Stimulace ovulace

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2238
25.10.11 12:57

Ms zatím stále nic ale pořád mě bolí břicho jak kdybych to měla do pěti minut dostat. Dneska jsem měla teplotu 37stupnu takze mi to od včera kleslo o 0,1.Jinak příznaky žádný.Taky jsem zkoušela včera ovu test a vypadá to že stále ovuluju :lol: ,ty testy na me nejak nereaguji-bud neustale ovuluju a nebo nikdy neovuluju. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
706
25.10.11 15:59

Tak to jsi těhu, protože pokles má být na cca 36,5 i méně a ne o 0,1 a někde jsem četla, že jak je pozitivní ovu test tak je to těhotenství. Ten duch to je divné, pochybuji že by se udělal kdyby jsi nebyla.
Zkus test i zítra.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2238
25.10.11 16:49

no z mojí zkušenosti vím, že jak mi klesne teplota na 36,8 nebo 36,9 tak dostanu MS. Teď jsem si ze srandy zkoušela test a nic,ale zkusím to zítra ráno.Teď jsem byla v lékárně nakoupit zásobu testů.Ale radši od toho nic moc neočekávám.Taky je možný že se mi z toho klostíku udělala cysta a proto MS nepřichází.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15866
25.10.11 17:42

Ahoj holky, tak jsem dneska volala na endokrinologii kvůli výsledkům a musím říct, že jsem z toho byla úplně PAF! Nemohla jsem pak ani pracovat a chtělo se mi i brečet :cry: Nejdřív dr říkal, že v pořádku a pak najednou dloooouhé ticho a řekl, že to po tel. nevyřešíme, že musím přijít osobně, že dostanu ještě žádanky na jiné vyšetření a na kontrolní odběry. Opravdu to znělo dost nebezpečně. Sice pak řekl, ať se zbytečně nelekám, že to není nic tragického, že některé hodnoty mám hraniční a některé vyšší ale moc mě to neuklidnilo :-?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2238
25.10.11 17:53

Ahoj, nebuď z toho špatná.Hodnoty hormonů se strašně rychle mění a pokud jsi te´měla nějaké zvýšené hodnoty tak příště je můžeš mít úplně v normě!!!!Ségra se léčí už od 14 let ale ona to měla hodně blbý,už je bez štítný žlázy a i tak jí to strašně lítá ale je to prý díky antikoncepci co bere. Myslím že ti dá maximálně nějaký thyrozol.záleží jestli jí máš hyperaktivní a nebo obráceně.Neboj určitě to nebude tak hrozný!Já zase bojuju se střevama,pořád nějaký testy na lepek a na crohna a já nevím co ještě,ale člověk se s tím musí poprat a nemyslet na to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15866
25.10.11 17:58

Jenže já byla na odběrech všech možných hormonů, jelikož podle uzv je štítná žláza v normě. A teď řekl, že mě pošle ještě na nějaké vyšetření, takže se bojím co mě čeká :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2238
25.10.11 18:03

co je uzv? :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15866
25.10.11 18:06

ultrazvuk

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2238
25.10.11 18:17

ale tak štítnou ti poznají jedině podle krve.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
706
25.10.11 18:33

Také jsem měla podobný problém, dr mi vzala krev a pak mi sama volala, at dojdu, že mi nevyšlo vše OK, pak mi říkala, že mám 300× zvýšenou hladinu něčeho a že to může být i nádor a vše možné a udělala mi krev znovu a bylo to v normě. Držím palce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
706
25.10.11 18:36

to angellik23: ty máš problémy se střevy (lepek a podobně?) já také, je to i jedna z možných příčin, že je tělo přetíženo ve střevech z lepku a dalších přidružených alergií a nepřijme těhotenství.
Docela náhoda, že jsme se potkaly se stejným problémem. Nechtla jsem to sem psát protože kdo tohle nezažil, tak si myslí, že si vymýšlím a že o nic nejde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2238
25.10.11 18:45

jo jo ani mi o tom nepovídej!!!!asi pred dvema rokama jsem skoncila na strevnim oddeleni a nasledovaly hadičky do všech možných otvorů :poblion: s tím že mi zjistili zánět ve střevě a pak už jen zkoušeli z čeho to je.Lepek mi pak nepotvrdili ale stejne když jsem trochu omezila jeho přísun a vyhybam se vajickum tak je mi mnohem lepe.Ale samozřejmě že s tím souvisí nedostatek vitamínu a hlavně málo železa v krvi :-( ato je asi problém :cry: ale člověk se s tím musí poprat,že??? :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2238
25.10.11 18:59

víš co mi ale hodně pomohlo na ty střeva?to mi teda doporučila paní doktorka, pít smectu na vycisteni strev a pak jist hodne dobry probiotika-doporučila mi synbio-v lékárnách je moc nemají,většinou jen na objednání, stály asi 400kč 70 tablet ale jsou fakt vyborny!prvně jsem se jim bránila a kupovala nějaký levnější ale tyhle mi fakt pomohli.Pak jsem je doporučila jedný známý co byla po chemoterapiich a musela jist probiotika a tyhle jí pry taky pomohly.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
706
25.10.11 19:00

Já jsem dopadla stejně, z krve je to nejednoznačné, z laparoskopie ze střev to vyšlo na hraně, tak mě ted nechali pár měsíců a brzy půjdu zase na testy, ale lepek nejím nebo jen hodně málo, pečivo, těstoviny vůbec, je mi z toho hodně zle. K tomu mám intoleranci mléka a soji. S železem taky bojuju. Jsem zvědavá jak mi vyjdou testy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2238
25.10.11 19:02

taky je pry na intoleranci lepku dobrá pískovice (řecký seno) dávat si třeba lžičku do čaje každý den.ale to je spíš na intoleranci vypestovanou a ne tu co máš třeba od narození.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí