Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Ale když se v neděli před odjezdem budete snažit, tak oni v tobě přežijí až 2 dny. Tak tam šance ještě je.
Mě taky řekla, ovulace dnes max zítra a nakonec byla až za 4 dny.
To by bylo krásné kdyby se nám to oboum povedlo. Dala bych si k narozeninám a vánocům těhotenství a ono i k výročí. Máme vše na vánoce.
Ale byla!!!a to je duležitý.Nevím zas to vidím všechno černě,asi proto že bych si to představovala jinak a ono to tak není
.by me zajimalo kolikrat jeste od doktora uslysim :tak co???Rikala ti doktorka co dal a nebo ne?vlastne ty jsi rikala ze jdete do toho caru,vid?
tak to je krásný, určitě už Vám to vyjde-však sliby a přání se maj plnit aspoň o vánocích!!!!
Ona se se mnou celkově moc nebavila co dál, řekla mi hned, že to chce jít do centra když jsme oba zdraví a nejde to víc jak 2 roky že je malá šance, že se nám to povede přirozeně.
Já jsem ale taky asi po těch hormonech dost taková smutná, lidi se mě ptají co je se mnou, protože běžně jsem samý úsměv a energie ze mě sálá. Jsem vysátá uplně a mám pocit že nic nemá cenu a nic se mi nechce, ve bych zaspala.
Mluvíš mi z duše, taky jsem se dřív smála ale teď už moc ne.uz se mi ani nechce, nejradsi bych usnula a probudila se tesne pred porodem
.
Musíme se snažit vidět vše optimisticky.
Víš co si vždy řeknu když přijde MS? „o jednu výplatu více když to tento měsíc nevyšlo“ vím, je to možná trochu v rozporu s mateřským pudem, ale peníze jsou taky třeba na život i na MD.
víš že si to taky říkám:-).Začala jsem tím že jsem dala v práci výpověď, ikdyž jsem měla dobrý plat a smlouvu na neurčito, ale žádná ženská tam neměla děti.A když nám to nešlo-začala jsem věřit že je to tam prokletý(prostě mi to asi vlezlo na mozek) a tak jsem si založila svojí firmu (sama svým šéfem) a říkala jsem si že ted ne-nemela bych narok na materskou ze musime tri mesice pockat,no ale uz cekam trictvrte roku a porad nic
,ale taky si říkám že aspoň našetřím do zásoby.Pak bude peněz málo.
Dobré ráno, tak jsem dneska zkoušela tt kvůli tomu, jestli mám v sobě ještě pregnyl nebo ne. Test byl negativní (tedy možná kdybych moc chtěla, tak na sluníčku jako by náznak druhé čárky, ale možná se mi to jen zdá
) takže pregnyl bych už v sobě teoreticky neměla mít. Dostala jsem ho minulou středu, takže „ve mně“ je týden.
Holky já teď mívám takové depky
neumím si představit, jak se na vánoce sejdem celá rodina od manžela a tam jeho sestra řekne všem (bratrancům a tetičkám…) že čekají miminko a všichni budou šťastní a budou se nás budou ptát co my. Já už teď mám z toho depky. Já už jsem asi kousek od zhroucení ![]()
Kaczule chápu. Včera jsem byla u babičky a děda do nás celou dobu hučel že chce jezdit s kočárem a že už pak přestane chodit do práce.Bylo mi do breku,ale nějak jsem to dala
. Nejlepší je když se nad to umíš povznést, ale jak to udělat, to se nikde nedozvíš
.Někdy prostě věci nevychází tak jak by jsme si přály a asi je to z nějakýho důvodu, třeba se máte ještě posunout někam dál než to přijde něco ještě stihnout.Mě třeba pomáhá když se dostanu do takový situace-plánovat.Naplánovat si nějaku bláznivou dovolenou,jen tak prostě vyjet bez cestovky jenom ze stanem (ted treba plánuju Madeiru-můžete se přidat), nebo jsem absolvovala kurz snowkitingu,chystám se na paraglinding a tak.Zaměstnává mě pak to těšení se na to a ještě chvíli z toho potom žiju. Je hodně způsobů jak s tím bojovat. Kamarádka třeba začala chodit na meditace-uvedli jí do hypnozy a ona se tam setkala se svojí budoucí holčičkou, promluvily si spolu ale kamoska ji rekla ze si ji jeste nemuze vzit.Nevi proc ale vi ze to tak citila.Člověk tomu může a nemusí věřit,může říkat že je to kravina a že na to nevěří.Ani já nevím jestli tomu věřím,jedno vím ale jistě,že jí to strašně moc pomohlo po psychické stránce a to je nejdůležitější. Tak to nevzdávej je nás spouuusta co jsme na tom podobně. Já Vám držím palce a určitě to přijde v tu pravou chvíli!!!! ![]()
Máš pravdu, já se zase zaměstnávám studiem, studuju vše možné co jde, chodím na kurzy a školám se
Říkám si, že to naše dítě bude asi vyjímečné, že na něj tak čekáme, třeba budoucí prezident ![]()
Ahoj Holky, taky vás všechny chápu, kolem mě je spousta těhotných a všichni se mě furt ptaji i sousedi kdy bude mimco ze uz mám věk.Segra je mladší než já a už ma dvě děti.vysadila prášky a za měsíc byla těhotná.i to samý stím druhým.Já vysadila stejne a už 2.5roku nic.a ona uz ma behem dvou let dvě děti.A já furt nic.No nic, musíme čekat.začnu brát Clostík co mi leží doma už od léta.furt sem se ho bála abych nemela po nem cysty.menstruace mi chodi jak hodinky 26-28dní.myslím, že to zvládám soustředím se na svoje koníčky,chodim plavat a na masaže.Hnedka mám jiný myšlenky.
Třeba jo.Tak se uč pořádný věci,aby z něho pak byl dobrý prezident
. Taky jsem si nakoupila knizky francouzstiny a anglictiny a zacala ruzny rucni prace.ale ted uz me nenapada moc co bych jeste delala
.
Já se učim španělsky,italsky a němeky mluvím.Francouzsky jsem se učila ve škole asi 2roky.Ale nebylo kde mluvit.Umím už jen pár vět. ![]()
Dobré ránko, jak se dnes daří?
Zatím musím zatukat, ale po ustrogenu mi nic není. Řekla bych, že ten clostík se mnou mával víc.
Teplota hezky 37 už 6 den.
Dobrý den, může se kvalita embryí mezi jednotlivými cykly zlepšit nebo zhoršit? Děkuji. Odpověď