Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
no ovulaci jsem nemivala. a k tomu jeste ani MS, to zas chodim na injekce. no a aby toho nebylo malo, tak mam jeste snizenou funkci st. zlazy
ale teploty se mi celkem srovnaly, vzdycky jsem mela uplne rozhazee, tak treba mi to ted i ovulaci spusti ![]()
Vše co píšeš měla přesna kamarádka, po vysazení HA neměla snad rok MS a pak jí to vyvolávali injekcema a dávali jí hormony na vyvolání ovulace a povedlo se to hned jak se povedlo vyvolat ovulaci.
jeee tak to si mi udelala radost
a nevis za jak dlouho se ji povedlo tu ovulku vyvolat?
Já taky neměla po vysazení HA ani MS, dal mi na to dokrtor potom ten ultrogestan a to strašně moc pomohlo.Sice ji nemam ukazkove po 28 dnech ale je pravidelna
.prekvapuje me ze te nepozval ani jednou na UTZ.me dneska treba meril i velikost vajecniku pro kontrolu.
Nepamatuji si to už přesně dětem je už 6 let, ale tuším že celkově to trvalo asi půl roku, ale ona ze začátku nedostávala nic, pak párktát ty injekce a pak ten clostík. Jsme to nedávno probíraly a říkala, že jak jí naskočila ta ovulka tak se to hned povedlo a hned měli dvě mimi najednou ![]()
Ahoj, já první měsíc ovulaci měla - jeden folikul, ale byl, druhý cyklus byl anovulační a teď jsem 24.DC třetího cyklu a čekám co bude. Měla jsem sice 3 pěkné folikuly, ale stejně čekám na ms. Poslední dobou mívám hodně depky a dokážu se rozbrečet na lusknutí prstů. Asi bych se měla léčit na hlavu a ne na spodek
![]()
Cracky píše:
Ahojky, muzu se k vam pridat? Tento mesic jsem zacala s clostikem, merim kazdy den BT a ovulaci sem stejne nemelaje tu nekdo kdo ji prvni mesic nemel a pak jo? Ja na zadne utz chodit nemam, mam ho napsany jen na 2 mesice (pry ucinkuje jeste mesic po dobrani) a pak za 3 mesice prijit jestli to vyslo nebo ne.
Tak s tema depkama mi ani nemluv. premyslela sem, jestli to nemuze byt i tim clostikem? posledni tyden jsem strasne naladova jak pri ms
a taky me rozbuli cokoliv ![]()
Taky mi příjde, že co beru ty prášky, tak jsem hodně náladová. Kdysi jsem byla protivná jen před ms, teď jsem protivná pořád
Ani ne tak protivná jako smutná ![]()
Holky myslite ze je mozne, abych mela ovulaci 21DC? kdyz mam cykly 28 dni? tech 5 dni co sem brala clostik sem mela teplotu 36,4-36,5 potom 36,1-36,3 … vcera sem mela 36,1 a dneska 36,53. myslite ze to je jen nahoda nebo mohla byt vcera ovulka? sem z toho ted trochu zmatena, podle me takhle pozde byt nemuze nebo jo? ![]()
Ahoj,zalezi na tom jak ti rychle rostou ty folikuly.Jinak si nemyslim ze by to bylo neco nenormalniho mit ji az 21 den. Ja ji tak mam normalne taky i dyl.Myslim ze kdyby mi nepichali pregnyl tak bych ji i ted mela az po 20 dnu.
Určitě můžeš mít kdykoliv, každá to máme jinak.
Já měla minulý měsíc tuším 17 den a tento už 12 den. Zatím je mi dobře, jen spím hodně, hrozná únava z těch hormonů, ale nálady nemám. Měla jsem cca 2 dny docela bolesti a popíchávání, ale už i to je OK, mám jen trochu bílý výtok.
Kdy budete holky testovat? kdy čekáte MS?
Mě ted pořád bolí jeden vaječník,už nevím proč ale je to fakt děs.asi se hodne nadrel s tim jednim vajickem
.já testovat vubec nebudu a když jo tak min az za 4 tydny.mam posledni test doma a rekla jsem si ze uz si jiny nekoupim tak ho musim setrit.
A mS už nečekám-prostě to vyjde!!!!!!!
![]()
Moc bych ti to přála ![]()
Já čekám MS v pátek, už cítím prsa, ale to je normální to mám vždy i týden před MS. Zkusím testovat brzy protože jsem měla brzy ovulaci, tak jsem dnes už 11 dní od ovulace. Teplota hezká znovu stoupla z 37 na 37,2 ![]()
Já jsem dnes 26. DC a nedalo mi to a zkusila jsem testnout. Samozřejmě, že nic
Takže pravděpodobně mě čeká laparo, už mě to opravdu přestává bavit ![]()
kaczule1 píše:
Já jsem dnes 26. DC a nedalo mi to a zkusila jsem testnout. Samozřejmě, že nicTakže pravděpodobně mě čeká laparo, už mě to opravdu přestává bavit
Nebuď smutná.Dokud to nepřijde tak není nic ztraceno!
Posílají tě na laparo?a to tě poslala tvoje doktorka a nebo už chodíš někam do CARu?