Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Ms zatím stále nic ale pořád mě bolí břicho jak kdybych to měla do pěti minut dostat. Dneska jsem měla teplotu 37stupnu takze mi to od včera kleslo o 0,1.Jinak příznaky žádný.Taky jsem zkoušela včera ovu test a vypadá to že stále ovuluju
,ty testy na me nejak nereaguji-bud neustale ovuluju a nebo nikdy neovuluju. ![]()
Tak to jsi těhu, protože pokles má být na cca 36,5 i méně a ne o 0,1 a někde jsem četla, že jak je pozitivní ovu test tak je to těhotenství. Ten duch to je divné, pochybuji že by se udělal kdyby jsi nebyla.
Zkus test i zítra.
no z mojí zkušenosti vím, že jak mi klesne teplota na 36,8 nebo 36,9 tak dostanu MS. Teď jsem si ze srandy zkoušela test a nic,ale zkusím to zítra ráno.Teď jsem byla v lékárně nakoupit zásobu testů.Ale radši od toho nic moc neočekávám.Taky je možný že se mi z toho klostíku udělala cysta a proto MS nepřichází.
Ahoj holky, tak jsem dneska volala na endokrinologii kvůli výsledkům a musím říct, že jsem z toho byla úplně PAF! Nemohla jsem pak ani pracovat a chtělo se mi i brečet
Nejdřív dr říkal, že v pořádku a pak najednou dloooouhé ticho a řekl, že to po tel. nevyřešíme, že musím přijít osobně, že dostanu ještě žádanky na jiné vyšetření a na kontrolní odběry. Opravdu to znělo dost nebezpečně. Sice pak řekl, ať se zbytečně nelekám, že to není nic tragického, že některé hodnoty mám hraniční a některé vyšší ale moc mě to neuklidnilo ![]()
Ahoj, nebuď z toho špatná.Hodnoty hormonů se strašně rychle mění a pokud jsi te´měla nějaké zvýšené hodnoty tak příště je můžeš mít úplně v normě!!!!Ségra se léčí už od 14 let ale ona to měla hodně blbý,už je bez štítný žlázy a i tak jí to strašně lítá ale je to prý díky antikoncepci co bere. Myslím že ti dá maximálně nějaký thyrozol.záleží jestli jí máš hyperaktivní a nebo obráceně.Neboj určitě to nebude tak hrozný!Já zase bojuju se střevama,pořád nějaký testy na lepek a na crohna a já nevím co ještě,ale člověk se s tím musí poprat a nemyslet na to.
Jenže já byla na odběrech všech možných hormonů, jelikož podle uzv je štítná žláza v normě. A teď řekl, že mě pošle ještě na nějaké vyšetření, takže se bojím co mě čeká ![]()
Také jsem měla podobný problém, dr mi vzala krev a pak mi sama volala, at dojdu, že mi nevyšlo vše OK, pak mi říkala, že mám 300× zvýšenou hladinu něčeho a že to může být i nádor a vše možné a udělala mi krev znovu a bylo to v normě. Držím palce.
to angellik23: ty máš problémy se střevy (lepek a podobně?) já také, je to i jedna z možných příčin, že je tělo přetíženo ve střevech z lepku a dalších přidružených alergií a nepřijme těhotenství.
Docela náhoda, že jsme se potkaly se stejným problémem. Nechtla jsem to sem psát protože kdo tohle nezažil, tak si myslí, že si vymýšlím a že o nic nejde.
jo jo ani mi o tom nepovídej!!!!asi pred dvema rokama jsem skoncila na strevnim oddeleni a nasledovaly hadičky do všech možných otvorů
s tím že mi zjistili zánět ve střevě a pak už jen zkoušeli z čeho to je.Lepek mi pak nepotvrdili ale stejne když jsem trochu omezila jeho přísun a vyhybam se vajickum tak je mi mnohem lepe.Ale samozřejmě že s tím souvisí nedostatek vitamínu a hlavně málo železa v krvi
ato je asi problém
ale člověk se s tím musí poprat,že??? ![]()
víš co mi ale hodně pomohlo na ty střeva?to mi teda doporučila paní doktorka, pít smectu na vycisteni strev a pak jist hodne dobry probiotika-doporučila mi synbio-v lékárnách je moc nemají,většinou jen na objednání, stály asi 400kč 70 tablet ale jsou fakt vyborny!prvně jsem se jim bránila a kupovala nějaký levnější ale tyhle mi fakt pomohli.Pak jsem je doporučila jedný známý co byla po chemoterapiich a musela jist probiotika a tyhle jí pry taky pomohly.
Já jsem dopadla stejně, z krve je to nejednoznačné, z laparoskopie ze střev to vyšlo na hraně, tak mě ted nechali pár měsíců a brzy půjdu zase na testy, ale lepek nejím nebo jen hodně málo, pečivo, těstoviny vůbec, je mi z toho hodně zle. K tomu mám intoleranci mléka a soji. S železem taky bojuju. Jsem zvědavá jak mi vyjdou testy.
taky je pry na intoleranci lepku dobrá pískovice (řecký seno) dávat si třeba lžičku do čaje každý den.ale to je spíš na intoleranci vypestovanou a ne tu co máš třeba od narození.