Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Dobré ráno i vam. Mě bylo blbě až tak od šestého dne
. Já už těm teplotám moc nevěřím-jsem jí měla vysokou dlouho a stejně nic.Už asi žádným příznakům nevěřím
,třeba fungujou ale na me ne.Včera jsem se bavila s kamaradkou a ona věští a včera z ní vylezlo že do příštích Vánoc to vyjde,akorát si už nepomatovala jestli už bude na světě a nebo teprve v břichu
,ale bude a to mi stačí!!!!Jsem se bavila s doktorem co dal a on říkal že by dal jeste dve serie klostiku kdyz to ted nevyjde.za chvili zkrachuju jenom na tech poplatkach u doktora
.v patek jdu zas
.
Klaudie31 píše:
Já se učim španělsky,italsky a němeky mluvím.Francouzsky jsem se učila ve škole asi 2roky.Ale nebylo kde mluvit.Umím už jen pár vět.
Ty jsi jazykový maniak!!!!! ![]()
holky, dneska mi můj chlap udělal radost. Byli jsme v obchodě, jelikož jsem chtěla koupit rum a kondenzované mlíko abych si na víkend mohla udělat vaječňák (mám na něj šílenou chuť
), tak jsme skočili do Makra, máme to kousínek od baráku a tam se mi líbil jeden plyšák, byl kulaťounký, hebounký a úžasně se k němu tulilo. Upozornil mě na něj manžel, že se mu líbí ale stál přes 600 Kč a když viděl, že se mi líbí, tak ho vzal. Nechtěla jsem, jelikož mi to přišlo jako vyhozené peníze, ale on mi řekl, že už nechce abych byla smutná a jestli mě to alespoň trošku rozveselí, tak bude rád. A když mě opět chytne nějaká krabí nálada, tak to bude můj krabí plyšák ![]()
No vidíš to,mě zase včera udělal radost kolega,byli jsme na obede a on se me najednou zeptal jestli nejsem tehotna.Jsem na nej vyvalila oči a hned jsem se ptala proc a on ze to ze me citi
-nevim teda co citil ale znelo to hezky ![]()
To je hezký oboje ![]()
Snad nám to všem k těm vánocům vyjde. Já jsem už tak nedočkavá , už bych chtěla testovat. Po kolika dnes od ovulace to má smysl? četla jsem že 10 den už by mohlo být. Zatím jsem odhodlaná počkat do středy to bude 14 den, tak to by snad už i mohlo něco být vidět. Do středy beru ten utrogestan a pak jsem četla že po vysazení přijde hned MS. Měly jste to tak?
me prichazela uz kdyz jsem ho brala. ja jsem ted na vazkach,mam jit dneska zase na ten UTZ ale nejak me prestalo bolet bricho,udelala jsem si ovu test a ten lehce pozitivni ale to mi vyjde snad vzdycky a teplotu jsem mela rano 37,tak nevim jestli uz neprobehla
,protoze bych to prokaucovala-nemeli jsme to podchyceny
.
Pokud máš 37 tak to vypadá, že už fakt byla ale podle teploty co jsem nastudovala a co mi říkala dr, tak ten den kdy je teplota nízká ještě nejsi plodná, plodná jsi až ten první den vysoké teploty a pal dalš 2 dny s vysokou teplotou a pak ten třetí už plodná nejsi. Pokud je test pozitivní tak bych to viděla že ještě šance je.
Tak to by bylo dneska!!!!Musím utíkat z práce rychle domů:-).Jestli jsem jí měla tak včera večer,to bych ještě mohla stihnout
.Já se musím hrozně smát, psala jsem muži že jsme to asi nestihli tento měsíc,že to vcera asi probehlo a on mi na to odpověděl že uteče z práce a že se za chvíli sejdem doma
.Až tohle jednou budu vyprávět svým dětem tak mi to snad ani nebudou věřit,jaký nás stály úsilí
.Ale normálně mám teď pocit že už to prostě vyjde, citim se fakt nějaká vyrovnanější a bez pochybností.
je to dobry,byl tam!!sice jen jeden ale byl
,tak jsem dostala pregnyl a budu ted zase chvili tehotna nez vyprchá
.Ale nebyl tam muj doktor a bylo to takovy divny.Tenhle byl starsi nez ten muj a prijde mi ze nevedel co dela.vubec snad ani nevedel jak ten pregnyl funguje.ale pichl mi ho tak jsem stastna a myslim ze 11.11.je krásný den na to zplodit potomka
!Děkuju že jsi na me myslela ![]()
Tak super, mám radost a držím palec, hezky se snažte
my už jen čekáme a čekáme ![]()
Ahojky, muzu se k vam pridat? Tento mesic jsem zacala s clostikem, merim kazdy den BT a ovulaci sem stejne nemela
je tu nekdo kdo ji prvni mesic nemel a pak jo? Ja na zadne utz chodit nemam, mam ho napsany jen na 2 mesice (pry ucinkuje jeste mesic po dobrani) a pak za 3 mesice prijit jestli to vyslo nebo ne. ![]()
Ahojky, na ultrazvuk chodíme protože se můžou tvořit cysty a taky proto, že ti doktorka řekne kdy bude ovulace. Já taky teplotu měřím, mám krásný graf i pár dnů po ovulaci další zvýšení o pár stupínků, dr mi říkala, že ten graf vypadá těhotensky, ale nikdy z toho nic není.
Měla jsem první měsíc braní 3 folikuly do 20 mm a ted druhý měsíc to byly zase 3 ale nad 20 mm. Někdo tu psal že snad to lépe vychází až druhý a třetí pokus. Ono asi záleží i zda jsi ovulaci měla před tím než jsi začala brát, já ji měla normálně pravidelně, mám to jen na zesílení a ted i utrogestan, protože se dr domnívá podle těch grafů, že možná otěhotním a pustí se to.
Kamarádka neměla ovulaci a naskočila jí myslím na po 3 a hned otěhotněla.