Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
No mě to vyšlo tak blbě, že ráno vypadnu do práce a vrátím se večer. Myslela jsem, že nachystám nějaké překvapení doma, nějakou dobrou večeři, svíčky a třeba martini a že si uděláme takový hezký večer (nebo večery), ale asi to moc nevyjde
Jen doufám, že manžel nebude zlobit a budem se
![]()
Bude muset
,ale stejně je to divný když musíš,ani mě to pak nebavilo.Bylo to prostě jen z povinnosti a ve stresu.se ani nedivim ze to nevyslo,protoze byt mojim budoucim ditetem tak bych taky tak nechtěla být zplozená ![]()
angellik23 píše:
Bude muset,ale stejně je to divný když musíš,ani mě to pak nebavilo.Bylo to prostě jen z povinnosti a ve stresu.se ani nedivim ze to nevyslo,protoze byt mojim budoucim ditetem tak bych taky tak nechtěla být zplozená
Ahojky, byla jsem u dr a mám tam 3 kousky
z toho jeden nic moc a dva prý hezké kulaté cca 25 mm a ovulace už bude dnes max zítra, tak je to dost brzy už 11 den cyklu. Injekci říkala, že není třeba, že to určitě praskne, ale dala mi od 17 dne ten utrogestan nebo jak se to jmenuje.
Zkoušela jsem ovu test a ani tuk, tak je mi to divné, dr říkala ovu dnes max zítra, to bych už měla mít lehce pozitivní. Nebo ne?
No já jsem včera dělala ovu test a taky nic
tak jsem ráda, že mi ráno pichli pregnyl a asi si zkusím testik znova ![]()
Tak nedalo mi to a zkoušela jsem si ovu test a ta testovací čárka je stejně silná ne-li silnější od té kontrolní
Tak teď se jen snažit ať vím, že jsme pro to udělali maximum ![]()
ahoj domi,gratuluju ke třem kouskům
. já mám s tima ovu testama ted zkusenosti, tak ti reknu ze me vychazi ovu slabe pozitivni pořád,což se považuje za negativní. Když jsem ovu měla po tom pregnylu tak jsem měla hooooooodně moc silnou čárku.Neztrácej naději, třeba bude až zítra.
Jsem to zkusila znovu když mi dr říkala, že to bude dnes max zítra a nic, ani tuk, bílé jako jsem zvyklá z těhotenských ![]()
Hele jsou ale taky lidi kterým to prostě testy naukazou.a jak mas citlivy test?Taky jsem slyšela,že jde ovu vyprovokovat
.Škoda že ti ten pregnyl nepichla-to jediny pry neni chemická sračka (dělá se to z moči těhotných žen
) a mohla jsi mít větší jistotu.Mě ho píchl ikdyž už měl rozměry 22mm.
Mě to tak štve, já ho chtěla ona mi říkala, že těch 25 mm je už hodně a že je to zbytečné, že to praskne , ale že pokud na tom trvám, tak mi to píchne.
Dnes test nic uplně bílý a teplota taky nic, žádný pokles jako při ovulaci. Nevím jak rychle roustou, ale co se stane když nepraskne, neudělá se mi cysta?
Pokud neuvidm, že ta uvu byla ani podle teploty, tak ani ten utrogestan nebudu brát, to je bezvýznamné.
Dokonce mi řekla, že jedo praskne max dnes a druhé tak v sobotu, to jsem ani netušila že jsou dvě ovulace.
Tak pokud máš víc vajíček tak třeba může být ovulace i 2× ale nevím neslyšela jsem o tom. No pokud ti nepraskne tak se ti z toho udělá cysta,ale ta s MS zase zmizí.Měla jsem to tak po tom co jsem vysadila prášky a že mám cystu jsem poznala hned-takový divný tupý pocit v břichu a navíc mi stačilo když jsem si blbě sedla nebo cokoliv a bolelo to(je pravda že jsem jí měla 5×7cm).Nevěš hlavu a pracujte jako kdyby jsi ji mela.ona se spusti a nebo se uz treba spustila,ono udelat test v dobrou chvili je umeni,jak mi pichl ten pregnyl tak asi za 6 hodin (cca ve 20:00 jsem mela dve carky a druhy den rano v 5:00 uz jenom slabou takže je mozny ze jsi to akorat nestihla zmerit v dobrou chvili a vajicko uz je na ceste a čekááááááááááá a čekáááááááá až se potká s nápadníkem
, tak ho nenech čekat a hurá ![]()
Určitě se potká, to máme podchycené ![]()
Doufám, že to ještě naskočí.
A ty jdeš kdy zítra? a ovu čekáš kdy?