Stimulace ovulace

Napsat příspěvek
Velikost písma:
706
24.10.11 17:34

Po pravdě já bych nešla, ale manžel chce :nevim:
A co ti vše dala? když jsi šla na ultrazvuk tak ti píchala ještě injekci čeho? a pak ti ještě dala nějaké další léky?
Já že bych si o to také řekla :mrgreen:
Mě ta výroba zatím baví, ale máme 3 pokusy a pak už IVF centrum a tam se mi hodně nechce :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2238
24.10.11 19:07

no dal mi ten klostík a pak když už ten folikul byl dostatecne velky tak mi pichl pregnyl 2×5000 (nechala jsem tam za to 400kč) a pak uz jsem nic nemela-rikal ze to zkusime zatim bez dalsich prasku. Jak dlouho se snazite?ja se teda do CARU vubec nehrnu,kdyz to ted nevyjde tak tomu jeste necham cas nez se hnat hned na IVF-nereknu kdyby mi zjistil neco ze by to jinak neslo,ale jinak si myslim ze je ted hrozne uspechana doba a kazdy chce vsechno hned a bohuzel to nekdy nejde :-(.Ale neboj ted uz vam to vyjde-slyšelajsem že se to většinou povede až na podruhý!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15866
24.10.11 19:10

400,– ? a za co? Já nechala pouze 30,– kč za recept a vyzvedla jsem si 3× pregnyl 5000. Doma v ledničce mám ještě 2, tak uvidím, jestli vůbec budou k čemu :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2238
24.10.11 19:20

No já to nechala za ten pregnyl v lekarne-taky jsem čuměla kolik to stojí.příště asi zkusím jinou lékárnu.ale je divný když ty jsi nic nedoplácela a já jo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2238
24.10.11 19:23

Tak jsem si to ted precetla,že když ti dají 3 injekce v jednom baleni tak neplatis nic a kdyzti daji kazdou zvlast tak platis tak jako ja-to je ale bordel!!!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15866
24.10.11 19:29

Tak to opravdu je!!! To bych neřekla! Já ale nedostala 3 injekce v jednom balení, ale 3 nové balení :nevim: ale i tak se to asi počítá, ale hodně jsi mě tím překvapila. 8-o

angellik23 píše:
Tak jsem si to ted precetla,že když ti dají 3 injekce v jednom baleni tak neplatis nic a kdyzti daji kazdou zvlast tak platis tak jako ja-to je ale bordel!!!!!
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2238
24.10.11 19:33

no ja dostala kazdou tu napln zvlast.Šmejdi-doufám že už další kupovat nebudu!!!!Mám ještě jednu schovanou u doktora v lednici,tu taky doufám že budou moct vyhodit :think: . To čekání už je úmorný,ale díky bohu za něj :lol: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15866
24.10.11 19:37

Já právě taky, mám doma 2 nové balení pregnylu. Já doufám, že ho za týden budu potřebovat :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2238
24.10.11 19:39

čekáš na ovu? Mám modřinu na prdeli ještě teď z té injekce-jsme jeli na vikend se koupat a vsichni se mi tlemili kdyz jsem se svlekla do plavek.A to uz je to 14 dni :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
706
24.10.11 20:54

Snažíme se více jak 2 roky, tak už je na čase, jsme vyšetření oba a oba jsme v pořádku.
Mám i imunologii, protilátky. Není nebo nejeví se nic co by mohlo bránit. Ale nedaří se. Manželovi je 37 tak už dítě chce hodně, mě je 28. Ona mi i dr řekla, že si myslí, že toto nepomůže, když se nám tak dlouho nedaří, ale že to zkusit můžeme :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15866
25.10.11 06:05

Ano, ted beru clostik a v pondělí jdu na kontrolu, tak uvidím :nevim: Já z prvního pregnylu neměla žádnou modřinu :think:

angellik23 píše: čekáš na ovu? Mám modřinu na prdeli ještě teď z té injekce-jsme jeli na vikend se koupat a vsichni se mi tlemili kdyz jsem se svlekla do plavek.A to uz je to 14 dni :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2238
25.10.11 07:07

tak to je děs.Nebylo by lepší kdyby na něco přišli a dalo se to spravit? :cry: No já jsem zvědavá co mi řeknou až si půjdu pro další klostík :cry: dneska mi klesla teplota tak už jsem v očekávání-ach jo. Kamarádka se snaží 5 let a taky pořád nic-obdivuju jí, už bych se asi zbláznila.

Domča123 píše:
Snažíme se více jak 2 roky, tak už je na čase, jsme vyšetření oba a oba jsme v pořádku.
Mám i imunologii, protilátky. Není nebo nejeví se nic co by mohlo bránit. Ale nedaří se. Manželovi je 37 tak už dítě chce hodně, mě je 28. Ona mi i dr řekla, že si myslí, že toto nepomůže, když se nám tak dlouho nedaří, ale že to zkusit můžeme :nevim:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2238
25.10.11 07:08
to já jí měla ještě než jsem vylezla z ordinace a nemohla jsem tak 15 minut ani chodit-bud mi to nejak blbe napichla a nebo se mi tra injekce nelibila :-).
kaczule1 píše:
Ano, ted beru clostik a v pondělí jdu na kontrolu, tak uvidím :nevim: Já z prvního pregnylu neměla žádnou modřinu :think:
angellik23 píše: čekáš na ovu? Mám modřinu na prdeli ještě teď z té injekce-jsme jeli na vikend se koupat a vsichni se mi tlemili kdyz jsem se svlekla do plavek.A to uz je to 14 dni :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2238
25.10.11 12:24

Holky řeším dilema, včera jsem si udělala test, koukla jsem na nej a byl bílej, tak jsem ho vyhodila.když jsem přišla z práce dom tak jsem se na něj ze srandy podívala a byla tam hodně slabá čárečka. Co by jste si o tom mysleli?Vím že se má test vyhodnocovat do 5ti minut ale nedalo mi to se na něj nepodívat :lol: . Myslíte že za to ještě může ten Pregnyl (bylo to 14 dní co mi ho píchli) no a nebo jsem blba a uz jsem se na nej radsi nemela divat :-( .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
706
25.10.11 12:52

A kolik ti klesla teplota? MS nic?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie