Stimulace ovulace

Napsat příspěvek
Velikost písma:
706
25.10.11 19:07

Já si myslím, že to od dětství nemám, on je někdy spouštěč třeba porod nebo nějaká stresová situace a u mě to tak nějak časově odpovídá té stresové situaci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2238
25.10.11 19:10

já to měla taky ze stresu-projevilo se mi to asi čtvrt roku po státnicích.ale po roce se to docela spravilo,když odmyslím že neznám slovo zácpa a mám zrychlenou funmkci střev :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
706
25.10.11 19:14

Člověk se s tím naučí „pracovat“ a jíst tak aby to bylo OK. Chci mít ale jistotu, že si trvale neničím střeva a zda to není ta možná příčina našeho neúspěchu, mám tam jít tento měsíc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2238
25.10.11 19:27

jo to tam určitě jdi a přeji ať to dobře dopadne!už do sebe láduješ klostík?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
706
25.10.11 19:45

Láduju a jsem z toho otrávená, bojím se že přiberu a hlavně minule ta ovulace byla bolavá, teplotu měřím stále, tak to musíme pořádně vychytat.
Jsem strašně zvědavá na tebe napiš ráno jakou máš teplotu a co test.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2238
26.10.11 07:11

Ahoj tak píšu ranní novinky-test negativní, teplota 37,2 stupne, boli me hlava jako prase a bricho stale poboliva jako by to uz melo prijit. včera odpoledne jsem zkoušela test a po 7 minutach hodne moc slaba carecka ale dneska rano nic i kdybych se rozkrajela-a ze jsem to sledovala peclive :lol: . Asi se to nějak opozdilo kvuli tomu pregnylu jinak nevim.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
706
26.10.11 10:31

Ale neztrácej naději, jak je ta teplota tak vysoko, tak naděje je a některé holky mají ty testy pozitivní až déle, ale je divné, že tě bolí to břicho, skoro pokud ti nebude lépe bych asi šla nebo zavolala dr, abys tam neměla nějakou cystu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2238
26.10.11 10:39

naději zatím neztrácím-dokud mrcha nepřijde tak je to dobrý.Cysta bolí trochu jinak,nebo aspon kdyz jsem ji mela tak bolela jinak.Z tohodle se mi spíš motá hlava jako první den MS jen bez té MS :lol: .no co budu čekat dál, nic jinýho mi ani nezbývá. :lol:. Akorát mě zaráží že před MS mám vždy nehoraznou chut na sladký a ted vubec spis naopak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
706
26.10.11 10:41

Ptá se tě okolí zda už nejsi těhotná? jsi vdaná?
Já jsem 3 roky vdaná a všichni očekávají, kdy přijde to dítě a at vlezu kam chci, hned první otázka je vždy nejsi těhotná? už mi to leze krkem.
Dnes ráno zase jeden kamarád co má dvě děti a obě si udělal na první pokus se mě ptal a já že zatím ne, on mi na to řekne, nsmíš na to myslet a ono to přijde.
Tak mě to zvedlo ze židle, jako by o tom on něco věděl :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2238
26.10.11 10:46

Jasný že se ptají, akorát moje mamka mlčí-což mě překvapuje,ale asi tuší že chceme ale nejde to tak se radsi nepta a ceka ze prijdu sama.jinak nejvic me ted nastvala sestrenice uz stihla i porodit za tu dobu co se snazime a kdyz jsem ji sla navstivit a podivat se na mimco tak si do me jeste rejpla ze bych mela pohnout a na co cekam(pritom vi ze dite chci). Vetsinou kdyz se me nekdo zepta tak jim reknu ze o tom nechci mluvit a je klid ale odpovedi typu nesmis na to myslet tak za ty bych :pocitac: .Jinak vdana jsem-rok :lol: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
706
26.10.11 10:57

Jsem na tom stejně, holky kolem mě mají už drhé dítě, všem se to povedlo dříve, občas to člověa až zamrzí když ti někdo řekne začali jsme se snažit a za 2 měsíce už hlásí čekáme miminko.
A věta nesmíš na to myslet ono to přijde samo, na tu jsem těžce alergická, já nevím proč tohle lidi říkají, strašná kravina.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2238
26.10.11 12:18

Je to tak, ale říkám si že to tak asi má být, že prostě ještě musím počkat.snažím se na to nemyslet ale jde mi to tak 14 dni od MS a pak když se blíží ovu tak to začne zase na novo,snažení čekání a zklamání :cry: .Ale jednou se to přece musí zlomit-jen aby to dřív nezlomilo mě :think:.uz se tesim na den kdy budu lezet u doktora a on mi ukaze ze ta cerna kulicka je mimi.a vim že to prostě jednou bude, možná že třeba až za pět let ale čekat na to se určitě vyplatí!!!!Tak to nevzdávej a hurá do nového zkoušení :dance: at muzes prejit z diskuzi snažilek k tem // :lol: .Já se budu taky snažit a pak se tomu společně zasmějeme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
26.10.11 20:32

Holky držím palce, sem tam vás sleduju a čekám až budu moct taky s něčím přispět, zatím stále čekám MS a pak zkusíme taky clostík. Jak jsem i zevlovala na jiných diskuzích (stává se ze mě přes diskuze machr :-) ), tak se to většinou povede až na podruhý, tak hlavu vzhůru!!!
PS: za rady ať na to nemyslím a budu těhotná hned bych ZABILA!!! To si jako mám vystřelit mozek nebo to mám udělat jak?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
706
27.10.11 11:19

Jsem na to zvědavá, příští víkend to vjyde na tuleníčko :srdce: a pak čekat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
706
27.10.11 14:13

to angellik23: tak co? jsou tam dnes už // ?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí