Stimulace ovulace

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2787
11.11.11 15:11

no ovulaci jsem nemivala. a k tomu jeste ani MS, to zas chodim na injekce. no a aby toho nebylo malo, tak mam jeste snizenou funkci st. zlazy :zed: ale teploty se mi celkem srovnaly, vzdycky jsem mela uplne rozhazee, tak treba mi to ted i ovulaci spusti :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
706
11.11.11 17:07

Vše co píšeš měla přesna kamarádka, po vysazení HA neměla snad rok MS a pak jí to vyvolávali injekcema a dávali jí hormony na vyvolání ovulace a povedlo se to hned jak se povedlo vyvolat ovulaci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2787
11.11.11 18:54

jeee tak to si mi udelala radost :hug: a nevis za jak dlouho se ji povedlo tu ovulku vyvolat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2238
11.11.11 19:01

Já taky neměla po vysazení HA ani MS, dal mi na to dokrtor potom ten ultrogestan a to strašně moc pomohlo.Sice ji nemam ukazkove po 28 dnech ale je pravidelna :lol: .prekvapuje me ze te nepozval ani jednou na UTZ.me dneska treba meril i velikost vajecniku pro kontrolu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
706
11.11.11 20:03

Nepamatuji si to už přesně dětem je už 6 let, ale tuším že celkově to trvalo asi půl roku, ale ona ze začátku nedostávala nic, pak párktát ty injekce a pak ten clostík. Jsme to nedávno probíraly a říkala, že jak jí naskočila ta ovulka tak se to hned povedlo a hned měli dvě mimi najednou :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15866
12.11.11 08:10

Ahoj, já první měsíc ovulaci měla - jeden folikul, ale byl, druhý cyklus byl anovulační a teď jsem 24.DC třetího cyklu a čekám co bude. Měla jsem sice 3 pěkné folikuly, ale stejně čekám na ms. Poslední dobou mívám hodně depky a dokážu se rozbrečet na lusknutí prstů. Asi bych se měla léčit na hlavu a ne na spodek :zed: :zed:

Cracky píše:
Ahojky, muzu se k vam pridat? Tento mesic jsem zacala s clostikem, merim kazdy den BT a ovulaci sem stejne nemela :cry: je tu nekdo kdo ji prvni mesic nemel a pak jo? Ja na zadne utz chodit nemam, mam ho napsany jen na 2 mesice (pry ucinkuje jeste mesic po dobrani) a pak za 3 mesice prijit jestli to vyslo nebo ne. :roll:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2787
12.11.11 17:24

Tak s tema depkama mi ani nemluv. premyslela sem, jestli to nemuze byt i tim clostikem? posledni tyden jsem strasne naladova jak pri ms :mrgreen: :nevim: a taky me rozbuli cokoliv :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15866
12.11.11 17:52

Taky mi příjde, že co beru ty prášky, tak jsem hodně náladová. Kdysi jsem byla protivná jen před ms, teď jsem protivná pořád :mrgreen: Ani ne tak protivná jako smutná :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2787
13.11.11 13:58

Holky myslite ze je mozne, abych mela ovulaci 21DC? kdyz mam cykly 28 dni? tech 5 dni co sem brala clostik sem mela teplotu 36,4-36,5 potom 36,1-36,3 … vcera sem mela 36,1 a dneska 36,53. myslite ze to je jen nahoda nebo mohla byt vcera ovulka? sem z toho ted trochu zmatena, podle me takhle pozde byt nemuze nebo jo? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2238
13.11.11 18:35

Ahoj,zalezi na tom jak ti rychle rostou ty folikuly.Jinak si nemyslim ze by to bylo neco nenormalniho mit ji az 21 den. Ja ji tak mam normalne taky i dyl.Myslim ze kdyby mi nepichali pregnyl tak bych ji i ted mela az po 20 dnu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
706
13.11.11 19:33

Určitě můžeš mít kdykoliv, každá to máme jinak.
Já měla minulý měsíc tuším 17 den a tento už 12 den. Zatím je mi dobře, jen spím hodně, hrozná únava z těch hormonů, ale nálady nemám. Měla jsem cca 2 dny docela bolesti a popíchávání, ale už i to je OK, mám jen trochu bílý výtok.

Kdy budete holky testovat? kdy čekáte MS?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2238
13.11.11 20:58

Mě ted pořád bolí jeden vaječník,už nevím proč ale je to fakt děs.asi se hodne nadrel s tim jednim vajickem :-).já testovat vubec nebudu a když jo tak min az za 4 tydny.mam posledni test doma a rekla jsem si ze uz si jiny nekoupim tak ho musim setrit. :roll: A mS už nečekám-prostě to vyjde!!!!!!! :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
706
13.11.11 21:22

Moc bych ti to přála :huban:
Já čekám MS v pátek, už cítím prsa, ale to je normální to mám vždy i týden před MS. Zkusím testovat brzy protože jsem měla brzy ovulaci, tak jsem dnes už 11 dní od ovulace. Teplota hezká znovu stoupla z 37 na 37,2 :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15866
14.11.11 05:44

Já jsem dnes 26. DC a nedalo mi to a zkusila jsem testnout. Samozřejmě, že nic :cry: Takže pravděpodobně mě čeká laparo, už mě to opravdu přestává bavit :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2238
14.11.11 07:18
kaczule1 píše:
Já jsem dnes 26. DC a nedalo mi to a zkusila jsem testnout. Samozřejmě, že nic :cry: Takže pravděpodobně mě čeká laparo, už mě to opravdu přestává bavit :cry:

Nebuď smutná.Dokud to nepřijde tak není nic ztraceno!
Posílají tě na laparo?a to tě poslala tvoje doktorka a nebo už chodíš někam do CARu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí