bohuzel se mi tenhle svet vubec nelibi.chci se vratit uz do reality!!!!
Chudáci holky co se chystají na umělé oplodnění, to musí být dost náročné, obdivuju je.
Doufám, že to nyní bude poslední měsíc, zítra jdu na ten ultrazvuk, tak si řeknu o tu injekci, je mi to blbé, ale řeknu jí to a zeptám se i na ten utrogestan, protože já občas měla lehce pozitivní test před MS a pak jsem to dostala a test nic a dr mi říkala, že to jsou ty časné potraty, že to nemusí nic znamenat. Ty jdeš v pátek na ultrazvuk? my to máme zase o pár dní ![]()
Tak proč by ti to mělo být blbý.myslím že ten pregnyl ti píchne v pohodě a ten ultrogestan dávají spíš když máš krátkou tu druhou část cyklu(je tam spíš horší načasovat aby jsi ho nezačala brát dřív než budeš mít ovu! a aby ti tu MS hned nevyvolal)já bych měla jít na UTZ až v úterý,ale doufám že mi pregnyl píchné nejdřív ve čtvrtek-páč mužskej je pryč a přijede až na víkend
.Já doufám že už to ted taky vyjde protoze uz se jinak asi zblaznim.
Ahoj holky, dneska se to v práci nějak protáhlo, jelikož jsme měli den otevřených dveří a zítra ráno jdu na pregnyl a pak to vidím zas tak do 6 v práci ![]()
Ahoj, tak to tak nepřeháněj s tou prací!!!a nebo chceš být stráááááášně moc bohatá!!!
a co ti vlastně řekli na tom ultrazvuku?
No mám 3 dominantní folíky (1× 17 mm a 2× 20 mm, myslím
) ale chtěl aby ještě trošku dorostly a zítra ráno dostanu pregnyl aby se uvolnily a my se mohli snažit ![]()
tak to je paráda-aby z toho ještě nebyli trojčata!!!!!
to by bylo radosti
,co?
Tak to myslím, že nehrozí. Při mém štěstí nepočítám ani s jedním natož hned 3 ![]()
Já měla taky 3 a tak jak píšeš ty i větší a nic
nechápu to.
Ale držím moc palec ![]()
A třeba zrovna jo
za tu vsechnu snahu,stres a zklamání by to byl pěkný dárek,hm??? ![]()
Budu ti držet palce. To tě te´d tady 3 dny neuvidime,co? ![]()